reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Asinka super ze biegacie, najlepsze efekty przynosi!! I 3km na początek to spoko i dobrze że marszo bieg ja swoje nabiegalam to wiem :) miałam maraton biec 1 czerwca no ale w ciąży sobie odpuscilam :) dobrze jest biegać na początku co drugi dzień :)

Andariel dlaczego za dużo sobie narxucily? 3km marszo biegiem są idealne na początek.
Ja kurcze muffin jakiś nie lubię fajne da no raz dwa i gotowe ale jedzenie ich nie daje mi.tyle przyjemności co np rolada bezowa ;)
Ja ci co do płaczu nie pomogę, ja tylko chodzę wściekła i krzyczę na wszystkich ;)

Ironia super imprezka. A prezent od dziadka... WOOOOW!! Rewelacja :)

reklama
ja na szybko, bo biegam po chacie jak szalona (obiad - wypróbowuję przepis na roladki z lasagne ze szpinakiem i serem, te, które chce zrobić na ur Emi, pralka pierze i sprzątam)
ironia urodzinowe (leciutko spóźnione) buziaczki dla Benia!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-) prezent od Dziadka- czaaaaaaaad!!! pokaż:tak:
andariel w piekarni...???:*

a na wekend wypróbowałam te domowe lody z 1 składnika - banana - świetna, zdrowa alternatywa i tyle możliwości kombinowania ze smakami:tak: Emi jadła z truskawkami:tak:

Ostatnia edycja:
no udalo mi sie zgrac fotki od michała :)

strasznie mi sie podoba ruska wersja benia

WP_20140531_002.jpg

WP_20140531_003.jpg

Załączniki

• WP_20140531_002.jpg
    WP_20140531_002.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 51
  • WP_20140531_003.jpg
    WP_20140531_003.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 52
Andariel dlaczego za dużo sobie narxucily? 3km marszo biegiem są idealne na początek.
napisałam "być może" a że się nie znam (bo leser ze mnie był zawsze na lekcjach w-f) to tak mi wyszło;-)odniosłam wrażenie (chyba mylne), że się asinka umordowała jakoś okrutnie i chciałam coś mądrego napisać, haha:-p
mnie się w muffinkach wygląd podoba - bo takie zgrabne, te papilotki kolorowe, a wierzch jeszcze można czymś posypać - no ślinka cieknie.

ironia - ekstra domek! To teraz jak się Benio na Was zezłości usłyszycie: "idę do siebie - proszę mi nie przeszkadzać":-p

Felkaa - owszem, w piekarni. A kobieta też się wzruszyła bo jej się jej własna historia przypomniała. Komedia normalnie.
Widzę przygotowania pełną parą!

Słyszę dzisiaj jak Ninka coś tam kwęka pod nosem cichutko i się jej pytam w co się bawi, a ona: " nie mam już siły mówić bo właśnie rodzę". Temat porodu nadal na tapecie:sorry2:

odniosłam wrażenie (chyba mylne), że się asinka umordowała jakoś okrutnie

Toś mi pojechała :-D ale trafiłaś w sedno, lepiej bym tego nie opisała haha

Słyszę dzisiaj jak Ninka coś tam kwęka pod nosem cichutko i się jej pytam w co się bawi, a ona: " nie mam już siły mówić bo właśnie rodzę". Temat porodu nadal na tapecie:sorry2:

Normalnie miazga :-D pomysłowość dzieci nie ma końca :p

Ostatnia edycja:
Pamiętacie jak pisałam Wam kiedyś o tym Kubusiu, co urodził się tak jak Ninka, ten co miał tyle operacji? Czeka Go kolejna... cały czas karmienie pozajelitowe, mało rzeczy je normalnie - to i tak wszystko w mega skrócie. Znowu są w szpitalu :-( bo odkryli u Niego chorobę Hirszprunga. Co ten Kubuś się nacierpi... :-( proszę Was o kciuki, żeby już Mu wszystko odpuściło :-(

hej
ja dziś w melancholijnym nastroju, kłótnia z M, @ się zbliża...
ironia oj domek przeszedł moje oczekiwania!!!!!!!!!!!!!!!! i napis Benio, i huśtawka na dole, suuuuper!!! ale Twój Tato jest niesamowity!!!!!!!!!!!!

:shocked2::-D:-D:-Dskąd Ninka wie tyle o porodzie...?;-) a ja się dziwiłam jak Emi rok temu przykładała lalkę do piersi...:-D no niestety roladki mi nie wyszły, bo zapomniałam w piekarniku przykryć folią i makaron zeschnięty, prawie skorupa... ale w środku nadzienie dobre, ale M stwierdził, że to niezbyt dobry pomysł na ur... hmmm a roladki fajne bo kazdy może wziąć że tak powiem do łapki na 4 kęsy; udało mi się jeszcze wczoraj zrobić lody truskawkowe, jeku pychota, słodkie bo z cukrem pudrem ale co tam...;-)
asinka brawo za zrzucone kg!!! coś z kredytem wiadomo? kciuki za Kubusia!!!
Doggi jak samopoczucie? kiedy masz teraz wizytę u ginka?

a gdzie reszta???

trasia jak szukanie domu?
Madzioolka pewnie coś szyje;-) jak zdrówko Mai?
kati hop hop
kasiawild wracaj!

Ostatnia edycja:
Hej, się zc rana uśmiałam, zawsze rano w aucie słychać RMF i koło 8 jest kontrwywiad z jakimś politykiem, dziś był mój "ukochany" pis, i ten co był powiedział ze wyniki eurowyborow były falszowane przez PO, a prowadzący mówi "a nie sądzi pan ze gdybyvtak było wygraliby z większą różnica nuż 0,3?" a ten poseł mówi "widocznie więcej nie było trzeba" a prowadzący "ale mandatów macie tyle samo przecież" a ten gość "najwyraźniej nawet dobrze wyników nie potrafią sfałszować" jeb.łam ;) i on uważa że trzeba unieważnić wybory :) Hahaha Padłam :)

Felkaa glowa do góry :) u mnie samopoczucie spoko juz mi się dolegliwości ciążowe łagodzą :) nast wizytę mam 13.06 wiec jeszcze trochę ;)

reklama
felcia - mnie tez dopadła @ wczoraj ledwo sie ciagnełam po domu i tak cud ze niczego nie spaliłam bo wtedy w ogóle nie powinnam gotowac :p

no tata przeszedł samego siebie az w szoku byłam :-D w zjezdzalni jest miejsce na waz i na wakacje mowil ze kupi mu jeszcze basen i bedzie miał młody aqua park ;)

a teraz i ja musze kombinowac co na urodzinki bo dzieciaki w ten weekend maja imprezke :D i najwyzszy czas zrobic jakies zakupy i ulozyc nowe menu :) uwielbiam wyprawiać takie przyjęcia :-D:-D

Do góry