reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
mam nadzieję,że jutro ze świeżym umysłem łatwiej mi to pójdzie, bo jakoś dziś już myślenie skierowane na odpoczynek :)
no wiec Dziendobry, mam na imie Ania i jestem uzalezniona od BB :dry::dry::dry::sorry2:

mialam tu juz nie zagladac, no ale nie umiem :sorry2:
kurde tyle mam roboty w domu a ja nic tylko siedze tu i glaszcze sie po brzuchu i odp :-p:-p

nooooo czy ja dobrze widze :confused::-D:-) z gorzowa kolezanka jest :-) prosze prosze jednak ktos z okolic :-)

Iza super że udało Ci się sprzedać ten wózek - a tak się stresowałaś :-)

Ja dziś poleżałam na balkonie, raz słoneczko raz chmury ale przynajmniej ciepło. Sama jakoś boję się już dalej wychodzić, czekam na męża ze spacerkami, bo kiedys jak wyszłam do sklepu, to myślałam że będę prosić kogoś o podwiezienie - tak mnie kłuło w pachwinach.

No i zaliczyłam wielką wtopę z obiadem - ostatnio to u mnie norma że przesolę! Nie wiem co się stało z moim smakiem, ale i w święta i dziś tak doprawiłam, że chyba tylko z grzeczności mąż starał się coś zjeść :-D

Skąd ja to znam!!!! Mój mąż też zauważył że mi się smak zmienił i z przyprawianiem mam problem ale na szczęscie wie że to przez ciąże i jest wyrozumiały i zjada wszystko :-)

Witajcie przyszłe mamusie,
Dziś dopiero się tu zarejestrowałam...pomyslałam,że fajnie ostatnie tygodnie ciązy spedzić w gronie kobietek, które dokładnie wiedza co się czuje w tym pięknym stanie :)
życzę przyjemnego wieczoru wszystkim Kobietkom i ich pociechom :)

Witaj, napewno będzie raźniej ;-)

Witaj Marta:-)
larvunia to tak jak ja:-)też powinnam cośik zrobić bo gości mam w niedzielę a ja siedzę .

Dziewczyny te które brały srodki przeciwbólowe w ciąży,powiedzcie ile brałyście apapu w ciągu doby,ile jest dozwolone.Nawala mnie ząb,i narazie wziełam jedną 500mg tabletkę .

a jak tam dziewczyny majóweczka? macie w planach jakiś wyjazd?
ja będę chyba wyjeżdżać z moim M nad morze do domku moich rodziców, będą moi rodzice, siostra z mężem i moją siostrzenicą na pewno będzie wesoło choć podobno pogoda nie będzie najlepsza...

Hej Kochane! Ja już wróciłam do domu...nogi mam straszne...jestem przerażona...odebrałam wyniki z moczu...i też tragedia....bakteria dalej jest, leukocyty i białko też...masakra:-(

tusenfryd apap na mnie nie dziala, ja bralam paracetamol x2 na raz... no i przechodzilo.

marta6nz ja w g-wie cale zycie, od ok 4 lat na wiosce ;-) na kiedy masz termin :confused: Moze razem na porodowce bedziemy :-D

reklama
Dziewczyny te które brały srodki przeciwbólowe w ciąży,powiedzcie ile brałyście apapu w ciągu doby,ile jest dozwolone.Nawala mnie ząb,i narazie wziełam jedną 500mg tabletkę .

ja tez mam problem z zębem, plomba mi się ostatnio wykruszyła i teraz będzie problem, całe szczęście mnie jeszcze nie boli ale lada chwila pewnie zacznie :-( co do apapu to mój gin powiedział ze 2 tabletki, max 3 na dobę, ale lepiej śmigaj do dentysty jak najszybciej może Ci coś poradzi

Do góry