reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ale sie rozpisałyście...
Marta witaj :-)
Katamisz super, ze synuś sie przekonał do roweru :-)
Misialina a dzwoniłaś do gina? weź te wyniki moze jutro położna ci coś doradzi, a kiedy masz wizyte?
Ironia - widzisz dobrze, ze zrobiłąś badania przynajmniej jesteś spokojna że to nie cholestaza :-)
Agabre no nie zazdroszczę sytuacji, pewnie stracha sie najadłaś, odpocznij teraz

Ja u fryzjera nie byłam bo moja fryzjerka przeziebiona i przełożyłam na "za tydzień"
Wziełam sie za pranie część dalszą i teraz czeka mnie sterta prasowania... a mąż włąsnie łóżeczko rozkłada :-)

reklama
wpadlam powiedziec DOBREJ NOCY i "do zobaczenia" jutro wieczorkiem :tak:
bede w nowej odslonie fryzurowej :-D;-) Ciesze sie jak male dziecko ;-)

Larvunia ja też chcę zobaczyć Cię w nowej fryzurce!!Koniecznie musisz nam pokazać...Sama planuję ostre cięcie ale raczej po porodzie aby teraz ludzi nie straszyć pełnią księżyca :p :szok:

Dziewczynki żegnam się z Wami :* Dobranoc miłych i wygodnych snów :*

i ja sie żegnam :-) wcisnełam w siebie jeszcze jogurt ale to nieludzkie jeśc o tak późnej porze :( a M ma przede mną jakies tajemnice bo wyczyścił historie hm.. :dry:

Dagamit - bardziej stresujące jest dla mnie pozbycie się mojego mieszkania :-( ale ciesze się, że wózeczek już miejsca nie zajmuje a ktoś się nim nacieszy za niewielkie pieniądze :-)
Marta - witaj :-) Od razu pomyślałam o Larvuni, która ostatnio narzekała, że nikt blisko niej nie mieszka, ale checa :-)
Mamusia - podziwiam, że w takim stanie jeszcze gdzieś się wybierasz :-) My od miesięcy w domu siedzimy, no ale moja ciąża zagrożona, więc to pewnie zmienia postać rzeczy.
Tusen - w tej ciąży udało mi się nie wziąć ani jednej tabletki p/bólowej i nie pamiętam jaka ilość jest dozwolona :-)
Kuma - dobrej nocki :-)
Misia - to nie dobrze, że masz takie wyniki :-( Kiedy masz wizytę u ginka?
Doris - wiem, że to trudne, ale nie zamartwiaj się na zapas.

Obejrzałam Hotel, Szpilki i w końcu doczytałam do końca posty :-)
Katamisz - rewelacja :-)!!!!!!!!!!! Gratuluję Kochana - widzisz, co Igor to Igor - zdolne te nasze chłopaki ;-)
Ironia - najważniejsze, że zrobiłaś badania, z ginką pogadałaś i wiesz na czym stoisz :-) Ale się uśmiałam z jeźdzącego synka w brzuchu :-) Katamisz pod serduchem przecież córeczkę nosi ;-)
Kati - widzę, że przygotowania idą u Was pełną parą :-) Mogę Ci prasowanie podrzucić :zawstydzona/y:?

Dobrej nocki Kochane. Nie piszcie rano zbyt dużo, zajrzę do Was po wizycie u logopedy :-)

witajcie spioszki:)
i bardzo dobrze jak mozecie to spijcie w koncu niedlugo nam sie to skonczy:):tak:
w sumie wstalam w dobrym humorze, w koncu majowka sie zaczyna i powoli moje ogrodki zaczynaja wygladac:-)
trasia trzymam &&&&&&&&&&&&& za wizyte u lekarza i twoje samopoczucie
marta6nz witaj:)
misialinka tez wielkie &&&&& za wizyte, oby te wyniki okazaly sie jednak w normie:)
ironia bardzo sie ciesze ze to nie cholestaza:)

dzis troche pochmurno to posprzatam sobie w domku zamiast dlubac w kwiatkach

Witam Dziewczynki :-)
I witam również Naszą nową koleżankę, Martę :-)
Ja wyspana, mimo,że koleżanka mnie obudziła przed 7 raną, ale z wiadomością, że urodziła dzisiaj o 1 w nocy, 37 tyg. Mały waży 2550 g. Ale Jej zazdroszczę :-(
Ja od kilku dni śpię w nocy jak zabita i wstaję rano półprzytomna. Czasem tylko budzi mnie moje własne chrapanie :-D To już czysta paranoja...
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i wyniki &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Witajcie
ja nocke miałam w miare :-) wydaje mi sie że brzuch mi sie juz obniżył, bo zgagi tak często nie mam a u mnie to była mordęga...

ja już ostatnie pranie dla maluszka wstawiłam, troche ogarnęłam domek czeka na mnie jeszcze górrrrra prasowania i układania ciuszków
A jeszcze dzisiaj na 10-tą spotkanie położna, Misialina i Ja :-)

Iza jak będę w transie prasowania to załatwie i twoje :-) nie ma sprawy ;-)
Larvunia czekamy na nowy fryz :-), kurcze też bym chciała a ide dopiero 6 - tego....
Marta ty masz jeszcze ochote w kwiatkach grzebać :szok: podziwiam, a u mnie póki co słoneczko :-)
Asinka gratuluje koleżance :-) ale i tak kruszynke urodziła, moja kuzynka w 35 tyg w styczniu urodziła córcie 2400 g

Dziewczyny a co z Zebrrą? nie pisała do któreś z Was?

Ostatnia edycja:
Do góry