Witam się i ja piątkowo
Wreszcie was nadrobiłam
mama kubulki fajny bajer ale koszt 2tys mnie przeraził
dmuchawiec drożdżówka mniam ja też chce
Co do rodzin wielodzietnych myślę że są fajne
Zawsze dużo osób czy to na święta czy inne okazje... U moich rodziców to zawsze pustka... czasami tylko 4 osoby były (ja mąż i rodzice) teraz jest jeszcze Wiki, czasami jest nas 7 bo siostra z mężem wpadną ale teraz nie wiem kiedy zawitam u rodziców
Palindromea dużo zdrówka ci życzę. A co do włosów to miałam podobny dylemat ale moja przygoda z farbą spowodowała że włosy musiałam ściąć (zjarały się
) w sumie nie są aż tak krótkie bo da się je związać ale były dużo dłuższe...
MatkaEwa gratuluję kolejnego tygodnia i życze udanych zakupów
Kingusia91 powiedz koniecznie lekarzowi o tym spaniu i krwotokach z nosa bo nie jest to bezpieczne a na pewno jeszcze bardziej osłabia twój organizm
dmuchawiec
Zobacz załącznik 541023
Śliczny!!!!
natis o widzisz moja mała od dwóch dni jest spokojniejsza ale widzę że to chyba normalne.
fioletowa kochana dużo zdrowia dla Ciebie i synka
Wisieńka koniecznie daj linka jak już wystawisz
Chętnie sama zawieszę oko zwłaszcza na większee rozmiary typu 86 wzwyż
Takie też będziesz wystawiała?
RobaczekII kochana tulę mocno i mam nadzieje że dół szybko minie
Kari kochana szkoda że nie masz co liczyć na pomoc mamy... Ale kto jak my, my musimy dać radę (ja od Teściowej uslyszałam że ja już obcykana jestem i mi nie będzie potrzebna pomoc po urodzeniu ale za to u E z tydzien będzie siedziała i pomagała...)
ona-to-ma i tobie życzę dużo zdrowia i żeby ból szybko przeszedł a leki zaczęły działać szybko.
Korba bardzo się cieszę że z psinką już dużo lepiej
Pozbiera się
dajecie jej tyle miłości że na pewno z tego wyjdzie
Książki nie czytałam.
Ale miałam dzisiaj zabiegany dzień od rana, od 8ej na nogach latanie załatwianie, dobrze że obiadek z wczoraj miałam (zupę pieczarkową) zjedliśmy posprzątałam i odpoczywam. Miałam dzisiaj iść na glukoze ale idę we wtorek bo dzisiaj nie miałam weny
Miłego weekendu