reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Aestima ja przypinam Majkę za każdym razem, nawet na chwilę, bo też właśnie takie akrobacje zaczęła robić że zjeżdżała dołem, poza tym raz zawisła mi w huśtawce bo przypięłam Ją tylko trzema z pięciu pasów... też początkowo się denerwowała ja Ją zapinałam ale już przywykła :) i też bardziej lubi teraz fotelik niż huśtawkę, nawet jak sie nie buja to huśtawka jest be :)

Dziś drugi raz w życiu Maja zasnęła na brzuchu, bo do tej pory jak już była zmęczona to krzyczała a teraz zachodzę bo coś ucichła a Ta śpi w najlepsze :) słodki widok :)

reklama
aestima ale masz akrobatę:-D
madzioolka mój Wojtek jak był całkiem malutki to lubił spać na brzuchu, czasem leżał i nagle zasypiał:tak: ale rzeczywiście słodki to jest widok:tak:

Oj, Madzioolka, żebyś wiedziała, ze masz 100% racji:tak: Od jutra pasy, pasy, pasy! Tylko w leżaczku mam takie liche pasy i on mimo zapięcia próbuje się wydostać i lada chwila też wyskoczy a leżaczek pociągnie za sobą... O taki mam, sama zobacz BRIGHT STARTS leżaczek MAŁPKA NOWOŚĆ- NOWA SKLEP (1944604422) - Aukcje internetowe Allegro

Chyba przywiozę mu od rodziców ten leżaczek fp do 18 kg- pasy takie same, ale jakiś taki głębszy, inaczej skonstruowany- może z niego nie wyskoczy...:)

Mój Mały już śpi- taki był marudzący, że po 17 go wykąpałam:szok: Ciekawe o której wobec tego wstanie:confused: Ale umówiłam się, że M. do niego w nocy wstaje (za to, że dopiero o 19 wraca), więc nie mój problem:-D Żartuję oczywiście;-)

Nie, w 3 kombinezony się jeszcze mieści 70, 68 i ... 62:szok: A mam jeszcze ten czerwony 74 i jakiś niebieski- też chyba 74 ale jakiś wielki.

Beja u nas nigdy nie było mowy o zaśnięciu, nie było mowy o położeniu głowy w ogóle jak leżała, wrzask był, musiałam przekręcić na plecy i dopiero mogła spać ale na brzuchu to zapomnij :) Ale chyba ma jakiś rozwojowy dzień dzisiaj - najpierw to spanie na brzuchu, potem leżąc na brzuchu zaczęła się tak śmiesznie bujać i kilka razy przekręciła się z brzucha na plecy i z powrotem, sama się uśpiła do wszystkich czterech dzisiejszych drzemek... no jestem w szoku po prostu :)

Aestima ja właśnie w huśtawce zapinałam Majkę na te pasy biodrowe + między nóżkami czyli tak jak jest w Twoim leżaczku ale u mnie są jeszcze szelki zza ramion jak w foteliku samochodowym i teraz zapinam już wszystkie na raz :)

reklama
Do góry