reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

i ja się witam śnieżnie :baffled:

jej spanie na brzuchu ale bym tak sie położyła też tak uwielbiam spać a teraz ledwo boki już wyrabiają bo na plecach jak sie położę na płasko to brzuszek tak nieprzyjemnie ciągnie :baffled: dziś w nocy nie mogłam sobie miejsca znajść i dziś na kanapie też nie mogę się wygodnie położyć już się prawie rozpłakałam do tego dziś wyjątkowo brzuch ciągnie w dół więc pozostaje mi leżenie ale jakkkkkkk sie wygodnie położyć :baffled: do tego tak mi jakoś duszno i ciężko ogólnie samopoczucie wyjątkowo kiepskie :-( mała tak nisko siedzi że czuję jej kopniaki na spojeniu łonowym :baffled: i tak jak u natis po pęcherzu aż łzy w oczach stają do tego tak wypina dupkę że ból niesamowity mówię do męża że mały uparciuch tyle ma miejsca w tym wielkim brzuchu to nie siedzi sobie tam wygonie tylko wciśnie się tam gdzie najciaśniej i się rozpycha :baffled: przez to kopniaczki tez całkiem inaczej czuję nie ma już takich harców bardziej takie właśnie rozpychanie wydaje mi się że mam już brzuch dużo niżej niz miałam taki już obniżony

Dawid od 2 dni nic mi nie chce jeść no dosłownie nie je nic już jest taki blady i wory ma pod oczami brzuch mu się zapadł mówi tylko że nie ma apetytu przez chorobę i zadne tłumaczenie że jak nic nie zje to nie wyzdrowieje nie daje skutku jego ulubiony rosołek co zawsze zjadał po 2 miski nawet go nie ruszył już nie wiem co robic żeby cos zjadł jak można 2 dni nie zjeść nic dobrze że chociaż pije :baffled::-(do szkoły jeszcze nie pójdzie chyba do środy
jesli chodzi o zęby to my z tych puznych małemu wyszły dopiero w 8 miesiącu i teraz ma juz prawie 10 lat ma tylko 4 stałe reszta to mleczaki i maja się dobrze i nie mają zamiaru jeszcze wypadać ale ja miałam tak samo dopiero po komunii zaczęły mi wypadać pierwsze mleczaki więc z drugim może być podobnie
moje chłopaki sie zmobilizowały i wzięli się za czyszczenie akwarium a ja leże ale mi tak nie wygodnie w każdej pozycji że mam juz nerwy :baffled:

miłej niedzieli życzę

reklama
Wiem, że są tu nierozpakowane mamy. Może któraś się skusi na coś z mojej szafki? :) A jak nie, to chociaż przejrzyjcie.
yes2.gif
Więcej informacji na priv.

Ochh - Szafa użytkowniczki - Szafka.pl

Palin, idziecie jak burza z tym remontem. Chociaż wcale się nie dziwię, bo każdy chce się jak najszybciej wprowadzić, ale dbaj o siebie i nie forsuj się za bardzo

Madzia, ja też lubię czasem pospać. Na szczęście Wiki jak wstanie to juz się sama ubierze, jak jest głodna to zrobi sobie kanapkę i ogląda u siebie bajki, rzadko kiedy mnie budzi, zawsze czeka aż sama wstanę.

Natis, szkoda, że spotkanie niezbyt się udało. Wrzuć przepis na te eskalopki - uwielbiam takie rzeczy

Ja też zawsze spałam tylko na brzuchu, a teraz to z boku na bok i wstaję przeważnie niewyspana, bo nie mogę się ułożyć i budzę się co kawałek

co do zębów, to coś w tym jest. Wiki pierwszy ząbek wyszedł jak miała 9 miesięcy, a potem to już posypały się jeden po drugim. Teraz rzeczywiście ma mocniejsze i zdrowsze

Witam się niedzielnie, na dodatek strasznie chora zresztą nie tylko ja bo mały i mąż też.
Nie poczytam co u Was ale pozdrawiam Was serdecznie jak wyzdrowieję to będę częściej zaglądać

Ależ leniwy dzień, z rana miałam gości, także miło spędziłam czas http://***************/liviatn/images/Minka%20misc/gathering.gif

Natis szkoda, że spotkanie nie przebiegło tak miło jakbyś tego oczekiwała. Ale menu
Invision-Board-France-14.gif
Prosimy o przepis
flircik.gif

Palindromea tempo macie eksperowe:tak:

nissanka zdrówka dla Was!

