reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Mamusia mnie to ogólnie przeraża jesli tak moge powiedzieć...zryczałam się i zadzwoniłam do męża a on się juz przestraszył,że mi cos jest a ja mówię,ze filmik z cc ogladałam...

Wadłam tylko na moment po spacerze i okazuje się że przeczucie mnie nie myliło! Świetne wiadomości od Miśki! Matko przeżywam to strasznie, bardzo się cieszę, czy Wy też tak macie? Ta galeria z maluchami to dla mnie średni pomysł - strasznie dużo czasu mi zabiera, ilekroć wchodzę na bb to musze tam zajrzeć i pogapić się na maluchy... Same słodkości :) Zmykam teraz pozytywnie naładowana do obowiazków domowych :)

Ostatnia edycja:
dałam bo Doris poprosiła bym dała...ale same widziecie,ze ciekawosc silniejsza....myślę,że jesli czeka sie na cc jak ja to warto zobaczyc..mysle ze jak bede patrzyła po raz kolejny to juz troszke łagodniej na to zareaguje....a ja osobiscie chciałam zobaczyć jak to wszystko przebiega...a leżąc juz na sali i tak bede zakryta cala i tylko bym rozmyslala co tam sie dzieje,ze kotarką

szkoda że ja byłam usypiana do cesarki ale m mówi że trwało to wszystko ok 3 minut i usłyszał płacz Jaśka.

Marta - no to fajnie masz że mężuś zwarty i gotowy czeka na akcję, ja też jakaś ostatnio jeszcze bardziej uczuciowa jestem a myślałam że bardziej uczuciowa już być nie mogę ;-)

reklama
Wróciłam i co widzę :) O jedną nas więcej :-) Misialinka, gratuluję serdecznie, aż mi łezki stanęły. Śliczności :-)

Do góry