reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

marta - przykro mi ze nie uda sie z macierzynskim - ale wiesz jak jest raz gorzej raz lepiej wazne ze zdrowie jest..z reszta sobie poradzicie bo zawsze sobie radzicie :* i powoli mozesz zaczac myslec o czyms co chcialabys robic innego skoro tak cie dołuje ta praca.. zawsze są opcje :*

beni wykąpany i połozony, ja czekam na pizze:zawstydzona/y: bo @ mnie nawiedziła i jestem zła na cały świat, M na koncercie muzyki powaznej (dobrze mu tak!:laugh2:) i odpoczywam już

kaszlu jakby troche mniej :-p zaraz ide sie inhalować pulmicortem :)

a i z dupnych wiadomości właśnie dobiłam do 500 zł jesli chodzi o leki na kaszel:angry::angry::angry::angry: a miało byc tak pieknie :baffled:

reklama
Majqa przepraszam, ale nie przypominam sobie co pisałaś w tym temacie... :-( chodzi o kolki? Bo w tym to mam doświadczenia przy Tymku. U nas pomógł Delicol. Dawałam przy każdym karmieniu. Nic innego na Niego nie działało, a wypróbowaliśmy chyba wszystko. Ninka na całe szczęście kolek nie ma, a jak ma to bardzo rzadko i Espumisan pomaga. Niestety musisz się uzbroić w cierpliwość, bo jak mi pięknie każdy powtarzał: "w 3cim miesiącu wszystko przechodzi" ;-):p oby przeszło szybciej.

Silva - ale miałaś power z tym spacerem i.... sprzątaniem ;-)
Martadelka - strrrasznie smutno z tym urlopem :-(Nie macie jakiejś rodzinki z domkiem z ogródkiem, którą możecie nawiedzić choć na parę dni ? Ja patrzyłam na ceny Tropical Island - Wy macie bliżej - nocleg cenowo powala :szok:. Dzieci do lat 5 za darmo - koleżanka powiedziała, że to ma sens jak dziecko będzie umiało pływać - myślę, że do tego czasu Młoda się spokojnie nauczy :happy2:
Majqa1 - na kolki Sab Simplex podobno. I podobno chłopcy na nie bardziej cierpią niż dziewczynki.
Kati83 - oj nieoptymistycznie u Was :-( Ostatnio oglądałam zlotowe zdjęcia - wybór do odbitek - i taki optymizm i energia bije z Twojej twarzy :happy2: Pocieszę Cię, ja jutro idę do pracy bo się nie wyrabiam.... :eek: W niedzielę z samego rana jedziemy do Płocka do zoo - mam nadzieję, że ściany deszczu nie będzie - i się pogościć, więc z odpoczynku a nawet wyspania się nici - wstawania o 4 mnie wykańcza. Dziś Dzień Rodziny w żłobku - raczej na ogródkowe atrakcje nie ma co liczyć...:baffled:

doooobry :confused2:

wstałam o 6 bo przyjechali z meblami i mnie obudzili....
Mati tez pobudka bo dzwonek do furtki usłyszał, no ale wybacze im bo meble ładne :-)

ironia
oby kaszel całkowicie przeszedł
współczuje tylu wydatków

forever oooo to płock nawiedzisz w niedziele, my tez sie wybieramy, ale ciagle coś i sie wybrac nie mozemy...
oby w żłobku dzień rodziny upłynął miło

edit
forever miałąm zapytac co to za wizyty u lekarzy? coś sie dzieje z Krysią?

miłego dnia wszystkim

hej z rana

u nas leje i dobrze, przynajmniej młody nie bedzie biegał po dworze to posprzatam w koncu. dzis ide do fryzjera to moze mi sie humor poprawi....

oj ironia to sie porobilo, przesrane
mama m fajnie ze masz nowe meble, zawsze jakis powiew nowosci w domu

Cześć!

