reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej, taras w budowie, burdel wszechobecny więc nie daję rady pisać, ale zaglądam.

Aestima - zdrowia dla Miesia, oby wszystko szybko wróciło do normy.

My też już po bilansie, Szymek 10,9 kg i 84 cm. Ten niski wzrost mnie niepokoi...

Aestima jak dziś?
Silva Ty nie wymyslaj!!! Znam dużo niższe i zdrowe dzieci
Ja właśnie Majka kapie, jutro upał nie z tej ziemi,powroty autem z pracy pozbawia mnie sił witalnych-wracam 40-50min...

heeej
mnie znowu łeb napierdziela... jutro ślub i jako pomyślę, że też taki upał będzie, to mi się odechciewa...

Aestima jak po lekarzu???
Silva ile taras będą Wam robić? i z czego? myślisz, że to już czas, żeby się wzrostem przejmować...?

Ostatnia edycja:
hej
u mnie urwanie głowy w pracy, po powrocie do domu siedzimy z Mają na placu zabaw (Maja coraz odważniejsza, wczoraj nawet pokazała kto rządzi w paskownicy :p) a po nocach szukamy zakwaterowania w chorwacji (na szczęście jak na środek sezonu jest jeszcze sporo wolnych pokoi w fajnych miejscach) i tak leci dzień za dniem. Dopiero był weekend a tu jutro już znowu piątek i połowa roku przeleciała nawet nie wiem kiedy ;/

Aestima i jak Miesio?
Andariel jak bąble u Ninki, zniknęły?
Trasia co się dzieje? coś neidobrego?

hej

poweim wam,że cudnie tk siedzieć w domu po takim zapierdzieli jaki maialam ostatnimi czasy....pogoda tez cudowna tylko zatoki mnie kurna męczą

sylvia no ja ciebie rozumiem, ja mam 153 wzrostu i naprawde nie chciałabym,żeby mój syn był taki niski. wiem,że to nie jest najważniejsze w życiu ale jak każda matka chce,żeby moje dziecko było najśliczniejsze na świecie i takie tam:happy2:

aestima i jak Miesio? a ty jak sie czujesz?

martadelka ja tez jestem taka uczuciowa i tez iedys mi było smutno jak dominisia skończylła roczek i żadna koleżanka nie zadzwoniła a teraz mi to wisi

mrsmoon wspólczuje tych powrotów, jakaś maskara i to w wawie i w wte upały

trasia brakuje tu ciebie!!!!!

majqa no marek to niezły kolos:szok:

czesc madziolka super,że znowu wyjeżdżacie:)

wiecie mnie łapią jakieś dziwne stany, ogólnie mam super humor, dobrze sie czuje, ale nie moge na sebie patrzeć, jestem jak jeden wielki pulpet, ciągle bym tylko jadła, spie na zawołanie i tak brakuje mi czasu spędzonego tylko z krystianem, ostatnio ciągle mi się śni jak byliśmy takimi gówniarzami i non stop spedzalismy czas tylko ze sobą a teraz nawet spać sami nie śpimy bo jak jedno w nocy nie przyjdzie to zaraz drugie przylezie, ostatnio spaliśmy we czwórke,.....tak nas nasze dzieci kochaja. to wam posmęciłam....ale musiałam to z siebie wyrzucic

Ostatnia edycja:
Witam :-) Dziewczyny, mam do oddania duży zestaw ubranek dla dziewczynki, tak na 2-3 latka. Więcej zdjęć (innych jeszcze rzeczy, bo to nie wszystkie) i szczegóły opisane na wątku "Kupię, oddam..." na regionalnym Zielona Góra.

Zdjęcie4754.jpgZdjęcie4755.jpgZdjęcie4756.jpgZdjęcie4757.jpgZdjęcie4758.jpgZdjęcie4759.jpgZdjęcie4760.jpgZdjęcie4761.jpgZdjęcie4762.jpgZdjęcie4763.jpg

Załączniki

• Zdjęcie4754.jpg
    Zdjęcie4754.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 24
  • Zdjęcie4755.jpg
    Zdjęcie4755.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 22
  • Zdjęcie4756.jpg
    Zdjęcie4756.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 27
  • Zdjęcie4757.jpg
    Zdjęcie4757.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 22
  • Zdjęcie4758.jpg
    Zdjęcie4758.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 27
  • Zdjęcie4759.jpg
    Zdjęcie4759.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 23
  • Zdjęcie4760.jpg
    Zdjęcie4760.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 23
  • Zdjęcie4761.jpg
    Zdjęcie4761.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 34
  • Zdjęcie4762.jpg
    Zdjęcie4762.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 33
  • Zdjęcie4763.jpg
    Zdjęcie4763.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 24
heja ja tylko z doskoku siedzimy w jaśle :) babcia szaleje z beniem :)

w sobotę M moze po nas przyjedzie i do domku :-D takie mini wakacja... tzn ja pracuje ale to zawsze inaczej jak nie musze isc po niego do zlobka lub na spotkanie :)

kochane 3majcie mocno kciuki M pojechał do wrocławia na spotkanie ze sponsorami w pt sie okaze czy dostanie podwyzke czy bedzie musiał szukac nowej pracy ;-)

reklama
Do góry