reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

No właśnie dla niej szpital to zło i nie mam pojęcia dlaczego :/ wkręciła sobie ze w szpitalu robią krzywdę ludziom i juz z rok jej tłumaczę ze szpital pomaga a nie szkodzi.

Pokój stacha gotowy, ciuszki wyprane i wyprasowane wszystko czeka na nowego lokatora :)

reklama
hej

u nas nocka ciężka, kaszel męczył Emi, dziś idziemy do kontroli

Doggi jak nocka? a pochwalisz się pokojem Stacha? a tak się zapytam bo nie wiem czy pisałaś czy nie, a ja ciekawska jestem:-p Wy mieszkacie w domu czy mieszkaniu?

Felkaa współczuję nocki, oby z Emi wszystko było ok!

Jak zrobię fotkę to ci pokaże jak wyszło, tylko coś na ścianach musze zrobić bo jakoś tak pusto i mnie wkurza :p

My dom mamy, co prawda szeregowiec, ale ogródek mamy nieduży ale jest i można tam posiedzieć latem czy basen rozłożyć. My jesteśmy w takiej dobrej sytuacji, że to dom po treściach, oni kupili "ranczo" pod zgorzelcem gdzie mają swoją samotnie a dom w zgc nam zostawili. Wiec nam się poszczescilo :)

Moja nocka wymarzona. Zasnęłam o 22.30 (próbowałam od 20) i wstałam dopiero o 8.:) w końcu się wyspalam

no to pięknie koleżanka pospała!!! szał ciał:tak::-) to czekam na zdjęcia, będę się przypominać; ja jak zgram fotki na kompa to też się pochwalę kalendarzem adwentowym dla Emi,bo u niej w pokoju już świątecznie;-)

Najpóźniej jutro wrzucę fotki bo dziś mam trochę latania :/
U nas mało świątecznie :/ ale już po mału by trzeba dokopać świąteczne ozdoby.

Felkaa musze na zakupy pojechać, reszta prezentów plus rzeczy do torby szpitalnej :/ paznokcie zrobić, i coś jeszcze ale zapomniałam :/ musze zacząć sobie zapisywać :p

paznokcie najważniejsze:-p pozałatwiałaś wszystko? jakie plany mikołajkowe dla Olci? my wstępnie idziemy do przedszkola na spotkanie z Mikołajem (ale z tego rezygnujemy) a potem na przedstawienie jak rok temu (tu raczej idziemy)
my po lekarzu, stwierdził początki początków zapalenia oskrzeli, inhalacje; reszta ok; zalecił minimum 7dni bez przedszkola a nawet 2tygodnie...

Felkaa o.jaaaa, biedna mała i biedna ty! Dwa tyg o zgrozo.

Nic nie kupiłam, nic nie załatwiłam ale przynajmniej paznokcie zrobione :p
My planów na Mikołaja.nie mamy w sumie
Ale my tacy mało świąteczni jesteśmy :p

reklama
dziś kaszel mniej ją męczy tfu tfu
do tego w przyszłym tygodniu mieli zacząć u nas małe naprawy 'budowlane', jakby Emi chodziła do p-la to byśmy dali radę a tak...??? to nie wiem...
no i jak dwa tyg nie damy jej do p-la to prawie jakby cały grudzień nie chodziła do p-la bo potem Święta... ech...; potem styczeń, na 10lutego mam termin więc wtedy na pewno będzie kwarantanna od p-la...

Do góry