reklama
ja tez chce juz urodzic
te herbatki z malin dzialaja, czy raczej nie
mnie dzis caly dzien glowa pobolewa... masakra... mala kluje mnie w cipke nic fajnego... ogolnie duzo leze i podsypiam co chwile
W sobote i niedziele malo mnie bedzie, mezus ma wolne, jupi ;-)
te herbatki z malin dzialaja, czy raczej nie
mnie dzis caly dzien glowa pobolewa... masakra... mala kluje mnie w cipke nic fajnego... ogolnie duzo leze i podsypiam co chwile
W sobote i niedziele malo mnie bedzie, mezus ma wolne, jupi ;-)
traschka
Mama Marysi
katamisz mnie tak przeczyszcza co kilka dni chyba bez względu na to co jem czy piję. Ponoć to normalne w ostatnim okresie ciąży. Organizm sam sobie robi lewatywki
larvuniu trudno stwierdzić czy herbatka działa, bo ona ma za zadanie rozmiekczenie szyjki a sama tego nie zbadam Nawet jak nie działa to psychicznie czuję się lepiej jak ja piję
larvuniu trudno stwierdzić czy herbatka działa, bo ona ma za zadanie rozmiekczenie szyjki a sama tego nie zbadam Nawet jak nie działa to psychicznie czuję się lepiej jak ja piję
Mój Szymek też dzisiaj wyjątkowo ruchliwy:/ może ciśnienie się zmieniło przez te burze i dzieciaki to czują...?
Kochane moje, ja pewnie w weekend mało będę zagładać. Jutro tradycyjnie sprzątanie (moja obsesja) + obiad z moimi rodzicami. W niedzielę jedziemy do Ikei i na obiad do teściowej. Na pewno będę sprawdzać wątek sms-owy)
Miłego weekendziku i buuuuuzi na dobranoc:***
Kochane moje, ja pewnie w weekend mało będę zagładać. Jutro tradycyjnie sprzątanie (moja obsesja) + obiad z moimi rodzicami. W niedzielę jedziemy do Ikei i na obiad do teściowej. Na pewno będę sprawdzać wątek sms-owy)
Miłego weekendziku i buuuuuzi na dobranoc:***
Marta6nz
Fanka BB :)
jestem na chwilunie..zaglądam a tu proszę jakie sliczne bobasy;-)
mnie cos brzuniu na dol ciagnie..może to się wiąże z opadaniem go na dół...
mam nadzieję,że dzisiejsza nocka będzie łaskawa dla mnie...tak się cieszę,że Wy jesteście,bo czasem mam wrażenie,ze nikt inny jak tylko Wy- mnie lepiej nie rozumie
mnie cos brzuniu na dol ciagnie..może to się wiąże z opadaniem go na dół...
mam nadzieję,że dzisiejsza nocka będzie łaskawa dla mnie...tak się cieszę,że Wy jesteście,bo czasem mam wrażenie,ze nikt inny jak tylko Wy- mnie lepiej nie rozumie
katamisz
Fanka BB :)
hehe to tak jak i ja ;-)
Jakoś tak miękko mi się między nogami zrobiło odkąd ją piję ;-)Tak sobie tłumaczę
Katamisz, bo ona ma właściwości oczyszczające, regulujące przemianę materii oraz pomaga w wydalaniu szkodliwych produktów przemiany materii Przynajmniej tak na mojej napisali. A tak w ogóle to Ty siekierę pijesz. 3 łyżeczki No chyba, że to nie działanie herbatki, ale oznaki zbliżającego się porodu
Trasia, moja mała dziś też mi girki jakoś mocniej wypycha
Nutria, śliczne dzieciaczki
Doris, ale Ci dobrze
A wiecie ja z jednej strony zazdroszczę już rozpakowanym mamusiom, że tulą już swoje skarby. A z drugiej cieszę się ostatnimi chwilami spokoju, bo wiem, że niedługo go nie zaznam Oj będzie sajgon, będzie, już to widzę. Z jednym Jaśkiem nie mogłam się ogarnąć a tu zaraz dwójka będzie. Choć ponoć właśnie z dwójką jest łatwiej. No nic, wkrótce się przekonam. A poza tym cieszę się ostatnimi chwilami z brzuszkiem, fikaniem i kopaniem małej, choć już ciężko. No ale mam świadomość, że to już moja ostatnia ciąża.
Trasia, moja mała dziś też mi girki jakoś mocniej wypycha
Nutria, śliczne dzieciaczki
Doris, ale Ci dobrze
A wiecie ja z jednej strony zazdroszczę już rozpakowanym mamusiom, że tulą już swoje skarby. A z drugiej cieszę się ostatnimi chwilami spokoju, bo wiem, że niedługo go nie zaznam Oj będzie sajgon, będzie, już to widzę. Z jednym Jaśkiem nie mogłam się ogarnąć a tu zaraz dwójka będzie. Choć ponoć właśnie z dwójką jest łatwiej. No nic, wkrótce się przekonam. A poza tym cieszę się ostatnimi chwilami z brzuszkiem, fikaniem i kopaniem małej, choć już ciężko. No ale mam świadomość, że to już moja ostatnia ciąża.
reklama