reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Aestima no fajnie, ale trzebaby jeszcze jakiegoś statecznego kawalera dla Julki znaleźć żeby nie rozpuścić Miesia za bardzo, niech się nie przyzwyczaja do tłumu kobiet wokół:)

reklama
Aestima nie bardzo potrafię sobie wyobrazić jak pole magnetycznie może źle wpłynąć na pokarm, w ogóle na organizm...jedynie problem może być z kontrastem, ale w MR nie podają kontrastów z jodem(w przeciwieństwie do TK). Badanie bez kontrastu jest mniej dokładne. Przygotuj się na min. pół godziny leżenia w tubie...Dźwięki jak z młota pneumatycznego albo karabinu maszynowego;-)
MR sam w sobie jest zupełnie bezpieczny, niedawno w telewizji pokazywali przejście dziecka przez kanał rodny zarejestrowane właśnie przez MR.
Proponuję Ci zadzwonić do szpitala i z radiologiem porozmawiać na temat kontrastu do MR i karmienia piersią.

Miesio chociaż w łazience nie jęczy, moja Maja poszła spać, ale jęczała wszędzie...
&&&&&& za wizytę, oby to nie gluten...

trasia, Aestima, Doris wy nie bądźcie takie pewne, że Julia, Marysia i MIeszko w kwietniu będą tylko pełzać. Miesio opanował bardzo dużo umiejętności na raz, więc życzę Wam tego samego do kwietnia, żebyście tego spokoju nie zaznały:-p Sprawiedliwość musi być!!!

Wiecie co? Bez komórki jak bez ręki się czuję, od weekendu coś mi się z głośnikiem stało, trzeba ją mocno ścisnąć, żeby cokolwiek było słychać. Dobrze, że umowa mi się kończy, to przedłużyłam, tylko coś kurier z tel się nie pojawia...

Ostatnia edycja:
u nas na razie pogoda super, slonce przeplata sie ze sniegiem:-)wiec nakarmie babla i biore dzieciaki na spacerek, samej mi sie chce poodychac swiezym powietrzem
trasia super ze mozesz sobie dorobic robiac to co kochasz, a ja masuje ak mi sie przypomni te stopke:baffled:

norbert wlasnie jakos tak w przeciagu kilku dni zrobil taki wielki krok naprzod, wiec dziewczyny tez sie wezma do roboty, zreszta za dobrze byscie mialy:rofl2:

TRASIA cóż ja moge powiedzieć, ja w każdej ciąży składałam zamówienie na spokojne, grzeczne i ułożone dziecko a że trafił mi sie taki model to na reklamacje było juz za późno :-). Teraz jak obserwuje Frania to dochodzę do wniosku, ze on płacz zamienił na ruch. Rano otwiera oczy i juz biega, buduje i ciagle gada, gada i gada, taki" struś pędziwiatr".

TRASIU jeszcze jedno, hotel w ktorym będziesz grała to nasze miejsce na rodzinne imprezy; sto lat temu ten hotel nazywał sie Klonowa i tam było nasze wesele; potem chrzest i komunia Mlodego; teraz hotel jest po generalnym remoncie i zmienił nazwe na Belweder, Franio i Antek tez mieli imprezki po chrzcie w tym hotelu.

reklama
mrsmoon dzięki ale ja będę z trzema koleżankami, bo to w końcu kwartet:) Przyjedziemy, zagramy i wracamy. Jestem kierowcą i przypuszczam, że będą chciały wracać od razu po graniu a szkoda, bo chętnie bym się spotkała z warszawskim gronem.

Do góry