reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

ja mialam ospe i przed ciaza kika tygodni półpaśca ;)) cholerstwo swedzi ze masakra!!!! chociaz to co mnie swedziało w ciazy to było jeszcze gorsze !! do dziś mam blizny na nogach :szok: i chyba na długo zostaną bo dodrapałam sie prawie do tkanki :baffled:

melduje posłusznie ze koncze prawie prace na dzis ide w kime i wstaje szybko rano dalej walczyc ;-)

beni bidulka z gorączką poszedł spać :(

reklama
hej, no kolejna noc z cyklu koszmarow:no: czy to sie kiedys skonczy???
ironia wlasnie bylam ciekawa jak niania i widze ze super, kurde i jeszcze ci cos tam sprzatnie, ale fajnie
aga gratulacje pierwszego zeba, i tak bezbolesnie poszlo? i tak jak napiasala trasia nazekaj ile sie da, masz do tego prawo przy trojce dzieci, ja tez czesto sie tu wyjecze i wtedy nie marudze kystianowi. ale to jest tak ze kazdy ma jakies problemy- wieksze lub mniejsze ale skoro psuja twoje samopoczucie to trzeba je wyrzucic z siebie
andaril ja ci mojej cierliwosci nie oddam bo z nia krucho i u mnie:eek:

czesc aestima, zolzik,mgordoon, mrsmoon,agatka t,trasia
lece bo mi mlody pisac nie daje:crazy:

chcesz powiedzieć mgordon, że miesio może dostać ospy vel pólpasca teraz??:szok:
ja też nie kojarzę żebym miała opryszczkę kiedykolwiek wcześniej- to chyba pierwsza...
Mamusia, a ty zdaje się miałaś niedawno o. czy Tymuś się zaraził??

nas obudził rano kurier:( Przyniósł karmę dla kota, wreszcie kot odżyje. Od jakiegoś czasu dostawała taką tanią karmę, bo moja mama dostała jej dużo od kolegi ze sklepu zoologicznego. No ale widzę, że Mietka (kot) strasznie zmarniał, sierść taka szara się zrobiła. I od jakiegoś czasu już w ogóle nie jadła tej karmy, a my ciągle myśliliśmy że to ta druga osoba dosypała jej karmy. Okazało się, że ona od dwóch tygodni już w ogóle tej karmy nie jadła i żebrała u nas o jedzenie za co się jej ode mnie dostawało...teraz mam wyrzuty sumienia. No ale już ma swój royal canin.

U nas dziś masakra, Marysia od rana wrzeszczy, wolałabym żeby zapłakała. Te jęki mnie doprowadzają do szału. Żel na ząbki idzie w ruch i na 5 minut jest spokój, potem od nowa. Bidulka moja, ile kurna te zęby jeszcze będą szły...

marta po receptę dopiero dziś lub jutro jadę.

dziewczyny ja nie miałam nigdy ospy...

Aestima - smaruj sobie pastą do zębów to Ci sie szybko wysuszy, a co do zararzenia to trzeba całować w usta by zarazić i to wtedy jak są takie bąbelki ropne, jak jeszcze tego nie masz to nie zarażasz i jak masz już strupka też nie zarażasz, więc bez obaw, Tymciowi nic nie było a też prubowałam jego deserkó czy dobrze podgrzane itd (ale wtedy jak jeszcze nie wiedziałam że to mam bo jak już wyszło na zewnątrz to nic takiego nie robiłam)

reklama
Trasia - moja siorka tez nie miała nigdy ospy i jak jej córa miała niecałe 3 mce ona raptem dostała zrobiło się jej izolatkę i przyjechała do rodziców na 3 tyg aż ospa znikła i potem wróciła do domu, po tyg okazało się ze mała tez dostała tylko z opóźnieniem i potem siorka pluła se w brodę ze niepotrzebnie taka rozłąka była...
nawet jak byś teraz ospę dostała to i tak dobrze że teraz a nie w ciąży bo jest bardzo niebezpieczne i mogło by mieć tragiczne skutki, po mimo wszystko trzymam kciuki byś ospy nie miała

Do góry