reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
andariel zazdroszcze ładnej pogody, u nas lipa :confused2:
prześlij trochę słońca

martadelka dasz rade z papierzyskami
a panieński kiedy? i wesele macie jakies? nie pisałaś chyba, albo przeoczyłam...

humor średni u mnie ale raczej ku lepszemu :happy:
Mati ostatnio daje mi popalić, po skończeniu 2 lat zachowuje się jakby mały diabełek w niego wstąpił i chwilami jest nie do wytrzymania...

ale za to ostatecznie pożegnaliśmy smoczka i ograniczamy ogladanie tv w trakcie jedzenia
no i czas by poważnie pomyslec o odpieluchowaniu, ale cięzko to widze jak narazie :baffled:

mamoM ja z tymi papierami walczę od marca... panieński dokładnie w ur Emilki czyli 15.05 a slub 21.06:-) brawo za odsmoczkowanie i powodzenia w odpieluchowywaniu:tak: czemu cięko widziesz pożegnanie z pieluszką?

u nas jakies 2 mc przed 2 urodzinami była masakra kładł sie wszedzie ryczał wymuszał... teraz zostało mu juz tylko tupanie w miejscu ale tak to aniołka (odpukać mamy!)

eh zmeczona jakas dzis psychicznie jestem pracą :(

Dziewuszki, my do Jastarni pędzimy, a taras drewniany będzie:)

MamoM - też muszę się wziąć za TV (bo zdarza się, że Szymek ogląda bajkę podczas jedzenia) i za pieluchy (ale to po powrocie z urlopu). I brawo za smoczek, widzisz nie taki diabeł straszny...:)

Martadelka - i jakie atracje na wieczór panieński szykujesz? Będą jakieś gołe ciała?

Andariel - to mówisz, że na północy ładna pogoda?

Ironia - już pół dnia masz za sobą! Walnij sobie kawkę lub herbatkę i będzie lepiej;)

kochani moglabym was prosic o zalajkowanie? :)

https://www.facebook.com/KajakiDunajcem

Moze ktos lubi aktywny sport :) dla mnie to troche zbyt extremalne ale takie ośrodki czesto prowadza tez inne atrakcje np wycieczki do ciekawych miejsc :) czy agroturystykę

na to bym się chetnie wybrała - jak sie uda to znów uderzymy nad solinę by spokojnie posiedzieć i odpocząc od laptopów i komórek ufff !

Silva - ja bym wolała pół-nagie:-D jędrne i młode:-Di niewydepilowane:-Dprzynajmniej nie klaty:sorry:anyway...:-p
mamoM no to podsyłam Wam słońce, łapcie;-)
ironia - Leo też tuptuś się zrobił. I strasznie niecierpliwy. Jak coś chce, to już i teraz, natychmiast.

Kurka, muszę obiad zrobić. Wczoraj się wykręciłam i pizzę jedliśmy, ale dziś już powinnam.

reklama
Do góry