reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam się również ze słonecznego Trójmiasta, słonko jest , ale zimno brrrNatis, Trzymam kciuki ,żeby nic a nic Cię nie bolało, mam nadzieję, że jest tak jak któraś z dziewczyn pisała , że jest to szybciutki , bezbolesny "zabieg". Czekam na info

Palin, Faktycznie miałaś mega aktywny dzień :szok: Zwolnij tępo kochana;-) To faktycznie udało Wam się z tym mieszkankiem. U nas w Trójmieście ceny mieszkań o wiele większe, w Gdańsku za naprawdę małe 2-pokojowe mieszkanko płaci się 1200zł + opłaty , a sam czynsz ok . 400zł . Więc naprawdę fajnie, że udało Wam się wynająć takie mieszkanko za taką cenę:tak:

Mikoto, Ja raniutko zjadłam już 2 cienkie paróweczki i już teraz jestem głodna:crazy:

Kingusia, Zazdroszczę, że się wyspałaś :tak: Ja nic a nic, spać mi się chce jak cholera :-) Cieszę się , że już dzisiaj piątek, chociaż znając życie moja córeczka wstanie jutro o 6:szok: Oby tak nie było ;-)

Julix, Fajnie , że Twój synek tak lubi jeść w moją córcie prawie zawsze trzeba wciskać jedzenie :crazy: :crazy: Witam w klubie słonic :-D

reklama
Poranek bez BB to poranek stracony! :)

Palin faktycznie sporo się u Ciebie dzieję, za to same pozytywy:) fajnie, że z mieszkaniem tak Wam się udało. Teraz też czekają Cię same przyjemności:)

Kingusia mnie w nocy obudziło ssanie... ale dałam radę:) wczoraj ostatni posiłek zjadłam chyba przed 18:00 i dzisiaj od rana Franek się buntuje! :p

Mikoto przeżyjesz tak jak każda z nas. Ja miałam glukozę w jakiśtam poniedziałek i w przychodni powiedzieli, że w niedzielę od 18:00 mam już nic nie jeść, a do picia tylko woda. Rano wstałam głodna masakrycznie. Później tylko wypiłam glukozę i przez te 2 godziny zapychałam się wodą (tak jak Palin). Także weź sobie wodę, oszukasz troszkę żołądek...

Natis 3mam kciuki za Ciebie dzisiaj!

Ja od wczoraj czuje się wiosennie:) taka ładna pogoda była, a dzisiaj też nie najgorzej. Mam ochotę spakować już wszystkie zimowe ciuchy i je wynieść!
Humor nie najlepszy... wczoraj spięcie z Pięknym (o dziwo nie o moje porządki). Spał na kanapie w salonie... a wszystko dlatego, że poprosiłam żeby przyciszył TV w sypialni:/ On ostatnio co chwilę się obraża i strzela fochy, o wszystko! mam dość:( Dobrze, że jest Franek który od rana mnie maltretuje... nie czuję się taka samotna...

Smile, U nas z moim S odpukać już dawno nie było spięcia ale jakiś czas temu też tak się czepiał jak by był w ciąży:szok: Mam nadzieję, że szybko dojdziecie do porozumienia :tak: Ja tak się dzisiaj zastanawiam , jaką ja kurtkę będę nosiła jak się cieplej zrobi :baffled: teraz mam zimową taką szerszą więc luzik, a reszta kurtek to "s" :sorry2:

Hej, po dłuższej przerwie się witam,
ciężko będzie nadrobić więc w miarę możliwości będę z Wami na bieżąco. Idę jeszcze na tydzień do pracy i chyba pora iść na l4 już do samego końca. Byłam kilka dni i widać poprawę w ciśnieniu, Kardiolog stwierdzi że to jednak kwestia za dużego wysiłku bo tak mi sugerowała i kazała na próbę wypocząć, wstyd się przyznać lepiej wyglądam i jeszcze lepiej się czuję .....

tydzień temu robiłam glukozę 3 punktową po 2 godzinach wyszła mi mniejsza niż na czczo ;-), zdziwiło mnie jedno że przed pomiarem pierwszym zrobili pomiar glukometrem w diagnostyce oczywiście

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nissanka witaj :-)

A u nas dzisiaj próżno wyglądać wiosennych znaków:no: Wczoraj było naprawdę ładnie, a dzisiaj wieje i mży od czasu do czasu:crazy: Nastawiłam pranie, ogarnę w kuchni po śniadaniu, wyszykuję się i muszę do sklepu skoczyć. Miłego poranka:-)

Łojeju...:confused2:
Witam się po ciężkiej nocy:no2: Dopiero wstałyśmy. Wczoraj dałam pszczołon te środek na odrobaczanie który mi lekar przepisał i mająś po nim taką biegunę, że:szok: W dodatku brzuchy bolą. Więc wstawałam w nocy conajmniej kilkanascie razy. Padam na pyszczek.

Mdli mnie właśnie- z głodu chyba. Idę zjeść Skarbeczki.

Cześć Nissanka- jestesmy w tym samym dniu ciąży:-)

Ostatnia edycja:
smile4u Twój facet obraża się jakby to on był w ciąży :-D po burzy wyjdzie słonko zobaczysz ;-)
Korba mam ten sam problem z kurtką. Niby nie mam dużego brzucha ale w moją S-kę nie wejdę dlatego jak ostatnio zobaczyłam w sklepie te wiosenne kurtki to nie mogę przestać o nich myśleć :-p
Ale jest jeden pozytyw, okazało się że należy mi się zwrot z US a myślałam że po stażu nie, nie będzie tego dużo ale na kurtkę wystarczy :-)

Hit dnia jest taki że pojechałam na drugi koniec miasta po pączki z toffi polane czekoladą :-D były ostatnie 3 ale myslę że się w końcu zasłodzę :-D

Dmuchawiec biedne te Twoje córeczki... zdrówka im życzę a Tobie smacznego śniadanka ;-)

Palin to kawałek ale malutki;-). Też tam wynajmowaliśmy pierwsze mieszkanko:tak: I od dzisiaj odpoczywaj !!!!!
Korba skąd ja to znam. Jako tako w zimówkę się jeszcze mieszczę ale wszystkie moje pozostałe kurtki, płaszcz, bluzy są rozmiaru xs więc na wiosnę chyba w worku będę chodzić:-D
Dmuchawcu biedne te Twoje córeczki. Oby to już się nie powtórzyło:(

Ja też się mniej więcej wyspałam. Wzięłam wieczorem ten antybiotyk i oby pomógł:) Rano sprawdziłam stan konta i dostaliśmy już zwrot z US ;-) Czas brać się za wyprawkę dla Maciusia więc sklepy nadchodzę !!!!!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja,
Nissanka mi też sprawdzała a to po to żeby określić poziom cukru... jak wyjdzie już z tego pomiaru za duży to nie może podać ci glukozy bo może się to źle skończyć.
Smile ja już nie raz pisałam że mój ma humory gorsze niż baba w ciąży :no: ale tak jak u korby ostatnio cisza...

Ja już na nogach z kawką (tak mnie naszło ze hoho) idę się pozbierać.
Milego dnia

Do góry