reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hm kurka ja jestem uzaelzniona od pepsi stoi przy mnie resztka ale ja chyba wyleje

ja ma ten problem ze slodyczy moge nie jesc ale lubie konkretne jedzenie najlepiej w tortilli i ostre az dupke pali :p

reklama
Doggi hihi możliwe, że codziennie będziesz miała inne nastawienie (hormony pewnie szaleją:-p plus zachowanie Oli), a właśnie co do Oli - wrzuć fotki:tak: a co z poranną opuchlizną...? bo nie kumam...
asinka dzięki, że pytasz, no po 3 m-cach brania 'prochów' bóle... ustąpiły:-) coś tam czasami ćmiło ale bez porównania:tak:
andariel jak głowa?
ironia a ja właśnie mam problem ze słodki, uwielbiam...:zawstydzona/y: ale dziś znowu idę dupką poruszać (na zumbie);-)

Ja oczywiście zapał ogromny na aerobik, ale mam teraz ten kurs i choćbym bardzo chciała nie mogę być w dwóch miejscach na raz :-( aerobik w pn.i czw.od 19-20. Kurs mam teraz pn.-czw.od 16 do 20 i du.pa. Zostaje ćwiczenie w domu. Przed chwilą "poruszałam"się przy odkurzaczu i mopie :-D
Felka super że migrena odeszła w niepamięć :-) a lekarka określiła jakoś Twoje schorzenie? Jakieś problemy z głową czy coś :p haha?

ja w domu mam takie same ćwiczenia jak Ty asinka:-D no ale zawsze to jakaś aktywność:-p co do migreny to wiesz niewykluczone, że to właśnie jakiś problem... z głową:-D no nikt nie jest doskonały;-) jak Twoje maluchy dzisiaj? dają Ci pożyć?

a właśnie z innej beczki: moja Emi molestuje mnie o to, żebym pomalowała jej paznokcie... ja lekko sceptycznie jestem do tego nastawiona, sama nie maluję, co Wy o tym sądzicie? malujecie swoim córą paznokcie? mogłabym oczywiście zakupić bezbarwny, no ale to już będzie lakier, no i hmmm... jaki to ma sens...?

Ostatnia edycja:
Dzięki, że pytasz :-) ciężko jak zwykle, ale teraz trochę spokoju, bo Ninka śpi, a Tymek ogląda bajki. U nas progress - tv leci tylko wtedy jak Ninka śpi :p za chwilę jeszcze koleżanka przyjedzie, żeby mnie niemieckiego pouczyć. I jakoś dzień zleci...

podziwiam! masz niesamowity zapał i pokłady energii, serio!!!

ja od dzisiaj przez 2,5tyg sama w pracy, bez koleżanki obok, cisza i spokój:-D

Widze, ze ostra dieta u ironii;-) ja sie zmobilizowalam i biegam z nike running:-) aplikacje sama w sobie polecam
doggi ja latac sie boje i przezywam zawsze ogromny stres, no ale jak sie chce miec pogode pewna to nie ma wyjscia- trzeba latac. W tym roku jednak blizej polecimy niz w zeszlym- 4,5h to byla masakra....
andariel ja tez kiedys alergicznie na slowo dieta reagowalam:-D a teraz czytam etykiety, sama robie jogurty... A salatke z rukoli uwielbiam: dodaj suszone pomidory, fete i orzechy- macadamia na przyklad. Sos zrob z oliwy, octu balsamicznego, miodu i musztardy dijon. Pyyyycha i jaka prosta
asinka wspolczuje z autem...my nasze za rok sprzedajemy. Oba. Kupimy jedno nowsze i lepsze mam nadzieje
Felkaa no wlasnie- jak zumba? Ja totalnie nie mam koordynacji ruchowej...wiec wole biegac, ale chcialabym sie odwazyc kiedys i isc na zumbe. Mam wrazenie, ze wchodzilabym na wszystkich i ubaw by tylko byl ze mnie

reklama
zumba super, na luzie do tego podchodzę, śmieję się sama z siebie, w końcu to ma być zabawa, koordynacyjnie czasami się gubię, bo nie uczymy się kroków, choreografii, jest faaaajnie, wychodzę spocona i pozytywnie naładowana, choć zmęczona bo na zajęcia chodzę na godz.20; chodzę 2 razy w tyg; a Ty jak często biegasz? sama dla siebie? co by się poruszać? bo chyba nie ze względu na wagę? bo z tego kojarzę to szczuplutka jesteś

Ostatnia edycja:
Do góry