reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
asinka nie wprowadzaj zamętu:-p ja czekam na ujawnienie się przez Ciężarówke;-) asinka jak Twoje brzdące???

mnie coś gardło pobolewa, łeb napiernicza i ogólnie poranek z serii 'ja pierd...':confused2: M mnie dobija, już nie wiem jak Mu dogodzić (ironia, andariel - bez uszczypliwości:-p), ale żeby to nie było kosztem mojej osoby, oj pogubiłam się...

hej!
powoli ogarnęłam się z powyjazdowym bałaganem i zaczynam ogarniać dom na niedzielne urodzinki Mai :)
dobrze że pogoda się wyklarowała bo deszczu więcej nie zniosę ;/

wczoraj wypiliśmy z T po jednym piwku do filmu i nas ścięło równo, 2 h spaliśmy na kanapie a film leciał :p do tego moje niewyrozumiałe dziecko przydreptało o 6 rano tak więc nastawiłam już 2 pralki zmywarkę i coś tam posprzątałam ale spać mi się chce makabrycznie ;/

ja chyba też już wiem która czerwcówka będzie podwójną mamą :) ale jeśli ma takie życzenie to niech sama powie :)

Heja:)

Madzoolka - pijaczko;)

Martadelka - bidulo Ty!

Co do ciężarówki, czekamy aż sama się wypucuje:)

A Szymek dziasiaj 3 azy pochlipywał w nocy więc jakaś wygnieiona psychicznie wstałam. Dziś się pakujemy na wyjazd, nie wiem jak my tyle rzeczy zmieścimy...

Miłego dnia moje kochane!

reklama
hej

ja mam dzis wolne, samopoczucie coraz lepsze, pogoda w miare sie zapowiada :tak:

ja wiem, która czerwcówka, chyba żadna tajmnica skoro pisała na bb to jest miejsce publiczne

Do góry