reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Cinamon, ja z Jaśkiem w ciąży szalałam od początku, ale miałam dla niego osobny pokoik i wszystko mogło tam spokojnie czekać. Teraz jest inaczej, Bartuś będzie spał z nami w pokoju, więc wprowadzenie tu kołyski i wszystkich pozostałych rzeczy odwlekam jak najdalej. Pisałam, ze czekam, aż O zrobi miejsce na rzeczy Bartusia i właśnie zajrzałam, a tam pusto... ;) Zwracam mojemu mężowi honor :)

Nawet nie wiedziałam, ze instytucja magla jeszcze istnieje :) Cinamon, z ciekawości jaki to koszt?

reklama
Silva...wszystkiego najcudowniejszego...i szczęśliwego rozwiązania życzę :*

Cinamon...nie szalej tak z tą robotą

Ja jestem w trakcie robienia gołąbków...kto ma ochotę...zapraszam

dobre wiadomości z banku dostaniemy kredyt na remont w jednej transzy ale się cieszę :-)
justynka - my w piątek podpiosujemy umowe na mieszkanie, z aktem notarialnym do banku ten przeleje kasę na rzecz sprzedających i po 10 dniach dostajemy kasę na remont, wtedy to się ruszy już z kopyta ale tam jest jednak tyle do roboty że pewnie przed porodem Tymcia nie zdążymy

Misia - z tymi gołąbkami mnie rozwaliłaś, też takie chce tylko z kapustką tradycyjne!!!!!!!!!!!

Ja ide sobie zrobić makaron ze szpinakiem i z mięskiem a potem wyprasuje ubranka :-)

reklama
Silva - wszystkiego najcudowniejszego z okazji Twoich 30 urodzin - szczęścia, zdrówka, spełnienia marzeń, dużo miłości oraz cierpliwości, wygranej w lotka a także szybkiego i możliwie bezbolesnego porodu oraz zdrowej i grzecznej pociechy!!!

Do góry