reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Druga:) my dziś jedziemy do mojej koleżanki która ma 7 miesięcznego synka:) Klara wczoraj drugi raz sama usnęła, ciesze się strasznie bo myślałam że zawsze bede ją musiała na rękach nosić:) Jeju jak to fajnie czasem być samej w domu,męża nie ma, tylko ja i Klara:) i moge z wami spokojnie popisac ahhhhh mógłby częsciej tak wyjezdzac heheh Miłego dnia.

czy ktos wie jak odmyc rece po obieraniu burakow? mam czerwone rece a jutro chce wyjsc do ludzi i nie wiem jak sie pozbyc cholerstwa

Kochana kwasek cytrynowy :) Woda+mydło+kwasek cytrynowy:) Pewnie za pózno ale na przyszłość się przyda i na truskawki i na jagody:) Alez jeste szybka...:)
Kochane Jasiek do kojca mame woła więc musze pędzić. Mam nadzijeę że zaraz pójdzie spać to wtedy postaram się usiąść i ponadrabiać bo ostatnio jakoś się leseruję na bb ale i ostatnio weny brak i zmęczona padam od 3 dni po 21 a wczoraj to o 20 już spałam.

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry

ja tez sie przywitam i tak z doskoku będę bo buszuje nieco po necie - szukam inspiracji na Roczek :-)

ogromniaste buziaki dla Tymonka 13 - miesięczniaka i Roczniaka Filipka

dzieńdoberek:))

dzisiaj wstaliśmy o 7 :)) jupi, bo ostatnio 5:30 i chodziłam nieprzytomna:(( Łuki bawis ię samochodami

olafasola gratuluję zasypiania, super sprawa jak dziecko samo zasypia:))

Ostatnia edycja:
ja właśnie dzisiaj miałam pobudkę o 5:30:baffled: chociaż ostatnio budziła się około 4 piła mleko i szła spać jeszcze do 6:30, ale dzisiaj powrót do starych nawyków :/

oby sie nie powtórzył Majeczkowy wybryk:)

u nas najgorsze jest to, że jak wbije się w takie poranne wstawanie to bez znaczenia jest godzina o której zaśnie- czy to jest 19 czy 21 to i tak pobudka o tej samej godzinie.

Już jestem z kawą i makaronikiem śródziemnomorskim:) polędwiczkę sobie podsmarzyłam na odrobinie masełka pózniej wrzuciłam kapary , pomidorka i garść bazylii świeżej. Jak się troszke poddusiło to wrzuciłam makaron. Pyyycha!!! I takim sposobem pozbyłam się resztek z lodówki:p
Klementinko- Super że tydzień w Pl udany. Zazdraszaczam spotkania z cioteczkami zbb:) Kochana da Jasia spóznione ale szczere życzenia imieninowe bo wczoraj było JANA:) :*
Mimi- To rzeczywiście z polotem pośmigaliście:) boszzz 28 tydzień!!!! ło matko toż to jeszcze ze 3 miesiące...:)
Małgorzato :):)- No nareszcie no:) Swietnie że wyjazd i droga w te i wewte udane! Zdjęcia przecudowne!!!! Fajnie że odpoczeliście sobie:) A co to za sekrecik- tajemniczyk? :) Kochana z uśmiechem tak napisałaś o tym żłobku więc myślę że macie jakieś super plany:) Życzę aby wszystko się poukładało po Waszej mysli! A co do piersiątek to Kochana jestem pewna że to nic groznego - za co juz teraz mocno trzymam kciukasy - AŁA!:)
Kolenderko- Dziękuję i ja za te cudowne zdjęcie Szymonka i Kubusia !!! Trzeba by obmyślec plan jakby ją Ewunie namówić by do nas wróciła! Mnie osobiście jej brakuje , ciekawa jestem jak sobie radzą. A powiedz jak Lilunia? Wyszły jakieś ząbki ? Daje popalic troszke jak w zeszłym tygodniu?
Eagle- Menu super!!! Może lecho na ciepło? A co do tortu Kochana to ja tez miałam kupny , bo jeszcze jakbym robiła ciacho to chyba bym urodziny syna pod stołem spędzała ze zmęczenia:) Podziwiam mamusie co same pieką takie cudeńka tutaj pokazywane!!! A jak mężuś denerwuje to łopatką jakąś w głowizne strzel i już:p:)
Zyrafko- ŁOCHOCHOCHOCHO to Ci się Łukaszek naprawił:) Oby tak dawał się wyspać codziennie!!!!
Ola - gratulacje dla Klarci - jak ja bym chciała by mój syn sam zasypiał.
Lenka- Super że w pracy super!:p:)
LENCJA_ KOCHANA WEEKENDU KONIEC A CIEBIE DALEJ NIET?:) ŁER AR JU MAJ DIR???
No i dalej nie wiem co komu bo juz się pogubiłam na stronach ehhhh:)

reklama
oby sie nie powtórzył Majeczkowy wybryk:)

u nas najgorsze jest to, że jak wbije się w takie poranne wstawanie to bez znaczenia jest godzina o której zaśnie- czy to jest 19 czy 21 to i tak pobudka o tej samej godzinie.

no właśnie u mnie też, na wakacjach zasypiała po 21 a i tak o 5:30 budziła się w skowronkach:dry:

Do góry