reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Jejku tak strasznie się denerwuje! Trzymajmy kciuki. Normalnie brzuch mnie zaczął boleć jak na okres i raz zwymiotowałam

Fajny początek weekendu :) Czekam z niecierpliwością na niusy od Zołzy :)

Cinamon, Ty zmiataj od kompa jak tak się stresujesz :)

no to faktycznie..kolejna może dziś...trzymam kciuki!!!Zołza dasz rade!!!!!:-)
Blusia ja mam termin na 21.06, ale CC na 16.06 juz mam wpisaną...teraz miałam wizyte w srode i lekarz pow.ze przy tym,że synus na 3tyg.do przodu z waga i rozwojem to mogę sie spodziewac szybciej...tak czy owak to 5tyg.mam do 16go a jakby szybciej chciał to juz od 1go czerwca lekarz powiedział,ze bedzie ciąża donoszona i mam sie nie denerwowac i wtedy maluszka bedziemy witać...dlatego mma duzo byc w domu,odpoczywac by maj sie skonczył bo w czerwcu juz moze byc...

aaa...co za wiadomość z rana! Moja siostra blixniacza forumowa Aestima rodzi?? To może ja też powinnam się przygotować:)
Od wczoraj czuję się fatalnie, Marysia chyba zeszła całkiem nisko bo czuję się jakby mi rozrywało kości miednicy. Nie mogę chodzić, leżeć, siedzieć. Każda pozycja to dramat. DO tego czuję to kłucie na rozwieranie szyjki. Jeżeli tak ma boleć do porodu to ja już chcę urodzić choćby dzisiaj.

dziewczyny, żebyśmy tylko wszystkie na raz nie zaczęły się rozpakowywać;-)bo nie będzie miał kto na bb smsów przekazywać

Też do Zołzika napisałam, mam nadzieję, że da znaka niebawem, bo my tu dzisiaj wszystkie z tego stresu urodzimy!!!

reklama
Traschka jak przeczytałam o Aestimie, to od razu o Tobie pomyślałam. Wy tak równo szłyście z ciążą, że wcale nie wykluczone, że Ty będziesz następna w kolejce :-)

Do góry