reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Cześć :)
Wróciłam do pracy po zwolneiniu, oooojjjjj jak mi się nie chce nic :-) dobrze że po jutrze znowy weekend i wolne :-)

zołza jaki dobry humor..... :-D dziewczyny tu sie domagały relacji z wczorajszego wieczoru, więc czekamy:-):-D:-):-D

trasia tulę :* ja też średnio wyspana bo Maja od 2 juz z nami i się wierciła niesamowicie ;/

Witam się i ja,

trasia współczuję nocki
zołza zazdroszczę nocki;-)
Madzioolka nasze Maje mają identycznie, dziś od 3 z nami spała, kocham się w nią wtulać:tak:

Witajcie śpiochy ;-) Na pocieszenie powiem, że ja też dziś nie jestem wyspana :-p
K. był zaskoczony i się odwdzięczył za niespodziankę ;-) Tyle w tym temacie ;-)
Edgarek obudził się tyko raz - a w zasadzie nie tyle obudził, co popłakał przez sen - za gorąco mu było po prostu. Ale rano za to obudził mnie natarczywym wrzaskiem, paskudnik niedobry ;-)

Dzisiaj mamy gości - znajoma z córcią, młodszą o tydzień od Edgarka, wpadnie do nas na ciacho. Idę położyć mojego glutka na drzemkę, wyjmę ciasto z piekarnika i może coś zjem, bo zapomniałam dziś o śniadaniu
:rofl2:

Przeczytajcie co przed chwilą Tomek mi napisał:
"wiesz co ten nasz mały berbeć zrobił
??
może lepiej nie chcesz wiedzieć
:|
wstała i cicho musiała siedzieć
bo zapłakała jakiś czas później
ja wpadam do pokouju
patrzę jest źle
wzięłą pampersa z poranną kupą
i ogółem to co było w pampersie to jest w łóżeczku aktualnie
było na niej
na 99% ssała chusteczki którymi miała podcierane pupsko
ogółem masakra"

no makarbra co to moje dziecko wyprawia........ a wczoraj pisałam że jadła psią zabawkę, to tamto to był pikuś w porównaniu do dzisiejszych dokonań.... ale nie moge przestać się śmiać, biedna Maja i biedny T że musiał to ogarnąć sam :-)

reklama
Do góry