hej
poweim wam,że cudnie tk siedzieć w domu po takim zapierdzieli jaki maialam ostatnimi czasy....pogoda tez cudowna tylko zatoki mnie kurna męczą
sylvia no ja ciebie rozumiem, ja mam 153 wzrostu i naprawde nie chciałabym,żeby mój syn był taki niski. wiem,że to nie jest najważniejsze w życiu ale jak każda matka chce,żeby moje dziecko było najśliczniejsze na świecie i takie tam
aestima i jak Miesio? a ty jak sie czujesz?
martadelka ja tez jestem taka uczuciowa i tez iedys mi było smutno jak dominisia skończylła roczek i żadna koleżanka nie zadzwoniła a teraz mi to wisi
mrsmoon wspólczuje tych powrotów, jakaś maskara i to w wawie i w wte upały
trasia brakuje tu ciebie!!!!!
majqa no marek to niezły kolos
czesc
madziolka super,że znowu wyjeżdżacie
wiecie mnie łapią jakieś dziwne stany, ogólnie mam super humor, dobrze sie czuje, ale nie moge na sebie patrzeć, jestem jak jeden wielki pulpet, ciągle bym tylko jadła, spie na zawołanie i tak brakuje mi czasu spędzonego tylko z krystianem, ostatnio ciągle mi się śni jak byliśmy takimi gówniarzami i non stop spedzalismy czas tylko ze sobą a teraz nawet spać sami nie śpimy bo jak jedno w nocy nie przyjdzie to zaraz drugie przylezie, ostatnio spaliśmy we czwórke,.....tak nas nasze dzieci kochaja. to wam posmęciłam....ale musiałam to z siebie wyrzucic