reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

tak, popieram spacery o ile gorączki nie ma! u nas z tym różnie, niestety...
mrsmoon - no właśnie już nie jest pod opieką lekarzy, bo ostatnio rehabilitantka powiedziała, że już nie ma wskazań do ćwiczeń (a te co były 1 godz. na 2 tyg. to i tak profilaktycznie tylko), neurolożka też orzekła, że skoro raczkuje to już luz, a ja i tak sie boję; więc z moją psychiką jest cos nie tak, ewidentnie... jedynie do poradni neonatologicznej mamy jeszczew marcu podjechać - chyba do roku wcześniaki w niej "trzymają";

z niekapkiem nawet jeszcze nie próbowałam, ale czas zacząć; z doidy cup idzie mu całkiem dobrze, ale np. na spacery zanim na bidon będzie gotowy, niekapek się przyda;

reklama
Andariel, zapomniałam napisać, że gryzak doszedł kilka dni temu! Dzięki:-) Myślę, że z Leo wszystko jak najbardziej ok, ale trochę Twoje schizy rozumiem, bo też mam swoje:tak: Chodzimy do najlepszego pediatry i hematologa w regionie i on mówi, że wszystko ok, że krew mamy zbadać na roczek dopiero, ale ja wciąż widzę, że blady, że oczy podkrążone i sobie wkręcam... W dodatku ostatnio zdaje mi się, że znów jest żółty:szok: Mam pokusę, żeby pójść z nim do laboratorium...

Aestima
Miesio żółty nie jest a oczka pokrazone bo katarek go meczy i ostatnio trocze wrazen miał, powrót z Zielonej, usypianie w łóżeczku. Jak Wysocki mowi by czekac do roczku to czekajcie jak nic sie nie dzieje.
Jak teraz z nim pojdziesz bo Ci sie wydaje to do 30 bedziesz go ciagac jak cos do lekarza - potraktuj to jak terapie :-D

My spacerujemy mimo choroby- nie wchodzimy do sklepów ale przewietrzyc sie trzeba bo ja tez bym zwariowała a i dziecioki nerwowe.

Dzisiaj kończymy leki, a antybiotyk do poniedziałku i kontrola.

Robie leniwe na obiad . . .

Aestima Buziole dla Miesia na skonczony 8 miesiac:-)

Pozdrawiam wszystkie chore i mamy chorych, a dla reszty co nie chora buziaki

Trasia, my polecamy niekapek nuka;) Tak Miesio popija chrupkową ucztę:-D
P1110981.jpgP1110982.jpg

Witam się i ja

Wasnie wyszi moi rodzice, M na spacerku z Juką a ja odpoczywam chwiowo. Mam zamiar iść jeszcze dziś na basen ae jakoś zebrać się nie mogę.

Zeberko...na razie zaparcia minęy i ja juz sama nie wiem o co chodzi. Raz ma raz nie ma, jak ja mam to i Julcia ma:-D. daję jabłko nie ma, dalej daję jabłko ma i tak w kółko.
Mrsmoon...osotanio nie daję wcale soków tylko herbatkę na trawienie.
Asinka...czekamy na te foty z niecierpliwością!
Trasia odpoczywaj jak masz okazję. U nas rozpoczęły się ferie - Damian wrócił ze szkoły i powiedział NARESZCIE SPOKÓJ Z NAUKĄ!
Anariel...Leoś się wspaniale rozwija i wydaje mi się, że już nie ma śladu po tym że urodził się przedwcześnie i to powinno Ci pomagać....świadomość że po gorszym starcie wszystko jest idealnie.

U nas sniegu ZERO i dziś świecilo slońce. Ja chcę już wiosnę i lato!!!
Przepraszam, że nie odpisuję wszystkim. Buziaki

reklama
Doris, hejo :-)

Aestima, pokazałam K. zdjęcia Miesia popijającego chrupki, a on do Edgarka: "Widzisz, jak dzieci ładnie piją z niekapka? A ty co?" ;-) Zastanawiam się, czy nie spróbować z doidy cup. Czy można go kupić gdzieś poza internetem? W marketach?

Do góry