reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

mrsmoon, padłam! Zwłascza ten klej wyciekający spod kokardki przykuł moją uwagę... Oj, wygrałaś tą konkurencję, moja teściowa aż takiej tandety nie rozdaje:-D A ostatnio powiedziałam jej, że ma kupować ubranka f&f i w końcu jestem zadowolona z prezentów. Gorzej jak kupi tam zabawki- dwie już w komisie opyliłam:-D

reklama
zolza no widzisz pogardziłam:-Dco ze mnie za marna synowa...
Tesiak butla tylko na śpiocha przejdzie, poza tym je łyżeczką, opanowała chomikowanie w buzi do perfekcji...a później albo wypluwa albo część łyka albo się krztusi. Mam wrażenie, że krztuszenie też jest jej sposobem na zaprzestanie karmienia, a przy każdym zakrztuszeniu w panikę wpadam. A ile mm dziennie zjada Franio w ml?

No to Twoja Maja to ostry zawodnik jest;) Mnie chyba ratuje tylko to że Franio naprawdę lubi jeść. Jeszcze nie zdąży "pogryźć" poprzedniej porcji a już otwiera buźkę po następną. Ja karmię Frania piersią +mleczne kaszki i owsianki +obiadki +inne rzeczy (przekąski). Samego mm nie dostaje.

mrsmoon, moja kocha tesco, więc nie było problemu. A powiedziałam jej, że stamtąd ubranka rozmiarowo najlepiej wypadają na Miesia, że są odpowiednio szerokie itp. Bo jak w pepco mi kupiła, to aż trzeszczały- też chodzę do p. ale wybieram te bawełniane- tam nie wszystko jest bawełniane ( dostaliśmy dresik 100% poliester) a w tesco trudniej bubel trafić, więc niech tami się prezentowo zaopatruje:)

mrsmoon hahaha cudowne!!!! Naprawdę, powaliłaś wszystkich na łopatki :-D

tesiak to prześlij mi baner na maila, prześlę ci na priv.
Marysia zjada dziennie max 400ml mleka, powinna 600... ale nie ma szans wmusić więcej. Zjada dużo warzyw więc przynajmniej jest jakaś równowaga. Kaszkę podaję z owocami ale nie zależy mi na niej aż tak bardzo.

Dziewczyny, nie wiem co robić, jabłko też jest be...Maja dziś zakrztusiła mi się tak porządnie ze 4 razy. Psychicznie umarłam...Nie wyrabiam. Dziś zjadła tylko:
8.00 130ml kaszy na mm
12.00 190g obiadu
16.00 pół słoiczka owoców
18.30 120ml kaszy manny na mm z cynamonem
i tyle
Pewnie już kolacji nie zje, przecież to za mało

reklama
traschka baner wysłany:)

ironia rozwaliłaś mnie tym pampersem w klatce:D

mrsmoon rozumiem Cię:( Franio często w aucie podjada chrupki dla rozrywki i zakrztuszenia się w trakcie jazdy się najbardziej boję...za każdym razem umieram ze strachu:/ A jabłuszko je w kawałku (gryzie) czy jako papkę?

Jak mnie zapytacie ile czego Franio dzisiaj zjadł to nie powiem bo nie mam pojęcia...No może poza kaszkami. Ich zjada ok 100ml za jednym razem. Szczególnie nie jestem w stanie powiedzieć ile zjadł mleka z persi;) Dla mnie wyznacznikiem jest to czy dobrze przybiera na wadze.

Do góry