Marta ja tez zaraz śmigam do fryzjera, ale po za tym że będzie kolor i ścięcie to jeszcze nie wiem ani jaki kolor ani jakie cięcie :-D ale ostatnio byłam zadowolona więc i tym razem może będzie ok :) W której grocie solnej byliście? Na Krakowskim czy na Sapiehy??? a co do tej przewróconej huśtawki to chyba bym zeszła na zawał widząc coś takiego, mam nadzieję że ktoś za to odpowie bo zdecydowanie powinien!

No pogoda u nas faktycznie beznadziejna ;/ Gorzej że opowiadałam Mai że jak będzie deszcze to założymy nowe kalosze i będziemy skakać jak Pepa - chlap do kałuży i boje się że sobie przypomni lada moment :-p

MamoM to super że meble dojechały, szkoda tylko że o tak nieludzkiej porze... teraz tylko aby pogoda dopisała i będzie super imprezka urodzinowa :tak:

No to się rozpisałam.... zmykam bo na 9 lecę na fryzę
Pa

madziolka ja tylko scinam ale i tak nie wiem jak, niech fryzjerka cos sama wymysli. Byliśmy w Wólce Lubelskiej, bale tej huśtawki przy ziemi byly normalnie spróchniałe:szok: naprawde to cud,że temu dziecku sie nic nie stało, naprawde ktos nad tym maleństwem czuwał. ja na 11 jade a norberta odstawiam do przedszkola

Aloha!

Majqa - wiem, że Kati83 zna jakieś dobre specyfiki na kolki, przynajmniej tak kojarzę więc może na priva jej napisz, bo wiem że teraz zapracowana jest mocno i na forum rzadziej zagląda.
Forever - Tobie też powera nie brakuje:)
Ironia - cieszę się że kaszel mniejszy:)
MamoM - zazdroszczę mebelków!

A my ze względu na pogodę byliśmy z Szymkiem dzisiaj w sali zabaw. Tak mnie przegonił po tych wszystkich tunelach i zjeżdżalniach, że ledwo dyszę aż do teraz, a on śpi jak suseł. Mam nadzieję, że żadne wstrętne bakterie się do nas nie przyczepiły:-p

Aloha!

A my ze względu na pogodę byliśmy z Szymkiem dzisiaj w sali zabaw. Tak mnie przegonił po tych wszystkich tunelach i zjeżdżalniach, że ledwo dyszę aż do teraz, a on śpi jak suseł. Mam nadzieję, że żadne wstrętne bakterie się do nas nie przyczepiły:-p[/
Mistrzostwo sylvia z tymi bakteriami.moi znajomi maja corke 4letnia i ani raxu nie byli w tego typu miejscach bp baktetir by ja zjadly he

Ja ufryzowana.godzine mnie obcinala i supet mam te wlisy obciete,;) przynjmniej tyle dobrego. Norbert wybawil sie w przedszkolu,objadl zjadl i zadowolony ale gowniarz nie chce spac.why????!!!!!

reklama
mama m fajnie ze masz nowe meble, zawsze jakis powiew nowosci w domu

marta meble są ogrodowe, drewniane :-p
pokaż się w nowej fryzurce :tak:

MamoM to super że meble dojechały, szkoda tylko że o tak nieludzkiej porze... teraz tylko aby pogoda dopisała i będzie super imprezka urodzinowa :tak:

Madzioolka teraz tylko liczyc na dobra pogode mi zostało, no i zadaszenie musimy jakies rozłożc i grilla zakupić

Ty tez pokaż nowy fryz :-p

A my ze względu na pogodę byliśmy z Szymkiem dzisiaj w sali zabaw. Tak mnie przegonił po tych wszystkich tunelach i zjeżdżalniach, że ledwo dyszę aż do teraz, a on śpi jak suseł. Mam nadzieję, że żadne wstrętne bakterie się do nas nie przyczepiły:-p

Silva a ja zazdroszczę wyprawy na salę zabaw, u mnie brak w okolicy :-(

Do góry