reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
Oj ja też wam zazdroszczę tych wspólnych spacerów,bo ja ciągle sama.Chociaż w tamtym tygodniu udało mi się namówić koleżankę,mieszka 3 domy dalej i ma synka prawie 3 miesiące młodszego od Bianki.To nie powiem było fajnie.A tak to to nie mam z kim chodzić na spacery,mysia jest bardzo blisko ale teraz pracuje i nigdy nie miałyśmy jeszcze okazji się spotkać i pogadać.
Tesiak
Fanka BB :)
misialina Wszystkiego najlepszego dla Malwinki
Ostatnia edycja:
Tesiak
ja-zolza Koleżanka ma synka też z czerwca i on jak sie ostatnio widzieliśmy miał już 9 ząbków. No cóż...dalej czekamy na kolejne ząbki
jestem przekonana że miło będę spędzać z Wami czas
jestem przekonana że miło będę spędzać z Wami czas
Ostatnia edycja:
Tesiak
traschka Jak miło nawet nie spodziewałam się nikogo z moich okolic. Nie wiem czy dobrze myślę że nauczycielką jesteś? Mówiąc link masz na myśli baner czy poprostu link? Mogłabym coś zamieścić na moich stronach... www.podbitkazych.pl lub www.huculyzych.pl
Ostatnia edycja:
Tesiak
stopa Gratuluję ząbka Oj jak Franio urządza mi pobudkę o 7 to cały dzień umieram z niewyspania:/ U nas norma to 8.30 ...wg czasu zimowego
Mieszkam w małej miejscowości dokładnie 10 km od Żywca w stronę Kęt
Za to w Bielsku do niedawna pracowałam, nadal studiuję, no i w szpitalu wojewódzkim rodziłam Frania
Mieszkam w małej miejscowości dokładnie 10 km od Żywca w stronę Kęt
Za to w Bielsku do niedawna pracowałam, nadal studiuję, no i w szpitalu wojewódzkim rodziłam Frania
Ostatnia edycja:
reklama
Tesiak
marta24 Rozumiem to całkowicie Jak jestem sama z Franiem to czasami nawet nie mam kiedy komputera włączyć...
Ostatnia edycja: