reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

zolzik Edi to złote dziecko, nie narobiłabym się;-) a tak na poważnie, moje osiedle nowe i młode, kolizja wózkowa bardziej prawdopodobna niż samochodowa, więc myślę, że jak się ogłoszę, to ktoś się znajdzie. Tylko pytanie ile się bierze za godzinę za taką podwójną opiekę z wyżywieniem?
Dzięki za wsparcie, A nie chce mnie do niczego namawiać, mówi, że to moja decyzja, a ja z jednej strony chciałabym wrócić do pracy a z drugiej bardzo nie chcialabym Mai do żłoba dawać

reklama
cześć mamusia, współczuję nocki, oby ząbek szybko się przebił; a właśnie zapomniałam się pochwalić, że Emisi wyszedł 3 ząbek, górna jedynka:-D czyli jeszcze czekamy na trzy kolejne:dry:

u nas we Wrocławiu jest Eko-szafing 12 maja, chciałam pójść, ale chcrzicny mamy zaplanowane na 13 maja, więc pewnie nie pójdę, bo sobotę poświęcę na sprzątanie i pichcenie

co tu takie pustki??
Ja byłam na wielkich zakupach z mamą. Dziś w centrum handlowym jest noc zakupów i spore przeceny. Kupiłam tunikę, sukienkę, legginsy i szpilki! Ach, czuję się cudownie:)

Ja zaglądam, ale nikogo nie widać, to cicho siedzę ;-) Wrzuciłam tylko Ediśkową fotkę, bo u nas w końcu też słoneczko wyszło [zawstydziło się, widząc zza chmur Twoje zdjęcia ;-)] i poszliśmy na spacerek do parku :-)
A teraz mykam do Męża, jakiś filmik przyniósł z pracy, będziemy paczeć ;-)

edit. No i zapomniałam - zazdroszczę zakupów!!! :-) Faaajnie tak... Pokaż szpilki! :-)

edit2. W sumie resztę też pokaż :-D

Hej kochane,u mnie dzis szarowka...
TRASIA zazdroszcze zakupow!nie dziwie sie,ze nastroj Ci sie poprawil:-)
A ja dzis wstalam o 6.30 z naszym rannym ptaszkiem,nie wiem jak Ty wytrzymujesz pobudki o 5...

Dzis sprzatam,robie zakupy i pieke szarlotke.A siedzi z Maja. Jutro przyjezdzaja moi rodzice z ciocia,wiec trzeba poogarniac dom.
Milego weekendu!

Dizeń dobry.

Myślałam, że pośpię chwilę dłużej, a tu się dziecko obsrało i Tatuś nie dał rady - wezwał posiłki... No ale i tak nieźle pospałam, więc nie marudzę.
Pogoda do dupy, ale wczoraj było podobnie - może jakimś cudem się poprawi? Ale patrzyłam na długoterminową pogodę i mamy mieć na wyjazd ok. 20st. :-)

reklama
zolza to super! bałam się, że pogoda nie dopisze i będziemy musieli siedzieć gdzieś na sali zamiast na świeżym powietrzu spacerować. Ja wczoraj miałam 2 akcje z kąpielą w zlewie...i tak się zastanawiam czy pampki nie za małe...jakich używacie? My 4 i chyba jak skończę 4+ spróbuję

Do góry