reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Anilek- uśmiałam się z Twojego posta:-D

Kingusia- nie strasz! Jesli to skurcze jak przy okresie, to do szpitala kochana!

Boniu, juz jedenasta, a ja jeszcze w piżamie. Za to zdążyłam juz pogadać przez telefon z mamą i siostrą- dwie półgodzinne telekonferencje :sorry2: Ale ma to swoje plusy- mam mamie i siostrze wysłać linki do rzeczy, które chciałąbym kupić dla Maluszka (będą to raczej drobne rzeczy bo większośc mam) i coś mi sprawią w prezencie:tak:

Dzika- propozycje męża nie do odrzucenia:-D U nas całe szczęście od jakiegioś czasu pierwsze 4 godziny snu naszych pociech mamy gwarantowane:tak::-D

Co ja dziś na obiad zrobię?Hm...

anilek - świetna robota :) przejrzałaś nas na wylot :)
Nayaa - no właśnie nie ma ;( dzwoniłam po innych przychodniach ale odsyłają do ambulatorium ;( aż się poryczałam i przestać nie mogę ehhhh Polska służba zdrowia rządzi !!! :/

A u mnie właśnie była połozna. Jestem z wizyty bardzo zadowolona:tak: Zbadała ciśnienie, sprawdziła brzuszek. Doradziła. Oprócz tego za miesiąc przyjedzie z lekarzem, posłuchamy serduszka. Mam do niej dzwonić jak tylko coś mnie zaniepokoi. Powiedziała, ze w takich przypadkach przyjeżdzać będzie z lekarzem. Wizyta jak najbardziej na plus:)

anilek77 gratuluję. masz super pamięć - ja jestem na bb od grudnia, a nie wiem, czy wszystko potrafiłabym ująć tak pięknie w całość :-)

dmuchawiec zaproszenia pierwsza klasa :-) ja nawet równego kółka nie potrafię narysować, więc zwykły miś byłby nie lada wyzwaniem :-p

Chyba powinnam wreszcie zabrać się za sprzątanie, same myślenie o nim, nie sprawia cudów :-( Natchnęła mnie wczorajsza perfekcyjna pani domu, ale widać nie tak skutecznie jak zawsze. Leżę jeszcze w piżamie, ale przynajmniej po zrobieniu śniadania od razu ogarnęłam kuchnię. Jest postęp :-D
Tak się zastanawiam, czy bohaterki tego programu biorą tydzień urlopu, żeby posprzątać.. mi by było szkoda wolnych dni :-p

Natis dobrze, że się odzywasz. napędziłaś nam stracha. odpoczywaj. trzymam kciuki za pozytywne wyniki wszystkich badań :*

hej kobietki

Anielek masz super pamięć tyle zapamiętałaś :szok:ja zwykle jak czytam to wiem co komu mam pisać ale jak się biorę za pisanie to już nie pamiętam co chciałam komu odpisać :zawstydzona/y::baffled: witaj i pisz często ale będziesz w domu królową z trzema małymi muszkieterami + jednym dużym ;-):-D

natis wracaj do nas szybko :tak:wiem jak to jest w szpitalu człowiek cały czas myśli co tam w domu :sorry2:ale chociaż badania porobią
P.S śniłaś mi się całą noc wczoraj juz nie dotrwałam żeby doczytać co z Tobą więc myślałam o Tobie przed snem i pewnie przez to te sny

ja dziś prawie nie spałam w nocy bolał mnie brzuch i nie wiedziałam od czego czy od tego że wczoraj pochodziłam i zrobiłam sprzątanie we wszystkich szafkach (wywaliłam worek niepotrzebnych rzeczy ) czy od kapusty kiszonej którą wczoraj na wieczór zjadłam i po 5 minutach ściskałam porcelankę :szok: coś mnie pawiki nachodzą dopiero teraz :baffled: brzuch miałam wzdęty i twardy całą noc wygodnego miejsca nie było dla mnie a dziś wstałam ledwo żywa głowa boli i ledwo chodzę tak mnie ''ogonek'' boli :-( drzemałam teraz godzinkę ale po tej drzemce wstałam jeszcze bardziej rozbita oj szykuje się ciężki dzień :-(na obiad nie mam pomysłu wrzuciłam żeberko do wody i gotuje może powstanie z tego jakaś zupa tylko jaka :confused:

Palin łącze się w bólu ''ogonka'' i zdrówka dla Ara to się chłopina rozłożył :-(

Dmuchawiec śliczne zaproszenia :tak:ale fajna misiowa imprezka się szykuje super !!!!

Kingusia zdrówka

oooo i już nie wiem co pisać

Ostatnia edycja:
Paulunia :szok:położna przed porodem w domu?Za granicą,to o tym słyszałam,ale że u nas?To ci dopiero...
Lapek mi szwankuje :/

Teraz się troszkę zmieniło i z tego co połozna mówiła chodzą i też przed porodem. Ja jestem bardzo zadowolona bo kobieta do rany przyłóż. Doradziła, rozwiała wątpliwości. Kazała do siebie dzwonić i rano i w nocy o ile będzie mnie coś niepokoiło. Ciekawe tylko z jakim lekarzem przyjedzie w marcu :)

reklama
Kingusia, Kurcze dziewczyny mają rację jak nie przejdzie jedź i sprawdź , mam nadzieję że zaraz lepiej się poczujesz!!!

Anilek, Kurcze zdolniacha z Ciebie:tak: Masz dobrą pamięć , ja jak mam do nadrobienia parę stron to już się gubię komu co odpisać miałam ;-)

Madzia, Rozumiem Cię, też mi się nie chciało ruszyć:sorry2: ale jakoś się umyłam , ubrałam , złożyłam ciuchy, wstawiłam pralkę, ugotowałam zupę i odkurzyłam--oczywiście padam na twarz--brak kondycji totalny !!!:cool:

Jadę chyba do pracy, bo obiecałam mojej bandzie , że wpadnę na plotki, sama nie wiem czy mi się chce...
potem do przedszkola po małą. Trzymajcie się kochane, miłego dnia:tak:

Ja się troszkę niepokoję bo mała w brzuszku od wczoraj jakaś spokojna :-( Hmmm mam nadzieję , że wszystko jest OK

Do góry