reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
O ja myślałam, że pierwsza będę a tu już życzenia :happy2:
najlepszości dla siostry bliźniaczki Młodej - Julci Doris :- )
no i moc gorących uścisków dla Matiego .... swojej Mamy ;-)
Ale ten czas leci....
Andariel - sama piekłam, skończyłam 1 :30.... Takie kruche, nic takiego poza tym, że sztuka aby nie spalić - dla mnie wielka.... Kiedyś kupiłam w TK Maxx foremki z cyferkami no i stwierdziłam, że wprowadzę nową świecką tradycję że na odpowiedni urodziny odpowiednia cyferka. Super - tylko zupełnie zapomniałam, że one takie małe więc aby była cała blacha no to się namordowałam. Druga i kawałek trzeciej to były zdecydowanie większe misie :-p
No cóż, pociesz się, że w stolicy poziom imprez też różny. Doszłam do wniosku że w przyszłym roku zrobię Młodej urodziny tydzień później - tyle jest fajnych atrakcji na Dzień Dziecka np. wczoraj premier zapraszał. No i już miejsce mam obczajone - w domu to jednak masakra jak dla mnie.
Ludzie ślepi - Młoda w dżinsach unisex, niebieskich adidasach, zielonym body z bufkami, kapelutku w kratkę i kwiatki i w tym w kolorze fuksji i chłopiec....
Doris : - ) - wcześniej zaczynacie imprezować, my na 15, udanego przyjęcia.
Ironia - to wesele z okazji Beniowych urodzin ? :-p

Hejka!
Utodzinowe buziaczki dla wszystkich Naszych Dwulatków!!!!!
Ale ten czas leci...
A my już się pomału przygotowujemy do wyjazdu, a tu Nam się Tymek przeziębił :-( jutro idę z Nim do lekarza.
Dziewczyny POMOCY!! Tymkowi pękają naczynka na policzkach!! Czy mam Mu to smarować?? Dermatologa mamy dopiero po przyjeździe... :-( jestem załamana, bo przeczytałam, że to może nie zejść :-:)-(

STO LAT DLA KRYSI, JULCI I MATIEGO:-)

forever a wiesz, u nas też były kruche ciasteczka w kształcie "2":tak:M.piekł na Leosiowe urodzinki. Nie zapomnij fotki zrobić!
asinka - nie wiem skąd takie pękające naczynka, sama mam takie na twarzy i nawet podkładem ciężko je ukryć, choć mi jakoś specjalnie nie przeszkadzają w sumie. A dużo tego ma Tymek?

Asinko, biegiem do dermatologa, u mojego brata się pojawiły wwieku 17 l i są to zmiany nieodrwacalne. Teraz chodzi na usuwanie laserem, ale to pomoże ponoć na jakiś czas. U takich os gdzie naczynka tak szybko- b trzeba uważać na zimno, słońce, basen itp. kremy odpowiednie stosować. Brata badali najpierw na toczeń i takie tam, bo ponoć w młodym wieku jak są naczynka popęknae , to trzeba przebadać. ( zwł jak efekt motyla na buzi- brat ma) ale bad. wyszły ok. dermatolog wysyłał go też do kardiologa.

forever no torche mi nie w mak bylo isc na wesele bez benia w jego urodziny ale swietowalismy urodziny w czwartek i dzisiaj caly dzien :D

ehh padam jutro sie odezwe z pracy :)

reklama
Andariel - fotki zrobione :happy:
Ironia - no to Benio się czuł podwójnie rozpieszczany :-p
No ja się właśnie przespałam 4 h i do pracy. Impreza ok. Młoda jak zwykle niezatapialna - dostała m.in. zestaw kuchenny - talerze i garnki najpierw więc wsiąkła, a potem Duplo - pociąg z baterią - tym bardziej. Pozostałe prezenty prawie nie obejrzane i nie odpakowane. Ale pod koniec marudna - zdjęcia z Babciami nie chciała - obie były, nie wiedziała czy jeść czy spać czy jęczęć. Z Tatą przez telefon rozmawiać nie chciała. Grono praktycznie zupełnie inne niż rok temu - chrzestni byli - Chrzestna ostatnia przyszła i pierwsza wyszła, bo to Kinder party przecież....
Jedna koleżanka mi podpadła - nie dość, że wprosiła się z synem w wieku wczesno szkolnym też - troszeczkę za b. ekspansywnym - a była zaproszona pod kątem 1,5 roczniak młodszego, to jeszcze niejako gratis jej mąż się pojawił a prezent do tego.... no cóż.... 5 zł na osobę im wyszło, taki z Rossmana.... A stać ją żeby nie było nie tylko pod kątem finansowym, ale i wysilenia się abstrahując od listy prezentów w cenach różnych. Troszkę się głupio poczułam, ale wnioski trzeba będzie wyciągnąć.
No i z sympatycznych rzeczy to po raz pierwszy od wielu - nie wiem ilu - miesięcy widziałam się z Ja - Zołzą i Edim. B. spoważniał, długo wkręca się w towarzystwo, ale jak już to się super bawi. No Ja - Zołza wylaszczona jak nie wiem co. :-p
I moja Mama jak zwykle zresztą .... :baffled: Brylowała - za głośno, za szeroko, nie podobało mi się to - więc ja obstawiałam kuchnię a z gośćmi minimum rozmów albo tyle co chciałam zapytać czy coś dogadać np. nas ostatni tydzień sierpnia nad morzem. Będę miała potwierdzenie na dniach tylko muszę znaleźć sobie kogoś do towarzystwa po zeszłorocznych przejściach koniecznie.
No ale do pracy....
Ciekawe jak u Doris :- ) i Mrsmoon na przyjęciach :-p

Ostatnia edycja:
Do góry