reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Mrsmonn..wyluzuj z tym stresem, Maja ma 3 lata a nie trzy miesiące ;-)

Doggii..raz lepiej raz gorze, nie mam mdłości ale czasami mi tak słabo że siły wstać nie mam, dziś np jest super, nic mi nie dolega

Ironia..a co tam u Ciebie z nastrojem??

reklama
hej! Ja tylko na szybko wpadam z wiadomością, że rodzice sprzedają mieszkanie:) Znalazł się kupiec więc my teraz opuścimy trochę cenę naszego i mam nadzieję, że też znajdzie się ktoś chętny... Ja chcę już dom!

doggi nie wiem :( jak chodze jest ok w dzien tez a wieczorewm mnie szczyka i pulsuje aż :-(

chłopaki juz wydelegowane a ja zasiadam do pracy :)

asinka - czy jak przyjedziemy musimy sie zameldować że my od ciebie? :-D

hej ja też na szybko - jutro mam audyt wewnętrzyny...:baffled:

moon:*
trasiu super:tak:
andariel daj znać jak wyniki rekrutacji! kciuki! my mamy wyniki jutro...

Hej!
Nina przyjęta, Leo nie. Smarujemy oczywiście odwołanie....... Dodatkowy kłopot przed przeprowadzką, cholera ciężka. Nie pokazywalam się wczoraj, bo klęłam niczym szewc.
Nince wszystko minęło po dobie, wczoraj tańcowała już do "Nie bądź taki szybki bil" (kto by pomyślał, że taki stary hicior tak ją poderwie) i dziś pognała do p-la. Obiecałam jej małe pezyjęcie pożegnalne w przedszkolu, ustaliłam z panią, że nie ma z tym żadnego problemu, więc Mała zadowolona. A w swojej grupie ponoć wszystkim opowiada już od jakiegoś czasu, ze się przeprowadza i będzie chodziła do nowego przedszkola ze swoją przyjaciółką Ania (dowiedziałam się od pani). Przeżywa widać nieźle, choć w domu mało o tym mówimy i raczej bez emocji, tylko tak informacyjnie, zeby jakos dzieciaki nastawić. Ale wiadomo - dzieci widzą i czują więcej, niż byśmy przypuszczali i może nawet chcieli.

moon
- no to kciuki za bezproblemową reakcję Mai na koktajl Mołotowa.
trasia - przetrwaj ten ciężki dzień dzielnie.
marta, ironia - i jak u Was?
Doggi - co to za akrobacje na schodach!? Ale masz opiekuńczą córę:)
Doris - kciuki za sukces córy!

ja tez na szybko bo ładna pogoda to porządkuje koło domu

krtań mnie tak napitala,że szok:( i co ja zrobie jak ja karmie:(

dzieciaki dobrze sie mają, norbert jeszcze dziś w domu, ale w nocy już nie kasłała uffff

trasia super wiadomość:)

andariel no nie dziwię sie,że klełaś

moon bedzie dobrze:)

doggi dzieciaki sa przecudowne

Ostatnia edycja:
Hejka!
Nasz przyjazd stoi pod znakiem zapytania :-:)-:)-( Tymek od wczorajszego wieczoru wymiotuje. Całą noc :-( choć przypuszczam, że to tylko zatrucie. Zobaczymy dzisiaj. Na domiar złego auto nie poskładane i nie wiadomo kiedy to się zmieni. A ja z Niną zasmarkane. Ehh :-/ jak sie pieprzy to po całości... my cały czas u teściów i Nina tu nie umie spać bo za jasno, więc od wczoraj mam pobudki o 5.50 :mad::mad::mad:
Nie strzymia :mad::banghead:
Próbuję zasnąć. Pa

reklama
asinka zdrówka dla Tymka, napisz jak będziesz miała chwilkę czy wymioty ustały, a temp nie ma?

u nas dzisiaj wyniki rekrutacji a w pracy audyt...

Emi dostała się do przedszkola jeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry