reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Aestima niestety nie pomogę, kompletnie niemedyczna jestem, nie znam się nawet na zwykłym badaniu krwi ;/
Andariel jak Leo uderzył sie w nos wtedy co wylądowaliście w szpitalu to jakie miał objawy: bół, krew, opuchlizna??? Maja sie przewróciła na klatce schodowej i się uderzyła facjatą T mówi że bardziej wargą uderzyła i tu pokazywał że Ją boli ale że i nos chyba też oberwał więc od razu mi sie historia Leo przypomniała
Andariel jak Leo uderzył sie w nos wtedy co wylądowaliście w szpitalu to jakie miał objawy: bół, krew, opuchlizna??? Maja sie przewróciła na klatce schodowej i się uderzyła facjatą T mówi że bardziej wargą uderzyła i tu pokazywał że Ją boli ale że i nos chyba też oberwał więc od razu mi sie historia Leo przypomniała
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&MIchałzadzwonił do rodzinnej podpytać o to (wyniki odebrał dziaqdek) i kazała nam przyjechać porozmawiać. Jadę. Proszę o kciuki jest mi niedobrze ze stresu - wynik+ objawy mnie martwą (ostatnio nie mogłam np ustać na jednej nodze)
hej
ale jestem zmeczona, leze i patrze w sufit bo sily nie mam
majqa1
mama 2+2 :-)
aestima - gratuluję sukcesów i mocne &&&& za zdrowie
U nas ok. Mały na kolki dostał debridat i śpi jak aniołek a ja mogę wreszcie coś zrobić!
Zazdroszczę zagranicznych wakacji. My w tym roku uderzamy nad Bałtyk raczej.
U nas ok. Mały na kolki dostał debridat i śpi jak aniołek a ja mogę wreszcie coś zrobić!
Zazdroszczę zagranicznych wakacji. My w tym roku uderzamy nad Bałtyk raczej.
Aestima ogromne kciuki!!! i cholero jedna nic nie pisałaś, że się źle czujesz plus takie objawy! przepraszam, martwię się...:*
Madzioolka o kurcze! co za pech! oby to była tylko warga - jak wrócisz do domku i ogarniesz temat - napisz!
Madzioolka o kurcze! co za pech! oby to była tylko warga - jak wrócisz do domku i ogarniesz temat - napisz!
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Aestima &&&&&&&
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Aestima ogromne kciuki &&&&&&&&&&& i gratulację książki :-)
A ja dzisiaj zaliczyłam fryzjera - pasemka, a wygląda jak balejaż :-) Sz.z dziećmi siedział
Oczywiście witam wszystkie, a w szczególności Mamę Felki(a)
MamoM oczywiście kciuki za babcię &&&&&&&
Madzioolka Twój to ładnie przegina... Sprowadź Go do pionu ;-)
A ja dzisiaj zaliczyłam fryzjera - pasemka, a wygląda jak balejaż :-) Sz.z dziećmi siedział
Oczywiście witam wszystkie, a w szczególności Mamę Felki(a)
MamoM oczywiście kciuki za babcię &&&&&&&
Madzioolka Twój to ładnie przegina... Sprowadź Go do pionu ;-)