reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Marta24 - to fajnie :tak:
Larvunia - więcej optymizmu, wiosna nadchodzi.... :-p
Asinka85 - jeszcze niewiele ponad miesiąc :happy:
A ja kupiłam inhalator - najtańszy w sklepie a całe trzy były do wyboru:baffled: - bo już miałam dość słuchania o kaszłącej - i wymiotującej ale nieco rzadziej Młodej. Sprzęt bez rewalacji został przyjęty ale bez histerii lecz inhalować się nie chciał. :-( Apetyt wybiórczo, poskubała trochę bułki. Dostała kolejny lek wyksztuśny, jakby odpukać lepiej. Ale Dzień Jęczydła - jak wróciłam - mama, mama na cm nie mogłam odejść, na widok wieczornej kaszki dostała histerii, z położeniem się było podobnie :-( Nie wiem czy się nie pokażemy jutro rano lekarzowi.

Ostatnia edycja:
Czy wasze pociechy już zasypiają same w łóżeczku?
Bo moja nie dość, że nie chce zasnąć sama to jeszcze muszę ją usypiać 1-1,5h i wygląda już na zmęczoną bo oczka prawie zamknięte ale nie może zasnąć.. A ja nie wiem co robić bo ile można śpiewać kołysać itd.

dzisiejsza noc prawie nieprzespana. A ja chyba jestem chora:( Mam strasznie zwalone zatoki, nie mogę nosa dotknąć. Zakładam, że przy karmieniu żaden lek nie wchodzi w grę? Nawet o czosnku mogę zapomnieć a nie wiem czy sam sok malinowy da radę...

Japaneczka - no Młoda zasypiała sama od zawsze, b. rzadko chwila przytulenia czy cyc - wciaż jeszcze u nas.
Traschka - zdrówka i najlepszości dla Sz.:tak:
Młoda dziś ospała i apatyczna, mniej kaszle, coś zaczęła jeść bez zwrotów. Byłyśmy u lekarza, kolejny syropek - zaraz ponarzekam na apteki - "osłuchowo lepiej" niż w poniedziałek.
Słuchajcie to jakaś masakra z tymi aptekami - kilka trzeba oblecieć aby było to co się chce :szok:, ja mam na nieszczęście dwie pozycje na jendej recepcie no i jedna ma jedno a druga drugie i dupa. :crazy: Że mogą zamówić na jutro mnie nie satysfakcjonuje skoro ja potrzebuję na już.
Moja Mama jak zwykle - lepiej zapytać gdzie jest skoro się nie chce lepiej przyjrzeć, a ja lecę ubierając się aby znaleźć. :baffled:Plus welurowe kozaczki na taka pogodę i temperaturę. :baffled::wściekła/y:

reklama
Japaneczka moja mała od 2 miesięcy zasypia po 'przecztaniu' dwóch książeczek, zgaszone światło ale ja leżę z nią, nigdy nie była kołysana do snu
forever jeszcze cyc???:szok: recpect! zdróówka dla Młodej? oj to pewnie i kaski trochę zostawiłaś w aptece...?
asinka a Ty co tam dzisiaj masz na obiad?:-p bo ostatnio tyle pichciłaś:tak: i niech Ninka ładnie siedzi w brzuszku:tak::-)

a andariel gdzie wsiąkła...? buuuuu
kasia, kati... choć kati może wieczorkiem napisze
i mamyM znowu brak...
ironia co z shoperem? jak Benio?
dubeltówka też daaawno nie pisała
Silva widziałam Cię na wątku pobocznym, dawaj na główny? co u Was? jak Twoje samopoczucie?

aha i strasznie się cieszę, że tyle tu ostatnio trasi:zawstydzona/y::-) zdrowiej kochana!

Ostatnia edycja:
Do góry