reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny Jas od wczoraj mi zaczął "utykać" Chodzi ciężko , inaczej niż zazwyczaj... Zdarzyło Wam się coś podobnego? Jutro o 8:15 mam wizyte u ortopedy dziecięcego. Kurcze boje się że coś sobie zwichnął Ale przecież płakałby?

może źle stanął i nóżka go pobolewa, pewnie do jutra przejdzie. współczuję choróbska! zdrowiej szybko!

olavip- strasznie Ci współczuje, w zyciu nie słyszałam o czyms takim. bosze ile kobieta sie musi wycierpiec
:-:)-(.

reklama
Witam sie po zakupach!!:) jestem skonana;/ postaram sie odpisac wszystkim i zdac relacje o zakupach:) Kupilam prawie wszystko co chcialam;p

A wiec na poczatek dla wszystkich zainteresowanych!:)
OD JUTRA DO 6.04 przy zakupach powyzej 100zl w H&M dostaje sie znizke na zakupy z dzialu dzieciecego 30%%%%:szok: ale trzeba miec gazetke z dzialu dzieciecego:)

Ja to pecha mialam bo dzis bylam...wrrr ale zla bylam!!!! ale wiecie dlaczego? bo ja mam znizke swoja pracownicza 22% i plus 30%. to wszystko za polowe ceny!!!!!!!!wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angry::angry::angry:
Ale obiecalam ze jeszcze raz pojade:)

Gosiargo
pokoik przesliczny!!!:):):) ja poprosze znajoma ktora zajmuje sie aranzacja wnetrz i moze mi zaprojektuje pokoik dla Melki :):) ale to po weselu...

Kahna
zdrowka dla synka,jak jest antybiotyk to napewno szybko tem.spadnie:)

Zyrraffciu
widzialam twoje fotki wiec prosze przestac ze jestes slonica!!!!!!!!!!zgrabna laska z ciebie:) a I kupilam plaszczyk w Reserved Amelci taki jak widzialam na stronie:)

Olavip masakra to o czym piszesz! bardzo ci wspolczuje!!!!!!! moze zarazili cie jakas bakteria?...daj znac jak bedziesz cos wiedziec.

Milusia
to fajnie ze chorubsko u was mija:) widze ze taz dzis u ciebie zakupowo:)

Nadiko
ja wlasnie wczoraj zakupilam Ameli trampki Nike, dzis chcialam jej kupic jakies takie bardziej eleganckie do sukienki pelne,bylam w jedym sklepie ale byl taki syf z butami(czyt. w kartonie z numerem 25 byly buty z 23)tylko sie spocilam i nie znalalam tego rozmiaru,dalam sobie spokoj...i tak mysle ze w sumie za 2 miesiece bym musiala nastepne kupowac bardziej odkryte wiec chyba dam sobie spokoj:)

Perciu
a moze on poprostu ma taka zabawe? albo podpatrzyl u kogos...ale wiadomo lepiej to sprawidzic.Daj znac jak po wizycie!

Dalej niepamietam...;/ co mialam odpisac.Ogolnie jestem padnieta zaraz ide spac.

Chcecie zobaczyc co kupilam?:) to wstawie foteczki:)

Ostatnia edycja:
dzień dobry:)

a ja niewyspana, Łuki przed 4 obudził się z krzykiem, nie mogłam go uśpić, po pół godzinie zobaczyłam ze się przesikał :baffled: dopiero zasnął okołó 5:20

Dzien dobry!
Piekna pogoda u nas!!! Cieplutko i słonecznie:)

Perfecta- daj znać co po wizycie u ortopedy. Ciekawe czy rentgen nie bedzie potrzebny...

olavip wspólczuje :// szybkiego powrotu do zdrowia,niech to paskudzctwo szybko minie!!
Perfecta no to czekamy na wieści co jutro ortopeda powie, a jak dzisiaj Jasiek chodzi??
lena butki fajne ale ja jakośostrożnie podchodzę do zakupów butów przez neta i będę musiała posklepach pochodzić
zyraffka ja chyba też w ccc kupię buciki, też mozna dostać fajne,oddychające a conajmniej o połowę tańsze od tych wszystkich "firmówek"

my juz plac zabaw zaliczyliśmy a Natan teraz śpi :)

reklama
Dzisiaj niestety lekarz odmówił wizyty dodatkowej:( Jutro na 9:30 mamy umówionego ortopedę :wściekła/y:
Skandal! Czy gdzieś Go ta nóżka boli? Ja bym pojechała na Niekłańską na ortopedię. Tam zrobią prześwietlenie i wszystko bedzie jasne. Są mili i nigdy tam nie ma kolejki. Odwiedzałam to miejsce niestety kilka razy z racji złamań Jagody. A ten lekarz jutro tez napewno Was na rentgen wyśle.

Do góry