Witam sie po zakupach!!

jestem skonana;/ postaram sie odpisac wszystkim i zdac relacje o zakupach

Kupilam prawie wszystko co chcialam;p
A wiec na poczatek dla wszystkich zainteresowanych!
OD JUTRA DO 6.04 przy zakupach powyzej 100zl w H&M dostaje sie znizke na zakupy z dzialu dzieciecego 30%%%%
ale trzeba miec gazetke z dzialu dzieciecego
Ja to pecha mialam bo dzis bylam...wrrr ale zla bylam!!!! ale wiecie dlaczego? bo ja mam znizke swoja pracownicza 22% i plus 30%. to wszystko za polowe ceny!!!!!!!!wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ale obiecalam ze jeszcze raz pojade
Gosiargo pokoik przesliczny!!!

ja poprosze znajoma ktora zajmuje sie aranzacja wnetrz i moze mi zaprojektuje pokoik dla Melki

ale to po weselu...
Kahna zdrowka dla synka,jak jest antybiotyk to napewno szybko tem.spadnie
Zyrraffciu widzialam twoje fotki wiec prosze przestac ze jestes slonica!!!!!!!!!!zgrabna laska z ciebie

a I kupilam plaszczyk w Reserved Amelci taki jak widzialam na stronie
Olavip masakra to o czym piszesz! bardzo ci wspolczuje!!!!!!! moze zarazili cie jakas bakteria?...daj znac jak bedziesz cos wiedziec.
Milusia to fajnie ze chorubsko u was mija

widze ze taz dzis u ciebie zakupowo
Nadiko ja wlasnie wczoraj zakupilam Ameli trampki Nike, dzis chcialam jej kupic jakies takie bardziej eleganckie do sukienki pelne,bylam w jedym sklepie ale byl taki syf z butami(czyt. w kartonie z numerem 25 byly buty z 23)tylko sie spocilam i nie znalalam tego rozmiaru,dalam sobie spokoj...i tak mysle ze w sumie za 2 miesiece bym musiala nastepne kupowac bardziej odkryte wiec chyba dam sobie spokoj
Perciu a moze on poprostu ma taka zabawe? albo podpatrzyl u kogos...ale wiadomo lepiej to sprawidzic.Daj znac jak po wizycie!
Dalej niepamietam...;/ co mialam odpisac.Ogolnie jestem padnieta zaraz ide spac.
Chcecie zobaczyc co kupilam?

to wstawie foteczki