reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Zebra
Co do basenu my pozwolenie dostalismy , a wrecz zalecenie od rehabilitantki. Ale poczekam do listopada bo teraz na rehabilitacj ma zajecia w wodzie.
Amela bardzo pozytywnie reaguje na wode co prawda nie umie pływac (jeszcze) ale nie boji sie wody i to wazne. Tylko ona pózno zaczela bo jak miała skonczone 6 miesiecy - to bylo w lutym i bez kataru sie obeszło.

Co do kotów to powiem wam coś o badaniach zwierzaków w Bdb.
Mój wujek ma owczarka niem. pies ma ponad 10 lat i ostatnio choruje, w Bdg. nie ma laboratorium dla pupili wiec wujek poszedł do Sanitasu z moczem Maxa (imie psa) zapłacił 12 zł podał dane Maksymilian Gordon (to jego nazwisko) i rok urodzenia 1926 (wymyslił) wczoraj bez problemu odebrał wyniki.

Co do paczek z Hippa ja dostałam po szpitalnej ankiecie, ale napisałam do Nestle czy przysyłaja jakies materiały. Odpisali mi, ze nie a po 2 dziach dostałam paczke od nich.

reklama
hej,a ja weszłam na tę stronę Hippa i nie mogłam dość gdzie się zarejestrować....:confused:
a co napisałaś do Nestle?

dziewczyny mojej Kalinie opada jakby dolna powieka,wygląda to tak,że jak leży i się patrzy np na mnie to jedną źrenicę w zasadzie widać cała i w końcowym efekcie wygląda to tak jakby miała coś w rodzaju wytrzeszczu:baffled:to oko wygląda na dużo większe,ale za chwilę robi sie normalne i za chwile znowu nie.
widziałyście kiedyś coś takiego?

ateraz z innej beczki.
co u Andariel i doggi?

Pamiętacie jak wam pisałam, że Marysia nie chce ssać piersi tylko woli butlę? No więc ostatni znacznie się jej odmieniło, akurat w momencie kiedy ja mleka nie mam:baffled: Nie chce mi pić z butli, ciągle się do piersi odwraca. Aż ją dzisiaj karmiłam w leżaczku to i tak szukała po bokach. Każde karmienie z butli trwało dziś 45 minut, masakra.

justynka
kurcze nie wiem, ja bym to skonsultowałą z lekarzem. Jak będziesz na jakimś szczepeniu to zapytaj przy okazji.
A na stronie hippa trzeba wejść na Klub Maluszka i tam się zarejestrować.

mgordon haha, nie wpadłabym na to żeby siuśki kota zawieźć do mojego laboratorium:) Z drugiej strony mam po drodze, bo wybieram się na morfologię i takie tam:)

byłam dzisiaj z obojgiem.lekarz nie widzi nic złego,ponoć może taka jej uroda,ale mnie to denerwuje:no:

a Antek nie ma i nie miał owsików,za to koło dupki zrobiło mu się coś w rodzaju hemorojda,ale to nie to lekarz stwierdził i kazał skonsultować z chirurgiem,a Antek jak się drapał tak się drapie dalej:confused:

reklama
Do góry