reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Asinka mnie drętwieją od 2 m-cy - wiem, że masakra ale to sie ponoć nazywa zespół cieśni nadgarska i mija po porodzie, nic za bardzo sie nie da zrobić, ponoć można kupić taką opaskę uciskową na nadgarstek i chodzić w niej ale ja sobie darowałam ten miesiąc jeszcze wytrzymam.

Zołza co do spacerów po lesie to uważajcie bardzo na kleszcze już zaczyna sie ich wysyp, wczoraj nasz pies po spacerze wokół lasu miał ich 3 na sobie na szczęście nie zdążyły sie wbić bo M. je szybko usunął.
A jeszcze ostatnio M. miał kleszcza na sobie a dokładnie po udzie mu chodził :szok: a w lesie nie był, choć my mieszkamy właściwie przy ścianie małego lasu

reklama
mrsmoon przesyłam gorące promyki słonka i bezchmurne niebo :-) specjalnie dla Ciebie

Dziewczyny kto chce kotki? Nasze dwie sie okociły i było małych 9, ale zostały 3, na razie nie robie im zdjęć bo mają po 3 i 4 dni ale później wstawie. Nie pytajcie co teściu zrobił z resztą...

Kati, a magnez jesz?? Wyczytałam, że to pomaga. A co do kleszczy, to faktycznie, teraz jest ich mnóstwo. Jak byłam w szpitalu na badaniach, to do laboratorium była kolejka ludzi, co się szczepili przeciw boreliozie. Ja nie wyobrażam sobie teraz takiej sytuacji...

Oglądam teraz z nudów program "Mała piękność" na TLC... I w głowie mi się nie mieści, to co widzę... Jak można dzieciom robić takie rzeczy :szok: ?? Tragedia!! Rodzice, a zazwyczaj matki, chyba czuły się za młodu bardzo brzydkie i niedoceniane, że teraz z własnych 4-letnich córek robią małe lalki Barbie... A one są już tak rozwydrzone i bezczelne. Powodzenia w dalszym życiu!!

Ostatnia edycja:
witam.
u mnie zimno brrrr.
mały ma zielone gluty-chyba za dużo basenu było i lodów:-(

ja niestety nie przepadam za kotami kati, także dziękuję;-),poza tym teraz jak jesteśmy na wylocie to kto by się nimi zajmował?porozwieszaj jakieś ogłoszenia u ciebie w mieście,albo jak masz lokalną stronę internetową :tak:

Witajcie Dziewuszki :-)
Pogoda dziś beznadziejna u mnie, niby nie pdada ale jest tak pochmurno jakby zaraz miało padać. A tak pieknie było w sobotę... My byliśmy na małym pikniku w Zalesiu pod Piasecznem, pięknie tam.
Asinka moja ginka na drętwienie rąk kazała mi brać magnez 3x dziennie po tabletce. Przyznam że pomogło, teraz też czasem drętwieją ale dużo mniej.
Zołza uwielbiam las kabacki, z mężem tam sobie urządzaliśmy wycieczki rowerowe, trochę pojeździliśmy po lesie a potem odpoczynek w Powsinie. Przyznam, ze brakuje mi tego.
Kati uwielbiam kotki, ale tylko u kogoś, no co dzień chyba z opieką nad nimi u mnie byłoby kiepsko ;-)

Asinka biore Asmag już długo ale nie daje to za dużo na drętwienie, ale nie mam choć skurczy łydek.

Dziewczyny kotki na pewno ktoś weźmie tylko chciałabym, zeby poszły w dobre ręce. Ale wywiad działa ;-) :-) są jeszcze malutkie i na pewno ktoś sie znajdzie :-)

asinka ja wręcz nie mogę patrzeć na ten program i na zachowanie tych dzieci-o matkach nie wspomnę.już sobie wyobrażam jakie wyniosłe paniusie z nich wyrosną:no:

Ja też tego programu nie lubię. Wkurzają mnie te mamuśki, wlasne kompleksy nadrabiają robiąc ze swoich córek lalki. Beznadzieja .

reklama
Asinka, mi drętwiały dziś w nocy - ale to dlatego, że zarzuciłam je jakoś tak śmiesznie do góry. Przebudziłam się, udało mi się je przełożyć niżej i przeszło szyko.

Co do programu, o którym piszesz, nie mam tv, ale kojarzę z jakiejś reklamy - totalna masakra! Ludzie strasznie krzywdzą dzieciaki... się w głowie nie mieści :/

Kati, wiem, wiem,kleszcze to masakra... Psica jest zabezpieczona płynem p/kleszczom. Nam też chcę coś kupić, tylko nie wiem, co dla ludzi jest naprawdę skuteczne na te paskudne bestie - znacie coś dobrego?

Saffi, oj, ja nie pamiętam już, kiedy jeździłam na rowerze... ze 3 lata chyba będzie :sorry2: No ale z psem wolę spacerek ;-)

Cholera, wszystko mnie teraz swędzi, jak przeczytałam o tych kleszczach, masakra jakaś :baffled::no:

Do góry