reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

STO LAT DLA MIESZKA!!!:-)Ninka z Leosiem chętnie by Go uściskali.

W szpitalach jest masakra. Jak leżałam po porodzie z Leosiem, w szoku i nie wiedząc czy dziecko przeżyje (a przewieźli go już do Dziekanowa, więc po porodzie go nie widziałam), to obok leżała młoda mama z synkiem ( btw - miał na imię Mieszko). Ona biadoliła, że zabrali jej synka na naświetlania (żółtaczka), a ja płakałam w poduszkę. Kogo to obchodziło. Potem przenieśli mnie na pustą salę, do której po paru godz.przyjęli kobietę po 40tyg., wywołując jej poród. Do doopy.

U nas w weekend Alte Kameraden się odbywało, ulicami maszerowały orkiestry dęte, wczoraj był finał. Poszliśmy, trochę padało, ale dało radę wytrzymać. Leo podrygiwał w takt bębnów, dla Ninki ciut za głośno bo chwilami manifestacyjnie zakrywała uszy, ale ogólnie fajnie było.

reklama
MIESZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! WIRTUALNE UŚCISKI OD TYMKA :-):-)
Witam się z Wami!!
U Nas pogoda do d. także siedzimy w domu. Dobrze, że następne dni będą pogodowo lepsze. My już odliczamy czas do 8 czerwca i wczasów... Sz.robi cały ten tydzień fuchę i nie wiadomo, o której będzie wracał. Dobrze, że w Czechowicach, bo auto mi zostawia :-p Zawsze to łatwiej gdzieś się ruszyć. W środę Nas czeka wizytowo-lekarzowy dzień, bo muszę zajechać ze skierowaniem Ninki do neurologa, Tymek odwiedza kontrolnie ortopedę, oczywiście prywatnie, a później ja okulistę, też prywatnie, bo terminów nie ma... Szkoda gadać :wściekła/y::wściekła/y: Po co my te składki płacimy, jak często trzeba prywatnie chodzić??

sto lat Miesio !!!

andariel - u nas było znów inaczej kiedy kolezanka z sali poroniła od razu kazali mi pakowac manatki i przeniesli na inna sale zeby jej nie denerwował moj brzuch.

my czekamy czy mlody bedzie miec ospe czy nie bo ostatnio u nas szaleje :nerd:

Ironia - jak tam leżałam, to męczył mnie okropnie suchy duszący kaszel. Każdej pielęgniarce na dyżurze zgłaszałam swoje wątpliwości czy to aby jest dobrze, że mam kontakt z matkami tuż po porodzie i ich maluchami (mógł to być np.krztusiec, prawda?) i wiecie co usłyszałam? Że i tak nawet jakby mnie jakiś lek.zbadał (sam fakt mówienia o zbadaniu przez lek.w szpitalu, jakby to było nie wiadomo co, mocno mnie zdziwił), bo UWAGA: i tak nie mają mnie gdzie oddzielnie położyć:nerd: tak więc ja mam wyrobione zdanie o szpitalach, w jednych jest znacznie lepiej, w innych znacznie gorzej, ale rękami i nogami będę się przed tym pier_dolni_kiem bronić. Siebie i najbliższych.

Fajnie, że Madzioolka już na wolności. Pewnie nadrabia czas z Mają.

Hej kochane! Calkiem juz wypadlam z obiegu... Pracy multum, szykujemy sie do wyjazdu na wakacje, jednym slowem niezly mlyn mam. Ale o Miesiu nie zapomnialam- Aestima ucaluj swojego malego przystojniaka ode mnie!
Maja troche kaszle, mokro glownie, ale nieduzo, do 10 razy na dobe, gl. po spaniu pare razy odkaszlnie. Jutro kpntroka u lekarza i jak bedzie wsio ok to w ndz albo pn lecimy!
Sciskam Was mocno!
Madzioolka odezwij sie! Mysle o Tobie. Jak Maja?

Hej, nie wiem co się dzieje- wyśwetlam forum a tu zamiast literek dziwne znaczki! i tak o 3 dni... Tylko przez kom daję radę coś odczytać. Teraz piszę ze stacjonarnego i u g

reklama
No i urwało mi w połowie. nie wiem co się dzieje. Dziękujemy za życzenia! Strasznie się wzruszyłam...

Do góry