Ja zawsze spałam na brzuchu - moja ulubiona pozycja, a teraz rzucam się na łóżku jak oskubany gąsior
ooochvj7.gif
Ciężko mi zasnąć, co chwilę się kręcę i latam do toalety. Dośpię do 7 i tyle mojego wysypiania się na zapas
nie_wiem.gif

Właśnie obejrzałam odcinek Przez żołądek prosto do serca - była pizza z proszkiem do pieczenia, poszukałam przepisów na necie i chyba się skusze i zrobię taką, bo zawsze na cieście drożdżowym jedliśmy:tak: Musze tylko zaopatrzyć się w składniki i będę eksperymentować http://***************/liviatn/images/K%20Doing%201/stirthepot.gif

czesc slicznotki;)

jak tam niedziela Wam mija???? ja cały dzoen w kuchni spedzam, własnie szarlotka sie piecze, a babeczki juz gotowe, przyjechali do nas rodzice i sobie tak pichcimy, mąż pojechał na narty, nie bedzie go 4 dni;(((

anisiaj xez dziewczyny, spoznione zyczenia urodzinowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sto lat, sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdowka, szczescia i spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamo kubulki DZIEKUJE :)

Dziewczyny, tak Was czytam i az zazdroszcze, tak pozytywnie roznych aktywnosci :) u mnie od miesiecy tylko kanapa, poducha rogal i ja :) no i pociesze Was-ja z racji przegrody spie tylko na lewym boku i calymi dniami na nim leze. Na prawym nie jestem w stanie, bo okrutnie rwie mnie ta przegroda. Wiec nie martwcie sie ograniczonymi pozycjami ;)

Witam się w niedzielny wieczór.

Czytam Was regularnie ale jakoś nie mam ostatnio weny na pisanie...
U mnie bez zmian, mała kopie a ja dalej mam jakiegoś doła.
Martwię się że brzuch mi nie rośnie, zastanawiam się czy damy sobie radę finansowo jak urodzi się dziecko i ogólnie jakoś mi smutno.

Przyłączam się do śpiących na boku, już nie wiadomo jak się położyć :dry: z resztą ciągle mam problemy ze snem...

Mąż w pracy a ja siedze sama.

Miłego wieczoru i zdrówka dla wszystkich ;-)

ANISIAJ - przykro mi Kochana, ja mam przynajmniej do wyboru dwa boki do leżenia, choć ledwo daję radę.
I oczywiście wszystkiego co najlepsze Ci życzę!!!! Samych cudownych i szczęśliwych chwil oraz dobrego rozwiązania w czerwcu!!!!

KINGUSIA - tulę Cię mocno! Ja też mam od wczoraj doła, też się czuję taka samotna i w sumie nawet nie wiem czemu. Chyba bym chciała, aby Darek mnie trzymał za rękę i ciągle był ze mną... a on nawet jak jest w domu to ma tyle pracy, że znajduje dla mnie dosłownie minuty, a ja niby to rozumiem, ale zaraz potem się dąsam i wkurzam...

MAMA_KUBULKI - ależ pyszności narobiłaś! Mniam :).

MIKOTO - pizza z proszkiem? pierwszy raz o takiej słyszę, też zawsze na drożdżach robiłam. Ciekawe jak smakuje. Choć drożdżowe ciasto podobno najzdrowsze.

BETTY, MIKOTO, ROBACZKU - jutro wkleję przepisy, bo dziś jakoś weny brak. To mega szybkie danie, a smakuje bardzo dobrze :).

NISSANKA - zdrówka dla Was!

BETTY - Twoja córcia jest bardzo samodzielna. Zazdroszczę :-). Moja też jest samodzielna, ale ma 8 lat i w sumie dopiero od tej ciąży bardzo się usamodzielniła.

PALINDROMEA - ale dajecie czadu z remontem! Tempo zabójcze :-)

reklama
I niedziela prawie minęła. Przeleżałam pół dnia, poszperałam trochę na necie - szukałam jakis fajnych przepisów na zupy.

Natis
czekam z niecierpliwością na te przepisy http://***************/liviatn/images/K%20Doing%201/stirthepot.gif Szykują nam się goście, a swój repertuar już wyczerpałam i chciałabym spróbowac czegoś nowego - a Twoje menu brzmi smakowicie :tak: Jak tylko wypróbuję przepis na pizzę dam znać- bo sama jestem ciekawa jak wyjdzie
kuchcik.gif

Kingusia mój też w pracy i sama siedzę
czekam.gif
Także rozumiem :tak:

Do góry