reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam
ja też mam jutro wizytę o 10:30 i trochę się denerwuję ale jakoś myślałam, że bardziej będę

ja soku nie piję wogóle żadnego tylko wodę (po nich mam zgagę) ale wcinam mandarynki kilogramami ...

reklama
Czesc Dziewuszki!
No mnie nie bylo kilka dni i jestem calkiem wstecz ups, a tu tyle do czytania, nie wiem kiedy to nadrobie o ile wogole.
Witam nowa czerwcowke Azete i lece nadrabiac xxx

Witam się zimowo! U nas jest tak pieknie że chyba się zababulam i pójdę na krótki spacer...jak w Alpach...i do tego słoneczko świeci....a zaraz potem gołąbki robię...ciekawe czy mi wyjdą...trzymam kciuki za te które maja dzisiaj wizyty,,,ja dopiero w czwartek...ale już mnie skręca...no i skonczyłam I trymestr ciązy...hurra!

nie moge pojac tego liczenia....z suwaczkami czyli jak misialina zaczyna dzis 13 tydzien to wychodzi mi ze jeszcze tydzien do skonczenia i trymestru....ale wiekszosc z was liczy jakby tydzień plus na suwaczkaCH....a mi pani doktor powiedziała ze dokladnie dzidzia ma tyle ile mam na suwaczku ...wiec ja się już głubię...

Ale się rozpisałyście! jak zwykle ;-)

Paulinka, kreację [choc to dużo powiedziane] pokażę po wszystkim - mąż przyszły prosił, żebym wcześniej nie pokazywała nikomu fotek kiecki ani obrączek. Uszanuję ;-)
My obrączki kupiliśmy za 500zł - tytanowe. Bardzo nam się podobają, no i udało nam się w 1000zł zamknąć podstawowe zakupy: obrączki, moja kiecka, buty i spodnie K. jesteśmy mistrzami oszczędzania ;-)

Jeśli chodzi o soki pomarańczowe, kupiliśmy wyciskarkę do owoców [25zł w sklepie z owadem w nazwie ;-)] i wyciskam sobie prawdziwe pomarańcze :-D Mniam!

A na posiewy zawsze czeka się 3 dni [bo muszą tyle poczekać, żeby zobaczyć czy i co narośnie].

Ja miałam wczoraj jechać z siostrą na zakupy, ale tak przysypało, że bałyśmy się ruszać, kiedy wszystko stało :eek: Spróbujemy dzisiaj - mam nadzieję, że nie będzie takiego szaleństwa, jak wczoraj.

witam sie z rana :) ale jest cudnie za oknem snieg po pachy tylko na sanki isc:D
zołza faktycznie mistrz oszczędzania z ciebie... ja na samą kieckę swoją 1200 wydałam i do tego uzywana bo nówka 3500 ale taka cudowna była ze musiałam ją miec:D za to mam problem bo nic na drugi dzien nie moge znaleźć... moje cycki sa za duże i w nic fajnego sie nie mieszcza a rozmiar wiekszy jak biore to wszystko wisi;( masakra jakas...

ironia ja to licze tak ze jak mam np. 13 i 2 dni to licze ze to jest 14 tydzien nie 13... wiec ja juz koncze 14 a zaraz bede 15 zaczynala:)
ale to zagmatfana jest:)

reklama
Ja też tak liczę Paulinka. To jedno i to samu- ja mam dzisiaj 4 dzień w 14 tygodniu czyli pełnych 13 tygodni i 4 dni- tak jak na suwaczku. Ja uważam, więc że jestem w 14 ale dla lekarza liczą się tylko skończone tygodnie, więc on uznałby, że w 13... Dobrze myślę? Tak czy siak mam już 4 m-c i drugi trymestr:))

Do góry