reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hej wieczorkiem :)

Doris wszystkiego najlepszego dla Dominiki z okazji urodzin :)
Jak przeczytałam menu Waszej dzisiejszej imprezy to aż się głodna zrobiłam, dobrze że akurat do teściów na obiado-kolację wychodziliśmy :p

mrsmoon współczuję samochodu ale rozumiem Twoją furię bo jak ostatnio zobaczyłam jak załatwili samochód mojemu tacie to też się wściekłam - on pracuje w norwegii w związku z czym do Polski przyjeżdża raz na kilka miesięcy na parę dni, przez pozostały czas samochód stoi w garażu i podczas ostatniego przyjazdu w październiku jakieś chamy pomalowały mu pod blokiem samochód sprayem.... no chamstwo nie z tej ziemi i jeszcze ta świadomość że trafili na te kilka dni kiedy fura nie jest garażowana....
A z mężem to przeprowadź poważną szczerą spokojną (w miarę możliwości) rozmowę bo inaczej chyba takich spraw nie da się na dobre wyjaśnić...

mgordon gratuluję zaliczenia i trzymam kciuki za jutro :)

ironia pochwal się później efektem pracy, chętnie poczytam :)

Idę dokończyć z mężulem tego bonda co nas wczoraj uśpił, do jutra :)

edit:
jeszcze miałam Wam napisać jaką akcję dziś zafundowała nam nasza córa, tak się zafajdoliła że wypłynęło bokami górą przodem i tyłem, spodenki jeszcze jakoś Jej zdjęliśmy ale body trzeba było rozcinać wzdłuż nożyczkami bo inaczej całą buzię i główkę by miała usmarowaną :):):) nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać :):):) taka zdolna istota, a jak grzecznie leżała jak juz było po, aniołeczek normalnie :):):)

Ostatnia edycja:
reklama
o rany madziolka - nie moge sie smiac bo chlopakow obudze hahaha :D coodoo :D

gordon - super ze zaliczylas i kciuki za jutro :D

ja jeszcze siedze i pykam... mialam zabrac sie za strone dla serwisu ale oczy mi sie kleją i głowa zaczyna boleć - więc jutro się za to zabiorę :cool:

póki co 80% czasu idzie na stworzenie teamu do pracy i nadzorowanie moich hahaha współpracownikow ...a mialam napisac wyrobników bo mi słowa braklo ;):laugh2::laugh2:

Dzień Dobry ;-)

Urodziny Dominiki wypadły bardzo dobrze, było wesoło i smacznie. Dominika zgarnęła tochę prezentów i jest bardzo zadowolona.
tort.jpg

Ja jeszcze w łóżku leżę, Julia na macie. jakoś się zebrać nie mogę do wstania.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć,
u mnie nocka masakra, myślałam ze zapalenie pęcherza już mi przeszło a w nocy było apogeum, spałam może łącznie 3 godziny a tak to c 10 minut do łazienki, nie mogłam się zagrzać pod kołdrą, cały czas ąz mnie telepało z dreszczy no koszmar.... teraz ciut lepiej ale jeszcze daleko do ideału...

Tomek przed chwilą zarządził dzień lenia :) dla mnie bomba :)

Miałam Was już wcześniej zapytać - czy Wasze maluchy jak są śpiące to trą oczka? Maja robi tak już tydzień, na początku myśleliśmy że może Ją coś swędzi albo rzęsa Jej wpadła ale wyszło na to że to ze zmęczenia :) śmieszny widok, już co raz bardziej dorosłe to moje dzieciątko :)

Do góry