reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Trasiu biedna, trzymam kciuki żeby wszystko pomyślnie się ułożyło, straszna kumulacja.

Ja wciąż cierpię, ząb wyrwany twarz nadal spuchnięta ale po mału schodzi. Generalnie podobno jakaś sieczka była z tym zębem, ech co by za wesoło nie było :p

Aaaaaaaa no co za kuźwa Stachu....

Po wczorajszym "incydencie" w toalecie poszłam do gina bo się martwię tymi omdleniami i co mi lekarz powiedział....

Stachu we wszystkich wymiarach wychodzi ponad tydzień starszy niż jest, waży juz 580g! I lekarz mówi ze skurcze i omdlenia stąd ze on jest bardzo duży a ja mała i jak on się rusza i mi macice kopie to mój organizm nie ma siły na niego, poza tym wysysa ze mnie wszystko wyniki w miesiąc bardxo mi się pogorszyły bo on wszystko mi zabiera i dla mnie ochłapy zostają :/ no i jak on się nie uspokoi z tym swoim rosnięciem to grozi mi cc bo ja jestem za drobna na takiego giganta i moja miednica może nie dać rady wiec lepiej żeby się ogarnął i juz tak nie rósł bo ja sobie nie wyobrażam siebie po cc z niemowlakiem i olką wariatką i psem wariatem.... Nastraszyl mieczem gin. I mam wziąć pół opakowania witamin żeby mi dostarczyć witamin bo już moje soczki i sałatki to za mało ale tylko pół opakowania żeby za bardxo nie urósł bo od witamin rosną jeszcze bardziej dzieciaki. Ech jeszcze się nie urodził a już kłopoty

Doggi olbrzyma w sobie nosisz! Wspolczuje zeba, ja 2 pazdziernika jade wyciac zatrzymana osemke
martadelka idz na L4, nad czym sie zastanawiasz?
Ironia dalej kupka?
trasia w Urzedzie Marcinowi powiedzieli, ze kredyt moze wliczyc w koszty?! Upewnijcie sie, bo my nie moglismy...dowiadywalam sie w US i telefonicznie i osobiscie i na forach internetowych czytalam, ze nie mozna wliczac kosztow kredytu do tych kosztow pomniejszajacych podatek dochodowy

Witam w poniedziałek!
Ja miałam weekend bogaty w negatywne wrażenia... tak to jest przy Polakach na obczyźnie. Mam nadzieję, że moje problemy i nerwy tutaj już się skończyły, bo ukróciłam kilka "znajomości". A jestem tu ledwo 3 msce. Szok!!
A jak u Was?

U mnie mniej więcej jak na załączonym obrazku....

Asinka oby juz teraz było wszystko dobrze!

Załączniki

• 1411374348651.jpg
    1411374348651.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 22
Doggi dla mnie wszystkie dni takie same, więc wiesz... uwierz mi marzę o spokoju tutaj, ale teraz ciężka praca przede mną, bo muszę radzić sobie sama bez większej znajomości języka... w skrócie: zerwałam znajomość z osobą, która nam tu na miejscu przy wszystkim pomagała, bo odwalała takie szopki, że głowa mała. Ehhh

reklama
witam poweekendowo

Ja dzis nie wyspana bo wczoraj przez mecz finałowy poszłam późno spąc ale warto było oglądac naszych chłopaków :-)

G. miał tym razem wydłużony weekend, a że wypadały akurat imieniny Matiego to udało nam się wykorzystac sobotnią ładną pogodę i wybralismy sie do zoo, fajnie było
A poza tym to bez zmian u mnie, rano do 10 nadal kiepskawo, ale potem w ciągu dnia juz lepiej, choć troche mnie martwi brak wzrostu wagi i mały brzuszek :sorry2:

Sorry ze tylko o sobie :sorry2:

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM :-)

Do góry