reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

silva wiesz ciężko tak z dnia na dzień przestawić się że nie masz darmowego winka pod ręką :-D:-D:-D piwo to zdecydowanie nie to ale trzeba sobie jakoś radzić :-p:-D

udanego wyjazdu, pogoda powinna Wam dopisać bo chyba deszcze powoli mijają :)

reklama
dooobry

znowu masakra na zewnątrz, pochmurnie i jeszcze jakas mgła :baffled:
ale za to wczoraj wykorzystalismy brak deszczu i Mati wyszalał sie na ogrodzie

andariel coś mało tego słońca przesłałaś (przyznaj sie wolałas wszystko zostawic sobie :-p) albo nie zdązyłam złapac :confused2:

Madzioolka wspołczuje wczesnej pobudki - u nas codziennie Mati śpi ze mna od 5-6 - ale dzieki temu juz tyle zrobiłas sobie w domu :happy:
moze odespisz podczas drzemki Mai?

Silva udanego pakowania, oby wszystko poszło sprawnie &&&&

martadelka współczuje, tulam :*
oby nastrój się poprawił

marta podobaja mi sie twoje wpisy o poprawie samopoczucia :tak:
co w planach na wolny dzień? odpoczynek?

miłego dnia wszystkim :-)

Witam!
Moi jeszcze śpią. Wczoraj wstaliśmy, uwaga...o 10 :szok::szok: ale się wyspałam. Ale dzisiaj czeka nas ciężki dzień. Za chwilę z dziećmi na kontrolę do lekarza, potem ja do gina. Zakupy, pakowanie i o 3 w nocy wyjazd. Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo tu jest tragedia :-/ nawet ubrania w domu schnąć nie chcą. Także zmykam coś działać
Silva udanych wczasów :-) wypoczywaj!!
Martadelka to mąż maTobie dogadzać, a nie Ty jemu ;-)

asinka, sylvia udanych wakacji:)

mama m ja nie umieim odpoczywac, njachętniej caly dzien spędziłabym w ogrodzie bo musze wyplewic maliny i truskawki , za punkt honoru sobie to postawiłam. zreszta jest cala kupa roboty kolo domu, w domu tez a że w końcu naprawde zaczynam dochodzić do siebie to nie moge sie tym nacieszyć, zresztą brzuch maly to moge sie jeszcze ruszać

dzis moje dziecko najmlodsze mnie zaskoczylo, poszłam z nim sprawdzić czy sa jakies czerwone truskawki, znalazl dwie i sie drze na caly glos ,ze druga dla Piji(dominiki), a on sie ciagle z nia przekomarza i jabije. przyszlismy umyslismy, chaialm mu dac dać do zjedzenia też ta dominiki a on sie drze ,że nie,bo to dla Piji....moze moje dziecko mądrzeje:cool::eek:

co do imion chodzi mi po głowie filip , Mikołaj Ania....ale to będzie cięzki temat, na razie nie wiem jaka płeć więc nie myśle o tym
))

Ostatnia edycja:
Asinka - Tobie nie za dobrze z tymi dziećmi! Też udanego wypoczynku Wam życzę:)

Marta - mnie się z żenskich Ania bardzo podoba. My celowaliśmy właśnie w Anię, Olę lub Alę póki rzekomej córci siusiak nie wyrósł:))

Madzioolka - oj nic mi nie mów o pysznym winku...

MamoM - słoneczka życzę:)

Silva - ja bym wolała pół-nagie:-D jędrne i młode:-Di niewydepilowane:-Dprzynajmniej nie klaty:sorry:
Andariel - to Ty owłosione klaty lubisz, bo nie łapię ?
Ja dziś nie w humorze - jeden temat pracowy zaskakująco poszedł źle, wczoraj mnie chcieli oszukać w Tesco - nabicie przy kasie produktu w innej cenie niż na półce plus podwójne nabycie - razem na 7 zł. Za to odebrałam zamówienie od Canca - dostałam jedną grę gratis więc mam komplet - poza taką b. maluszkową :-p

Co do kolejne ponownej ciężarówki - ja też już wiem ale faktycznie skoro u nas od dawna nie bywa nie ma potrzeby się tu ujawniać. Trochę smutno a nawet mało sympatycznie - skoro ze styczniówkami ma ochotę pisać, a nam nawet cześć nie powie. Inna sprawa odnośnie Dziewczyn które się wogóle nie pojawiają oraz z którymi wyszło nieciekawa mniej lub bardziej otwarta wymiana poglądów. Ja ma dziś refleksyjny dzień i trochę przykro, że pewne znajmości - rzeknę "czasowe"..... :-(
Silva, Asinka85 - udanego urlopowania :happy: My nad morze ostatni tydzień sierpnia już na bank. :tak:
Zmykam.

Forever - no przykre to przykre, ale każdy jest inny, niektóre z dziewczyn potrzebowały forum jako wsparcia psychicznego tylko na czas ciąży, inne po prostu nie znalazły tutaj bratniej duszy, a inne na dłuższą metę nie odnajdują się w wirtualnym świecie (a jeszcze inne się poobrażały:-)) - to wszystko trzeba uszanować i cieszyć się tą zwartą silną grupą, która tu została i z którą jest fajnie dzielić swoje codzienności;-)

Forever - no przykre to przykre, ale każdy jest inny, niektóre z dziewczyn potrzebowały forum jako wsparcia psychicznego tylko na czas ciąży, inne po prostu nie znalazły tutaj bratniej duszy, a inne na dłuższą metę nie odnajdują się w wirtualnym świecie (a jeszcze inne się poobrażały:-)) - to wszystko trzeba uszanować i cieszyć się tą zwartą silną grupą, która tu została i z którą jest fajnie dzielić swoje codzienności;-)

amen:tak:

co do panieńskiego: żadnej nagości nie będzie, Panna Młoda nie chce. Silva i andariel co Wy takie wyposzczone?:-D choć to pewnie głupie pytanie do Ciężarnej...:sorry:;-)

Silva - no może i racja ale tak czasem wpaść, napisać co słychać a nie nagle zniknąć z czerwcówek a pojawić się na wątku "nowszego" miesiąca..... :eek:
Martadelka - oj tam oj tam.... :-pmi tam ciąża nie przeszkadzała - no może logistycznie ;-) - choć przez czas jakiś był szlaban od gin. A propos - Dziś Międzynarodowy Dzień Seksu :-D

reklama
o chryste ale sie przespalam chwile, tak mnie zmogło,że szok, siedzialam jak zadżumiona dzumandżi ale nic dziwnego,burza idzie, etraz już o niebo lepiej

widze,że tu temat seksu sie przemyka między linijkami:-)mi sie zaczyna robić ta jak byłam w ciąży z dominiką:-) zaczynam czuc podwójną ochotę:-D

Do góry