reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

No właśnie dla niej szpital to zło i nie mam pojęcia dlaczego :/ wkręciła sobie ze w szpitalu robią krzywdę ludziom i juz z rok jej tłumaczę ze szpital pomaga a nie szkodzi.

Pokój stacha gotowy, ciuszki wyprane i wyprasowane wszystko czeka na nowego lokatora :)

reklama
hej

u nas nocka ciężka, kaszel męczył Emi, dziś idziemy do kontroli

Doggi jak nocka? a pochwalisz się pokojem Stacha? a tak się zapytam bo nie wiem czy pisałaś czy nie, a ja ciekawska jestem:-p Wy mieszkacie w domu czy mieszkaniu?

Felkaa współczuję nocki, oby z Emi wszystko było ok!

Jak zrobię fotkę to ci pokaże jak wyszło, tylko coś na ścianach musze zrobić bo jakoś tak pusto i mnie wkurza :p

My dom mamy, co prawda szeregowiec, ale ogródek mamy nieduży ale jest i można tam posiedzieć latem czy basen rozłożyć. My jesteśmy w takiej dobrej sytuacji, że to dom po treściach, oni kupili "ranczo" pod zgorzelcem gdzie mają swoją samotnie a dom w zgc nam zostawili. Wiec nam się poszczescilo :)

Moja nocka wymarzona. Zasnęłam o 22.30 (próbowałam od 20) i wstałam dopiero o 8.:) w końcu się wyspalam

no to pięknie koleżanka pospała!!! szał ciał:tak::-) to czekam na zdjęcia, będę się przypominać; ja jak zgram fotki na kompa to też się pochwalę kalendarzem adwentowym dla Emi,bo u niej w pokoju już świątecznie;-)

Najpóźniej jutro wrzucę fotki bo dziś mam trochę latania :/
U nas mało świątecznie :/ ale już po mału by trzeba dokopać świąteczne ozdoby.

Felkaa musze na zakupy pojechać, reszta prezentów plus rzeczy do torby szpitalnej :/ paznokcie zrobić, i coś jeszcze ale zapomniałam :/ musze zacząć sobie zapisywać :p

paznokcie najważniejsze:-p pozałatwiałaś wszystko? jakie plany mikołajkowe dla Olci? my wstępnie idziemy do przedszkola na spotkanie z Mikołajem (ale z tego rezygnujemy) a potem na przedstawienie jak rok temu (tu raczej idziemy)
my po lekarzu, stwierdził początki początków zapalenia oskrzeli, inhalacje; reszta ok; zalecił minimum 7dni bez przedszkola a nawet 2tygodnie...

Felkaa o.jaaaa, biedna mała i biedna ty! Dwa tyg o zgrozo.

Nic nie kupiłam, nic nie załatwiłam ale przynajmniej paznokcie zrobione :p
My planów na Mikołaja.nie mamy w sumie
Ale my tacy mało świąteczni jesteśmy :p

reklama
dziś kaszel mniej ją męczy tfu tfu
do tego w przyszłym tygodniu mieli zacząć u nas małe naprawy 'budowlane', jakby Emi chodziła do p-la to byśmy dali radę a tak...??? to nie wiem...
no i jak dwa tyg nie damy jej do p-la to prawie jakby cały grudzień nie chodziła do p-la bo potem Święta... ech...; potem styczeń, na 10lutego mam termin więc wtedy na pewno będzie kwarantanna od p-la...

Do góry