reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Doggi obserwuj na razie wkładki i jak będziesz miała ciągle świeżą krew, to ja bym jechała na IP. Ale może to tylko czop odchodzi i może byc podbarwiony krwią, więc nic złego się nie dzieje - nasza Iza niedawno chyba tak miała (o ile dobrze kojarzę). Tylko się nie denerwuj! A wizytę masz niedługo, więc na pewno gin wszystko Ci wyjaśni.

reklama
My się wybieramy w weekend na nowych Piratów z Karaibów i T też się śmieje że jak tam urodzę to Mała powinna dostać jakąś kartę członkowską na darmowe filmy :):):)

Ja jak kupowałam opony do samochodu i na miejscu mieli mi je zmieniać, to pan przez telefon się upewniał, czy im tam nie urodzę, bo wtedy dożywotnio musieliby mi opony sponsorować :-D:rofl2::-D:rofl2:
Udanego seansu. Widziałam zwiastun w TVP - zapowiada się niezły film :-)

Ja chyba poobserwuję jeszcze na następnym siusiu zobacze, jak będzie blood jade na ip jak nie czekam do 17 na wizytę. Will see...

Dagamit - tak Kochana, ja tak miałam :-) Było to jednorazowe i się nie powtórzyło. Dlatego ja też bym obserwowała. Jednak jeśli by się jeszcze powtórzyło, dla spokoju nie czekałabym aż do wizyty, tylko pojechałabym to skontrolować.

doggi zmykaj zmykaj,nie ma żartów teraz!!!!!
traschka meeega post matko boska:szok::-D
ironia gratulation:tak:
aestima śliczności,śliczności.p.s. jaki ty mas ten nr tel,bo ten co my mamy to jakos nie działa:-(?

dziewczyny jak wzięłam się za układanie tych moich ubrań to bym otworzyła ciucholand normalnie:szok:,tylko przekładam i przekładam.

dagamit mi czop kilka dni temu odszedł... jak byłam w łazience także na siu siu to po skończeniu siu siu było takie PLUSK i ja mówię "what the hell" i patrze a tam sobie spokojnie opadał czop podbarwiony krwią... blehhh..

Ok, poobserwuje dalej i zobaczę co tam się dzieje..

Zołza no cóż fanką algidy jestem, powinni jakoś to docenic :p

matko nie mow doggi ze i u ciebie juz sie akcja rozkręca ;-)

czy taki czop odchodzi na okolo 2 tygodnie przedp orodem czy juz przed samym? bo u mnie jeszcze go nie było :(

Patrzę właśnie, że zodiakalny Bliźniak zaczyna się 21.05 maja... Jakoś tak chciałabym, aby Majeczka była bliźniakiem, może się uda :-) Moja mama jest bliźniakiem ale czerwcowym :-)

reklama
Ironia mi na ip lekarz mówił ze czop to może odejśc nawet i miesiąc przed porodem ;) różnie, raz odchodzi tuż przed a u niektórych dużo przed... kobitka kobitce nierówna :)

Do góry