reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Droga Izo melduję ze nie śpię od 6.30 bo mój Franio obudził sie z krzykiem" mama mój brzuszek jest głodny" wiec przed 7 jedliśmy już śniadanie.
Czekam do 11 aż mój mąż wróci z pracy to moze znów zabierze chłopaków z domu żebym mogła sobie w spokoju chociaż dwie godziny polezec. Bo tak ciagle ktoś coś chce.:-(

Witam serdecznie Ciebie Izuniu i wszystkie spioszki.;-)

reklama
Cześć dziewczynki-mnie jak co dzień od dwóch tygodni budzą zdrętwiałe ręce, bolący kręgosłup i pupa, więc też od 7:00 nie śpię :/ Idziemy teraz rozruszać kości z psiną na spacer do lasu. Od rana mnie korci, żeby zrobić dziś ta krówkę Iwonki :) Nie wiem czy coś będzie mnie w stanie powstrzymać hehe

Agatko, Eva, Cinamonku - witajcie :-)
Dzieci są niesamowite. Od jutra zacznie się znowu szkoła, więc obowiązki i wtedy będzie z trudem wstawał a w weekend jak można sobie pospać i poleniuchować, to niestety się nie da... Co prawda mój mąż wciąż śpi - jemu nic nie przeszkadza :-)
Idę zrobić śniadanko dziecku :-)

hej Kobietki! U mnie noc masakra...po pierwsze spał○am na siedząco - zgaga...po drugie zawalony nos - katar, po trzecie bolące gardło...od wczoraj walczę z choróbskiem...całe szczęscie że gorączki nie ma....moczę nóżki w gorącej wodzie z octem jabłkowym. Zaraz będę płukać gardło wodą z solą...potem będę walczyć z obiadem...jakoś damy radę....Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam dużo zdróweczka!

Cześć dziewczynki ja też już nie śpię od 7 :tak:Ale siedzimy jeszcze bez sniadanka.Muszę się ruszyć bo trzeba iść po mleko...A mała mnie dzisiaj obudziła kopniakami po 3 też ale jakoś jeszcze zasnęłam.

misialinka Tobie kochana dużo zdrówka i miłego dnia!!
A pozostałym brzuszkom miłego dnia życzę :*

Ja mam plana na początek czerwca(jesli do tej pory nie urodzę) że sprzątanie na maksa urządzę.
ja też mam taką opcję,ale zobaczymy jak będzie z brzuchem,słyszałam,że maj czerwiec mają byc b.gorące,za to lato nie bardzo

witam się i ja.niewyspana:-(.wróciliśmy po 1-szej w nocy i Anti urządził arię na cały blok,bo u znajomych grał na czujniku ruchu i tak mu sie spodobało,że sobie pod domem przypomniał,że już nie jest u nich i jazda.i dziś musze tam jechać,bo mu obiecałam:dry:

widzę,że sobotni poranek nie w "humorze"był,za to popołudnie w faworkach i pączkach:-p
ja obiad ma z wczoraj,ziemniaki i kotlety z piersi,dziś nie stoję przy garach.:sorry2:
agata dzięki za posta o wydzielinach,może i macie rację.jutro się dowiem.

Agatko...nie próbowałam...ale jutro popędzę do apteki i napewno kupię...miejmy nadzieje że przyniesi ulgę...dzieki Ci kochana

reklama
Misialina - zdrówka Ci życzę. Mam nadzieję, że pogrzejesz się pare dni w domku i Ci przejdzie. A z tą zgagą popatrz, przyczepiła się i nie chce Cię opuścić :-(
Katamisz - u nas też trzeba zakupy zrobić. Właśnie ostatnie mleko wlałam dla Igora... Może starczy resztka na kawkę inkę dla mnie..

Do góry