reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)

Witaj Sandy :) wiekowa to chyba nie jesteś :) bez przesady:). Moja córcia też ma 8 lat (tzn. niedługo będzie miała) i niestety też przeżyłam tegoroczne niepowodzenie w lutym... Wszystkiego dobrego...

Wisienko - dawaj znać co u Ciebie.

riefenhstal - co u Ciebie, jak dziś samopoczucie?

Korba - a Ty? w pracy? Jak przeziębienie?

Dobra, ubieram się i jadę na betę. Buziaki i do napisania później.

witaj sandy fajnie, ze jestes;)

ja nietety tez przeziebiona, gardło mnie straaasznie boli, a musze isc do pracy, co moge zrobic, oprocz płukania sola soda lub H2O2??? pije herbatke z sokiem malinowym, cytryna i miodem
i boje sie wziac cos wiecej eh

w czwartek ide do lekarza, juz nie moge sie doczekac,
milego dnia dziewczynki
mua;)

witaj sandy :-)
Widzę, ze sporo chorych/przeziębionych mamuś mamy... ZDRÓWKA KOCHANE!
mamakubulki z mojego doświadczenia cytryna na bolące gardło nie jest wskazana bo jeszcze bardziej je podrażnia... Moze jakieś tabletki do ssania na gardło? Tylko niestety nie wiem jakie można w ciąży...

Dzień dobry! Mam nadzieję, ze dzisiejszy dzień będzie dla wszystkich bardzo pozytywny :-)

Ostatnia edycja:
Może
napis-tantum.gif
do ssania , lub psikania ?

Natis samopoczucie nieciekawe :( ledwo patrzę na oczy, do pracy niestety idę na 10 do 22.30:crazy:
Trzymam kciuki za betę kochana :rofl2: Ja kurcze nie robiłam jeszcze bety i chyba już nie będę, jutro idę do lekarza to się mam nadzieje wszystkiego dowiem:)\

Mama Wikusi jutro razem wizytujemy :tak: Tylko Ty kochana masz większą szansę , że serduszko usłyszysz, bo u mnie mało prawdopodobne :(

Ostatnia edycja:
a kiedy miałas ostatnią @? Ilu dniowe masz cykle? OWU zazwyczaj bywa około 14dnia cyklu więc do ''strzału'' trzeba dodac właśnie te 2 tyg jezeli cykle masz około 28dniowe więc wtedy wiek ciąży by się zgadzał :) 6t4d :)

reklama
Do góry