reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Asinka koniecznie pochwal się tą ścianą tablicową, jestem ciekawa efektu:tak: jak się czujesz? jak ze spaniem?
agabre u nas nadal ZERO bajek, no to Hania ma niezłe zachcianki hihi jak prawdziwa kobieta:-p

reklama
Wow, Martadelko, naprawdę super, u nas bajki niestety są, teraz w chorobie- przy oklepywaniu czy inhalacji więcej...:zawstydzona/y: Ale książeczki nadal górą! Chociaż teraz więcej oglądamy, boli mnie jeszcze gardło i krtań jak dużo czytam. Teraz czytają z Olą sobie:)

Madziolka, uśmiałam się:-D Macie strażnika:tak::-D Może... ona nie chce brata??:-)

dokładnie:-p

no jak na razie udaje nam się bez bajek i nie powiem ale jestem z tego powodu sytasznie szczęśliwa:tak::-) dziadkowie te bajek nie puszczają:-)
no ja jestem w szoku, że Miesio sam się inhaluje!!! U nas była tragedia, we dwoje trzymaliśmy Emi... Rezultat zadziwiająco szybki, więc warto było. Brawa dla Miesia!!!:tak::-)

SUper, naprawdę szacun. My tv nie mamy i sami nic prawi nie oglądamy (przy Miesiu, czasem wieczorem film) ale Miesiowi na kompie czasem puszczam- np jak muszę się ubrać do pracy albo wykąpać a Michała już nie ma ( Miesio dosłownie włazi mi w ubraniu do wanny:-D) no i teraz przy inhalacjach, oklepywaniu i - o zgrozo- jedzeniu! Bo tak bardzo nie chce jeść w tej chorobie... Od wczoraj je, ale wcześniej - masakra! A same pyszności mu przygotwywałam. Lecę do sklepu póki jest ola po produkty na stefankę dla Miesia

my mamy tv, wieczorem rzadko gra ale w wekend rano czasami włączamy telewizję (śniadaniow:-p), ale za to przy jedzeniu katastrofa - nadal bez zabawy ani rusz, pomacha łychą sama, potem chce być karmiona i wtedy zabawki na stoliku w ruch, jak zabiorę - tragedia narodowa, nie mam z siły z tym walczyć i nie walczę:sorry2:

Ostatnia edycja:
Ukochana Peppa Hani :) próby kolorowania i wczorajszy Śmomen" :D
Zdjęcie032.jpgZdjęcie031.jpg

Śliczny bałwanek, śliczna Hania, MIesio też kocha peppę ( bajki nie widział, tylko raz u znajomych ,ale te książeczki uwielbia)

Emi nauczyła się rysować wąsy (oczywiście kotkowi), kropki jako oczka hihi

agabre ładna świnka peppe - Twoje wykonanie?:-p:-)

reklama
Takie tam bazgrotki dla dziecka :) nie chciało mi się dokładnie tego malować :) ale małej się podoba :D

Aestima, książeczki też Hania uwielbia, wszystko ma pierwszego dnia wypełnione a później "czyta" :D

Do góry