Doggi obserwuj na razie wkładki i jak będziesz miała ciągle świeżą krew, to ja bym jechała na IP. Ale może to tylko czop odchodzi i może byc podbarwiony krwią, więc nic złego się nie dzieje - nasza Iza niedawno chyba tak miała (o ile dobrze kojarzę). Tylko się nie denerwuj! A wizytę masz niedługo, więc na pewno gin wszystko Ci wyjaśni.
reklama
My się wybieramy w weekend na nowych Piratów z Karaibów i T też się śmieje że jak tam urodzę to Mała powinna dostać jakąś kartę członkowską na darmowe filmy
Ja jak kupowałam opony do samochodu i na miejscu mieli mi je zmieniać, to pan przez telefon się upewniał, czy im tam nie urodzę, bo wtedy dożywotnio musieliby mi opony sponsorować
Udanego seansu. Widziałam zwiastun w TVP - zapowiada się niezły film :-)
Dagamit - tak Kochana, ja tak miałam :-) Było to jednorazowe i się nie powtórzyło. Dlatego ja też bym obserwowała. Jednak jeśli by się jeszcze powtórzyło, dla spokoju nie czekałabym aż do wizyty, tylko pojechałabym to skontrolować.
justynka1
Mamusia Antoniusia
doggi zmykaj zmykaj,nie ma żartów teraz!!!!!
traschka meeega post matko boska
ironia gratulation
aestima śliczności,śliczności.p.s. jaki ty mas ten nr tel,bo ten co my mamy to jakos nie działa:-(?
dziewczyny jak wzięłam się za układanie tych moich ubrań to bym otworzyła ciucholand normalnie,tylko przekładam i przekładam.
traschka meeega post matko boska
ironia gratulation
aestima śliczności,śliczności.p.s. jaki ty mas ten nr tel,bo ten co my mamy to jakos nie działa:-(?
dziewczyny jak wzięłam się za układanie tych moich ubrań to bym otworzyła ciucholand normalnie,tylko przekładam i przekładam.
dagamit mi czop kilka dni temu odszedł... jak byłam w łazience także na siu siu to po skończeniu siu siu było takie PLUSK i ja mówię "what the hell" i patrze a tam sobie spokojnie opadał czop podbarwiony krwią... blehhh..
Ok, poobserwuje dalej i zobaczę co tam się dzieje..
Zołza no cóż fanką algidy jestem, powinni jakoś to docenic
Ok, poobserwuje dalej i zobaczę co tam się dzieje..
Zołza no cóż fanką algidy jestem, powinni jakoś to docenic
reklama