reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witaj Melodie,

ja w sumie też jestem 31 maj, ale częsciej jednak wychodziło mi 1 czerwiec:-D
czy wiecie może dziewczyny jak założyc podforum tak żebyśmy były na głownym a nie na wątku??
Pozdrawiam i wracam do pracy...

reklama
Napisałam do amina z zapytaniem czy mogą to dla nas zrobić. Nie widziałam takiej opcji więc pewnie jest zablokowane dla zwykłych uzytkowników ;)

Mi wychodził 29 maj.

Ja tez! Ja tez! Wiem od wczoraj :) Orientacyjny termin mam na 8 czerwca, a 7 czerwca 2005roku przyszła na świat moja córka :)

dziewczyny to widzę, że juz niezła gromadka się z nas robi:-D
a jak Wasze samopoczucie?? mnie męczą mdłości, na szczęscie jeszcze bez odwiedzin w toalecie:) no i okropna sennosc, ledwie wytrzymuje w pracy, a tu jeszcze 4 godziny:crazy:

Admin napisał:

Podforum zostanie na pewno założone. Na razie założcie wątek a z czasem zostanie on przeniesiony do nowopowstałego poddziału.Pozdrawiam

Dziewczyny, ja mam generalnie kaca. Tzn tak się czuję. Jakbym miała mega kaca (tego z morderców) tylko bez bólu głowy. Chce mi się wymiotować i mam ochote na: frytki, zupy (ogórkową, barszcz i grzybową), chodzi za mną pizza z salami.
Dla dziecka rzuciłam palenie, czego też mi czasami brakuje. ;) I czasami mam ochotę na zimnego gingersa co jest niewykonalne.

reklama
Mnie czasami głowa boli ale przeważnie już budzę się z ogromnym bólem i trwa on cały dzień. Też takie masz? Bez proszków ciężko..

Do góry