reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej

mnie gardło nawala ale wczoraj pierwszy dzien bez mdlosci....moze powoli bedzie lepiej. chyba sie dzis wybiore na jakies zakupy bo nie mam w czym chodzic a niestety/stety powiekszam sie:baffled:

madziolka ciesz sie wyjazdem, nie kazdego stac na takie wojaze. zobaczysz bedzie superrrrrr!!!!!!

andariel mam nadzieje z z mezem to przejsciowe

martadelka ale ci sie egzemplarz trafil w postaci kolezanki. moja szwagierka pod ten typ podchodzi bleeee

reklama
Witam!
Intensywne dni za mną :-) dzisiaj siedzę na dup.ce. Zaliczyłam wczoraj diabetologa i oficjalnie dostałam zaświadczenie, że jestem zdrowa i najprawdopodobniej w późniejszym wieku też nie będę miała xukrzycy... Jupi!! Ale czeka mnie jeszcze dentysta :)sad:), ginekolog i dermatolog. Część przed wyjazdem, a część po.
Moon udanych wczasów :-)
Madzioolka dla Ciebie też. Na pewno wypoczniesz, również psychicznie :tak:
Aha, Ninia pierwszy raz wczoraj śmiała się na głos :-) coś pięknego!!

Witajcie
Julia śpi od 11, wstaje ostatnio przed 7. a ja leniu****e dziś przed pracą. :-D
Czytam co u Was ale wpisów ostatnio mało....
Jeśli chodzi o plac zabaw to Julia chodzi chętnie ale już z dziećmi bawi się mniej chętnie i do dzieci jakoś nie ciągnie. Zrobiła się wstydliwa strasznie i strasznie boi się psów pomimo tego, że nigdy żaden piesek jej nie wystraszył.
Może to taki okres, że niektóre dzieci się boją i wstydzą.
Od września zamierzam dać Julię do żłobka - sprawdzałam dziś miejsce - jest 51 na liście więc pewno jak większość dzieci odejdzie do przedszkola to Julia się załapie.
Zobaczymy jak to będzie, bo w tej chwili czarno to widzę.
Buziaki dla Wszystkich!

Andariel - oj niefajnie..... :-( Nie masz nic przeciwko delegacji M. a z drugiej strony jak wyjeżdzą na dłużej to Ci dezorganizuje życie domowe. Marazm... Chyba też zaczynam go odczuwać. W sobotę wrócił do mnie mój motocykl odpicowany na błysk po 2 latach stania - tylko jeździć tylko, że ja nie jestem przekonana czy pamiętam jak to się robi a o wbijaniu się w upał w strój nie wspomnę.... Jak robiłam prawko miałam b. krótkie włosy a teraz trochę za ramiona - do kasku jak "znalazł". Więc zostaną albo weekendowe wieczory jak Młoda będzie u Babci - nigdy nie jeździłam w nocy :zawstydzona/y: - albo poczekać do wakacji. A propos - rowerek a la Harley ? :szok: Może jakąś fotę strzelisz ?
Dzięki, Młoda ok ale jak przychodzi moja Mama małpiego rozumu dostaje.... Rano wyciągnęła z torby biszkopty i zaczęła wsuwać zamiast śniadania... Uciekłam.
Nie mam nic do Almodovara ale wydaje mi się, że ten film na którym byliśmy jakoś poniżej jego poziomu był - trochę odjechany a nie koniecznie klimatyczny....
Martadelka - dokładnie tak - czasem - a nie zawsze :happy2: No jasne, że o dzieciach - ale ja jestem przeciwna śmieciowemu jedzeniu, słodkim soczkom, czekoladzie no i antyszczepieniowa - ten temat odpada - czyli trochę oryginał. :-p
Zaraz napiszę do Mrsmoon :-p
Madzioolka
- popieram Asinkę85 - reset konieczny :tak: Zapracowaliście - aby nie napisać zasłużyliście ;-) - nie lubię tego słowa - na to, coby Wam wyrzuty sumienia do głowy nie przyszły. Ja b. lubię wyjeżdżać - jedyny - ogromny minus, że przed a szczególnie po nie wiem jak się nazywam.....
Asinka85 - :-D
Doris : - ) - nie chcę Cię martwić żłobkowo ale kierowniczka mojego mówiła, że praktycznie nie ma wolnych miejsc w grupach dla 2-3 latków albowiem trzymają je dla maluchów z grup młodszych niestety, które kontynuują chodzenie.

Ostatnia edycja:
andariel hmmm może macie gorszy okres a każdy okres mija;-) co do okresu to ja jestem przed i mój M już to odczuwa:sorry2::-p ale to tak nawiasem mówiąc;-) co do hulajnogi to niestety na ten moment nas nie stać (auta ważniejsze) a dziadkowie, ciocie nie pytają się co kupić Emi tylko sami wybierają więc...
asinka gratuluje statusu 'zdrowa' na zaświadczeniu:tak::-) oj pewnie się wzruszyłaś jak Ninka się śmiała?:-)
marta to oby to już był koniec mdłości! to pozbyłaś się wszystkich ciuchów z poprzednich dwóch;-) ciąży?
Doris heeeej! pytałaś się o wakacje, niestety w tym roku nigdzie, jesteśmy bez auta, szykujemy się do kupna więc kolejna rata kredytu nam przyjdzie... Kiedy wyniki naboru do żłobka???
forever to Ty masz motocykl???:szok: wow!:tak:

trasiu hop hop!

Ostatnia edycja:
Cześć:)

Ja znowu na szybko. Szymek śpi, a ja muszę obiad ugotować, ale weny brak. A tak w ogóle to jestem zła, bo wychodzą mi żylaki! Z Szymkiem nic a nic nie miałam, no ale dużo leżałam, a teraz na ruch i obciążenia nie narzekam więc pewnie stąd te zmiany. Ech...

A propos hulajnogi - ciągle się zastanwiam czy jest zdrowa dla takiego malucha? Czy nie powoduje skoliozy itp. Bo mam obawy czy taki mały kręgosłup poradzi sobie z taką asymetryczną zabawką. Macie jakąś wiedzę na ten temat?

Sorrki, że tak bezosobowo piszę:)

buziaki

Silva Ty znowu na szybko:no::-p i jeszcze bezosobowo, tragedia:-D co do hulajnogi - ... i tu mnie masz, nie mam żadnej wiedzy...:zawstydzona/y: andariel ratuj:-)

Silva Ty znowu na szybko:no::-p i jeszcze bezosobowo, tragedia:-D:-)
silva fakt nie ładnie z twej strony

martadelka pozbyłam sie wszystkiego jak juz wczesniej pisalam. mam tylko wozek, nosidelko i jedne spodnie ciazowe ale to na pozniej, nawet grzechotek sie pozbyłam:baffled:

kuilam sobie 3 bluzko-tuniki za grosze w komisie i dwie ary getrów...juz cos mam

reklama
Do góry