reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Jeju, forever, to przegapiłam... Najlepszego zatem! Nieco więcej tzw.świętego spokoju, trochę okazji do poleniuchowania, fajnych ludzi na swej drodze:tak:
przyłączam się do życzeń!:tak::-)

ja przed okresem więc iskry lecą... oj nie lubię siebie takiej:no:
mamoM u mnie to samo (myśl o przeziębieniu Emi - panika), ale myślę, że jak dzieciaczki pójdą do przedszkola to katar (odpukać) pewnie już nie będzie chorobą tylko normą;-) to kiedy przywożą meble do ogrodu?

marta oj widzę że nadal rozmyślasz, ale ostatnie zdanie popieram! czasami rozwiązanie samo przychodzi

reklama
martadelka no meble chyba jednak zdąża dojechac, bo właśnie dzwoniłam i beda je pakowac wiec pewnie jutro lub w sobote beda :tak: :-)

Silva
fajnie ze wszystko porobione, u mnie tak samo i z pogodą :baffled: i z moimi pracami domowymi :-)
życze miłego nudzenia się :-p

Silva to już jest przegięcie - jak można o godz 9 mieć ugotowane, posprzątane i poprane??????????????:blink: o której Szymek wstał???
mamoM też masz już wszystko ogarnięte???

Hej!
Film super!! Poczułam się jakbym była na randce :-) z mężem :p
Forever to i ja przyłączam się do życzeń :-)
Trasia oczywiście chodzi mi o spacer. Więc czekamy na piękną pogodę :-)
Silva zazdroszczę najbardziej tego porządku, bo u mnie krajobraz jak po bombie :-( muszę ruszyć swoje 4 litery i posprzątać. A obiad mam z wczoraj, więc w tej kwestii luz.
Martadelka to wybierz się do Nas na długi weekend, np.do Chorzowa albo w góry i się spotkamy :-)

Andariel - wiesz, jakiś kontakt M. z dziećmi w tygodniu się przyda i tzw. chwila dla siebie. :happy2: U Was wszystko podzielone na dwa a u mnie niewiele mi Tata Młodej pomaga choć wczoraj wielki dzień - doczekałam się pierwszych pieniędzy w gotówce na Młodą :-p
Silva - jak Ty to robisz..... ? :szok:
U mnie co dzień jakas akcja - dziś kolejne genialne pomysły Mamy Taty Młodej na wyprztykanie się ze wszystkiego co się da i przesranie życia.... :wściekła/y:
Wczoraj 3 lekarzy, dziś jeden. Ale ok w miarę.

Hehe, śpieszę z wyjaśnieniami:

- ugotowane wczoraj na 2 dni
- poprane przez pralkę przecież:)
- posprzątane - aaa to taka moja mała obsesja;)

A my skusiliśmy się na spacer i to 2h, nogi mi w tyłek wchodzą! Na szczęście Szymi już zasnął więc czas na relaks:)

asinka my teraz to raczej nigdzie nie pojedziemy bo raty auta to dla nas duże obciążenie, wakacje (Paryż) też nieaktualne:-(
Silva wow! masz pralkę??? niesamowite:-D
kati szkoda, że już z pracy nie masz jak pisać...

hej

w grocie solnej bylo super, nigdy wczesniej nie bylam, koniecznie muszęto powtorzyc. a na placu zabaw dzieciakami zajmowali sie animatorzy, bylo nawet fajnie ale bylo zimno...najgorsze bylo to,że w pewnym moemecie duza drewniana hustawka przewrocila sie na mała dziewczynkę, przyjechala karetka polcija, mam nadzieje,ze dziecku nic sie nie stalo, ale moemnt w ktorym zobaczyłam,że jakaś dziewczynka lezy pod tymi belami a nie moglam za cholere znależź dominiki byly najdluzszymi sekundami w zyciu....olatalam sie za norbertem jak glupia i mam dosc na dzis.

dzownila dyrektorka ode mnie ze szkoly i wpadla na to co ja juz wiedzialam,żebym poszla na zwolnienie przed zakonczeniem umowy i ze musze byc min 3 mce w ciązy to bede miala placone do kona ciazy bez praw do macierzynskiego, takze z umowy raczej nici i choć powiedzialam sobie,że trudno jakoś to musi przeciez być to jakos tak mi smutno....

reklama
Witam
Normalnie nie nadążam ... uff

marta - szkoda, że nie uda się z macierzyńskim :/

Nadal próbuję "walczyć" z problemami brzuszkowymi Adasia. Jest już dużo lepiej ale nadal go męczy... Asinka, traschka jakieś sugestie?

Do góry