reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witam!
Źle spałam dzisiaj, bo mi się jakieś koszmary śniły :crazy: że się z moją mamą kłóciłam i się z nią biłam... To chyba tak a propo Dnia Matki :-D w ogóle uciekł mi jeden dzień, konkretnie piątek, bo dzisiaj cały czas mi się wydaje, że jest piątek. Miałam się właśnie z młodymi wybrać do lekarza, bo Tymek się łapie od rana za siusiaka i mówi: ała. No, nic pójdziemy w pon. Kolejny dzień odpieluchowania i jak na razie ok. Nawet pampers po nocy jakiś suchszy... Może coś się ruszy w tym temacie...
Moon zazdroszczę upałów i pięknej pogody, bo u nas w tej kwestii lipa :-(

reklama
Madzioolka - kumam :happy: Młoda co jakiś czas życzy sobie aby Jej pozakładać gumki na włosy - ma wtedy takie pędzelki jak wiewiórka :-) Co do alergii - to masz rację w 100 % - to "wynalazek" dzisiejszych czasów. Tak samo jak kiedyś dziecko nie miało ADHD tylko było po prostu niegrzeczne..... :laugh2:- w tym ja :happy:
Traschka - daj spokój, sama ogarniasz tyle rzeczy.... :tak:Ty odreagowałaś tydzień odwołując lekcje, ja śpiąc do południa.... :zawstydzona/y:
Asinka85 - ja też miałam średnio ciekawe sny. :baffled:

ja tez witam w klubie beznadziejnych snów, ale u mnie to norma co noc od 2 tyg... mam nadzieję że z czasem minie...

spinki kupione, nawet kilka kompletów więc możemy jechać na wakacje :-D

Trasia ja mam tylko Maję i też nie ogarniam wszystkiego. Lubię gdy mam w domu super błysk ale droga do tego jest długa i kręta i często idę na skróty, trudno, jeszcze nie umarliśmy od tego a ja nie czuję idei zajechania się do upadłego w imię czystości i porządku. Raz na jakiś czas wystarczy i wszyscy są happy :)

hej

ja po komunii u mojej chrześnicy(pol imprezy przespałam tak mnie mulilo i gieło na spanie), portfel chudszy i lżejszy ale dziecko zadowolone to najwazniejsze

i jutro do pracy, ale stresa mam:no:

My też po komunii.

kati - dzięki, póki co daję debridat i espumisan. Jak coś to dam znać pw. My rówieśniczki jesteśmy tyle, że ja z listopada ...

moon, madziolka - udanego wypoczynku :-)
aestima - i jak wyniki?
Pozdrawiam

My dziś leniwie: obie mamy odwiedzone, potem zaliczony spacer w kałużach po MEGA-ulewie a teraz ja sobie szyję, T nurkuje a Maja śpi.
Może jutro się zaczniemy pakować, wyjazd we wtorek o 14 a walizki jeszcze u teściów siedzą... NIENAWIDZĘ się pakować... bleeeeh :no:
Gorzej że na pt-ndz zapowiadają na Korfu deszcz... to dopiero będzie dramat...

Madzioolka - też nie lubię się pakować :no: Nie sugeruj się zbytnio takimi internetowymi prognozami, nam też wieszczyły deszcz na Majówkę. Ja olałam Dzień Matki - skoro moja Mama nie pamiętała ani o moich urodzinach - mamy dla ułatwienia tego samego dnia - ani imieninach to się nie będę wyrywać jak Filip z konopi. W sumie ja sama jestem mamą. Jedyną osobą, która mi złożyła życzenia był mój eks..... :eek:
Byłyśmy wczoraj w Płocku, pogoda była. Zoo małe w porównaniu z Wawą, z "istotnych" zwierząt brak było żyrafy - z tabliczki wynikało, że był/jest remont, ale lokatorzy powinni wrócić wiosną.... :eek: No i wybiegi np. dla lwów czy słoni zdecydowanie mniejsze. Nie wiedzieć jak zeszło nam się 4 h :szok: W mini zoo Krysia prawie się rozpłakała jak malutka kózka zaczęła mi jeść włosy a Jej spodnie... :confused: Kózek dotknęła, ale żółwi puszczonych luzem w pawilonie - fotka "jedyne" 15 zł - nie miała ochoty.
Jarmark tumski handel tym co zwykle w takich okolicznościach - ceny w większości wydawały się niższe niż w stolicy - też rzeczy w zoo - ale malutka drewniana kura ;-) pomalowana w kropki, ale nie białe na zielonym tle :-p - b. ładna - li tylko 15 zł - to zdecydowanie za dużo.
Płocka skarpa - dobre 10 lat nie byłam o ile nie więcej - udziwniona przez molo. Tak czy inaczej jako że w/w obejrzane tylko z góry i jeszcze coś jeszcze do zwiedzenia/ogarnięcia trzeba wrócić... kiedyś :-p

dzień dobry!
jak dobrze, że wyszło słońce, bo w wekend wiało i padało. Ogólnie wekend krótki miałam bo sobota w pracy. Coś żeście mało naskrobały.

reklama
Martadelka - szybko nadrobiłaś :-p
mama MATIEGO - witaj, zastanawiałam się wczoraj ile macie do Płocka.
Wchodzę ok. 8 do Młodej - przykrywałam ok. 6 - a ta goła - pidżamka i pielucha za łóżkiem na podłodze.....:eek: Pościel trochę mokra była, ale to od wody z bidonu. Mam przyklejać/zaszywać ? :szok:

Do góry