Witam!
Aestima koniecznie zmień przeglądarkę i daj znać, bo z tych urywanych postów, to nic nie wiemy... :-( trzymam kciuki za wizyty, badania &&&&&
Martadelka to spacer niezły... Samobójstwo??
Marta przykro mi z powodu teściowej :-( a Tobie sił na cały dzień i kolejne :-)
Ironia co za ludzie
powinni dać znać od razu!! Zdrówka dla Ciebie
a może inhalacje??
Moon oj to wczasy się zbliżają :-) to wypocznijcie ładnie. My wyjeżdżamy z 7 na 8 czerwca w nocy. Nie boję się w ogóle jechać z Ninką. Z Tymkiem też tak jechaliśmy jak miał niecałe 3 miesiące, fakt, że do nas nad morze. Przynajmniej cieplej będzie
Forever a ja Twoje wczasowe opowieści gdzieś przegapiłam czy jeszcze nie było? Jak przegapiłam, to przepraszam i naprowadź mą zbłąkaną duszę na lokalizację
;-) oby alergia nie za bardzo dokuczała Krysi...
MamaM przykro mi z powodu babci :-
-( trzymam cały czas kciuki i wierzę, że będzie dobrze!! A jak Mati?
Andariel współczuję tych wyjazdów męża, bo wcale nie jest łatwo z dwójką. A mąż tak wyjeżdża często z racji przeprowadzki czy tak się akurat złożyło?
Chyba nadrobiłam wszystko ;-)
A u Nas dzisiaj spokój i odpoczynek. Po południu grill u znajomych od tego Kubusia, o którym Wam pisałam. Co do Niego, to wiem, że miał jeszcze kilka operacji. Usuwali Mu jelitka (60%), bo się rozkładały. Później znowu Go rozkarmiali i w sumie dzisiaj będę wiedziała więcej. W sumie wiem jeszcze, że z Nim lepiej, bo odłączyli Go od respiratora i, że jak ta ostatnia operacja się powiedzie, to wyjdzie w końcu do domu :-) więc trzymamy kciuki!!
Taka piękna pogoda, że się zaraz na spacer wybierzemy:-)
A właśnie, ja wczoraj odwiedziłam okulistę i wszystko super :-) pomierzyła ciśnienie w oczach, nawet znieczuliła mi oczy na jakieś specjalne badanie, a ja głupia się sama autem do okulisty wybrałam
Tymek zaliczył ortopedę i w sumie nieznaczna poprawa, więc cały czas chodzenie we wkładkach i siedzenie po turecku. Kontrola za rok albo za pół jak coś nas będzie niepokoić.
Ale posta wyprodukowałam