reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Asinka, marta przestańcie no...

no właśnie...

My po okuliście - lewe oczko bardzo źle widzi, praktycznie na odleglość metra tylko:( prawe bardzo dobrze sobie radzi, wada jest niewielka. Wracamy wiec do opcji zaklejania zdrowego oka by zmusić to slabe do pracy. W czerwcu jeszcze zalapie,y sie na dwutygodniowe naświetlania w poradni okulistycznej. Ale jak tak dalej będzie to zabieg wydaje się wcale nie tak odległą opcją. Oczywiście już się denerwuję - znacie mnie.

reklama
Jeszcze się nie edukowałam w zakresie chirurgicznej korekty zeza, Felkaa, ale to chyba nic strasznego, bo ponoć powszechnie wykonują i nawet znam kilka osób, które go przechodziły (choć nie wszystkim pomógł). Ale co i jak dokładnie będę szperać jak wyczerpiemy inne- nieinwazyjne- sposoby. A może zaklejanie da fajne efekty, o. Tego się trzymam:)

reklama
jakos też tak, ale podróż była średnio ciekawa,bo dzieciaki obudziły Kacperka i cała drogę nam wył i stękał, milion razy stawaliśmy, ale juz spią a ja ide sie wykąpać w CIEPŁEJ wodzie:tak:

Do góry