reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

MIKOTO - czytałam "Język niemowląt" T. Hogg. Dla mnie rewelacja - książka otworzyła oczy na wiele tematów i starałam się wcielać w życie te metody. Nie ukrywam, że z powodzeniem. Nie wiem czy Natalka była po prostu tak grzecznym dzieckiem, że nie miałam żadnych problemów z określaniem poszczególnych faz dnia czy to zasługa książki...
W każdym razie polecam gorąco i zamierzam ją też jeszcze raz przeczytać, bo przyznam, że niewiele już z niej pamiętam.

reklama
MIKOTO - czytałam "Język niemowląt" T. Hogg. Dla mnie rewelacja - książka otworzyła oczy na wiele tematów i starałam się wcielać w życie te metody. Nie ukrywam, że z powodzeniem. Nie wiem czy Natalka była po prostu tak grzecznym dzieckiem, że nie miałam żadnych problemów z określaniem poszczególnych faz dnia czy to zasługa książki...
W każdym razie polecam gorąco i zamierzam ją też jeszcze raz przeczytać, bo przyznam, że niewiele już z niej pamiętam.

Też polecam, rewelacyjna książka;-)

mikoto-ja też czytałam, dla mnie super- ale szczególnie polecam dla tatusiów- jest krótka, łatwa w zrozumieniu, mój M był nią zachwycony, pamiętam jak przyjechaliśmy do domu ze szpitala odrazu zrobił spacer z objaśnianiem do czego służy każde pomieszczenie:-D
ona-to-ma- współczuje, mam nadzieje ze szybko wrócisz do zdrowia

Wszystkim chorującym dużo zdrówka i to szybko !!! Trzymajcie się bidulki .
Wróciłam z zakupków. Byłysmy jeszcze w pizzy hut na sałatkach i pieczywku czosnkowym :tak:. Zosia zrobiła mega zakupy , a kupiłam też małe co nie co dla Jasia . Zaraz wkleję zdjęcia na zakupowym:-) pochwalę się :tak:.
Jadę zaraz dalej na zakupy . Tym razem do sklepu meblowego z mężem . Wiecie chyba mam jakieś przedwczesne objawy wicia gniazda :-D.

Wrocolam do siebie. Dola zostawilam gdzies w polu:-) Wybawilam sie z mlodym na sniegu, zmeczylam fizyxznie i dotlenilam sie - lepiej mi. Dzieki kichane za otuche. Dola zalapalam przez zus ale ksiegowa wyliczyla wszystko jeszcze raz i moge od pierwszego w koncu isc na l4.
Mikotko tez czytalam i jezyk niemowlat i dwulatka. Polecam tak jak inne dziewczyny. Swietna ksiazki ktore mozna wprowadzic w zycie.

Ona- tule biedulko i trzymam kciuki bys szybko wyzdrowiala.

Kari dzielna kobietka jestes i wspaniala mama! Podziwiam i wspieram bys dala ze wszystkim rade!!

Ja po obiadku leze i odpoczywam- zdrowo zmeczona jestem ale brzusio grzeczny nie spina sie:-)

Witam się i ja piątkowo :) Wreszcie was nadrobiłam :)
mama kubulki fajny bajer ale koszt 2tys mnie przeraził
dmuchawiec drożdżówka mniam ja też chce :)
Co do rodzin wielodzietnych myślę że są fajne :) Zawsze dużo osób czy to na święta czy inne okazje... U moich rodziców to zawsze pustka... czasami tylko 4 osoby były (ja mąż i rodzice) teraz jest jeszcze Wiki, czasami jest nas 7 bo siostra z mężem wpadną ale teraz nie wiem kiedy zawitam u rodziców
Palindromea dużo zdrówka ci życzę. A co do włosów to miałam podobny dylemat ale moja przygoda z farbą spowodowała że włosy musiałam ściąć (zjarały się :() w sumie nie są aż tak krótkie bo da się je związać ale były dużo dłuższe...
MatkaEwa gratuluję kolejnego tygodnia i życze udanych zakupów :)
Kingusia91 powiedz koniecznie lekarzowi o tym spaniu i krwotokach z nosa bo nie jest to bezpieczne a na pewno jeszcze bardziej osłabia twój organizm
dmuchawiec

Zobacz załącznik 541023

Śliczny!!!!

natis o widzisz moja mała od dwóch dni jest spokojniejsza ale widzę że to chyba normalne.
fioletowa kochana dużo zdrowia dla Ciebie i synka
Wisieńka koniecznie daj linka jak już wystawisz :) Chętnie sama zawieszę oko zwłaszcza na większee rozmiary typu 86 wzwyż :) Takie też będziesz wystawiała?
RobaczekII kochana tulę mocno i mam nadzieje że dół szybko minie
Kari kochana szkoda że nie masz co liczyć na pomoc mamy... Ale kto jak my, my musimy dać radę (ja od Teściowej uslyszałam że ja już obcykana jestem i mi nie będzie potrzebna pomoc po urodzeniu ale za to u E z tydzien będzie siedziała i pomagała...)

ona-to-ma i tobie życzę dużo zdrowia i żeby ból szybko przeszedł a leki zaczęły działać szybko.
Korba bardzo się cieszę że z psinką już dużo lepiej :) Pozbiera się :) dajecie jej tyle miłości że na pewno z tego wyjdzie :)

Książki nie czytałam.
Ale miałam dzisiaj zabiegany dzień od rana, od 8ej na nogach latanie załatwianie, dobrze że obiadek z wczoraj miałam (zupę pieczarkową) zjedliśmy posprzątałam i odpoczywam. Miałam dzisiaj iść na glukoze ale idę we wtorek bo dzisiaj nie miałam weny :p
Miłego weekendu

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękuję za opinie. Ja właśnie jestem w trakcie czytania i jak narazie jestem tą książką zachwycona. Bardzo jasno i przejrzyście napisana, wprost.:tak:

Lecę sprzątnąć po gościach, a potem wracam do Was:-)

reklama
Do góry