reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej Melduję że już żyję
przeszłam straszną grypę jelitowo- żołądkową
wymioty, biegunka itd., ponoć to wirus panuje, na szczęście moich chłopaków nie dopadło
od czwartku, wczoraj juz było w miarę ok a dziś odpoczywałam
za to głowa mnie boli że hej!
nutria dzieki :-)
i powodzenia na badaniach &&&&&&&&&&&&& zacisniete
ja powiedziałam Marcinowi, ze jakbym jeszcze sie doczekała potomka kolejnego to na prenatalne w 12 tyg nie ide!

reklama
Marysia poszła dziś do przedszkola w stroju zebry, mają bal:) Już się bałam, że wymyśli, że chce być Twilight Sparkle albo Celestią... ufff! zaskoczyła mnie miło ta zebra:)
Ja wczoraj miałam mały wypadek na schodach, szłam z Szymkiem na rekach w dół po śliskich schodach u teścia, poslizgnęłam się i zjechałam na kolanie myśląc tylko o tym, żeby Szymkowi nic się nie stało. No i zwichnęłam kolano, wczoraj 5 godzin siedziałam na izbie przyjęć w szpitalu, polska służba zdrowia....
Z przykrych wiadomości, w zeszłym tygodniu pochowaliśmy mamę M. Zmarła po trzyletniej walce z nowotworem...

kati myślę o was i trzymam ogromne kciuki! Jednocześnie jestem naprawdę dobrej myśli, ściskam!

felka bunt, hmm... ja chyba już przywyłam. Marysia ze swoim diabelskim temperamentem mnie często dobija, ja już dawno odpuściłam wszelkie "metody". NIe mam siły na to i teraz śmieszą mnie wszystkie porady, które czytałam zawzięcie w trakcie pierwszej ciązy. Metoda metodą, ale dzieci są tak różne, że nie da się przewidzieć co na kogo podziała. Szymuś przy Marysi to anioł, kopletnie bezproblemowy. I nawet jak się buntuje, krzyczy, to to jest takie słodkie:) Marysia wrzeszczała w tym wieku non stop, trzygodzinne histerie o ciastko. A on tupnie nogą, wrzaśnie dwa razy, spokojnie wytłumaczę mu, że nie wolno i on przytakuje z lekkim żalem "tak". Kiwa głową i po hietrii. hahaha, u Marysi takie zachowanie to niezły wyczyn!

trasia, biedaku. Niech Ci noga szybko sie goi. Dobrze, ze grać możesz na siedząco ;)

święta prawda z tymi dziećmi. Każde po swojemu ;) Miło, ze strony Szymka, ze taki ugodowy!

Kati - myślę o Was ciepło i sama dziś też idę na genetyczne. Zobaczymy co mi powiedzą.

hej u mnie dziś pada śnieg na maxa i wieje, Matiego musiałam autem zawieźć do p-la. A M. w nocy wymiotował i w domku jest.
Trasia współczuję wypadku, jak tam noga boli jeszcze mocno? Jak Marysia po balu? A Szymuś od początku chyba taki spokojniutki był, cudowny chłopak :-)
Nutria &&&&&&&&&&&&
Asinka hej co tam u Was? Napisz coś wiecej jak sie Wam tam żyje i mieszka?

dzień dobry!
z nogą ok, boli w sumie tylko w nocy, w dzień jak uważam i nie skręcam nią na boki to nie boli wcale.
Szymcio dziś pierwszy dzień bez pieluchy :))

Asinka jak dzieci w przedszkolu? Ospoczywasz?:) Szymcio też od września pójdzie, rany chyba umrę z nadmiaru wolnego czasu rano!

Hejka!
A u Nas jak zwykle urwanie głowy bo nigdy nie może być spokojnie (już nie mówię że dobrze)... Jeździmy teraz na zmianę od przedszkola, po lekarzach i jeszcze po ubezpieczycielach. Ostatnio mieliśmy stłuczkę pod domem - koleś Nam do tyłka wjechał i wyskoczył na Nas z ryjem, że to Nasza wina. Auto nie ucierpiało, ale ja mam problemy z kręgosłupem - boli mnie między łopatkami. Także uczę się niemieckiego w ekspresowym tempie... Szymon stracił pracę i szukamy nowej. Facet przyszedł jednego dnia, że zamyka zakład, bo Polacy chcieli związki zawodowe założyć. Szkoda gadać po prostu. Jedynie w przedszkolu w miarę ok. Nina oprócz przyjścia do przedszkola ok, a z Tymkiem większe problemy - biega, skacze, nie chce jeść. Trochę wkurza mnie babka od Tymka z grupy, bo tylko gada że mam Tymkowi tłumaczyć że oni mają zasady w przedszkolu i ona po 2 tyg.ma się stosować. Absuredem dla mnie jest to,że Tymek musi sikać na siedząco. Także jak na razie masakra jakaś... a w klimatach przedszkolnych:

Załączniki

• 1422360938391.jpg
    1422360938391.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 55
  • 1422360966790.jpg
    1422360966790.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 46
  • 1422361013661.jpg
    1422361013661.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 53
kati - dzięki :) :) u nas tym razem na szczęście wszystko ok :)

Asinka - super zdjęcia. No i kciuki za pracę - by szybko się dobra znalazła. Komentować sytuacji nie będę.... ech. Trzymajcie się tam!

Trasia to dobrze, ze z nogą ok :-) gratulacje dla Szymusia :-D
Asinka masakra jakaś! Mati by się nie wysikał na siedząco... paranoja... zdrówka dla Was wszystkich i oby Sz. znalazł fajną pracę &&&&&&&&&
Nutria cieszę sie :-)

reklama
hej
ja się właśnie szykuję jadę na amnio. Wiem, ze trzymacie kciuki i lepiej mi.
Wyniki za ok 3 tyg - to będą najdłuższe 3 tyg!

Do góry