reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
jejku sodko:-):-) naprawde najpiekniejsze zdjecia jakie mama moze zobaczyc w swoim zyciu :-) gratulacje dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i podwojne gratulacje dla mamusi ktora teraz jest "ich troje " :-):-):-) super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez bym moje wkleiła ale 1. nei wiem jak :-) 2. mam zdjecia ztylko z 4 tc gdzie widac sam pecherzyk, czekam niecałe 2 tyg, to juz bede widziec cos wiecej ( znaczy widziałam ta kruszyne 4,5 mm ale w szpitalu zostało to usg ) :-) jeszcze raz GRATULACJE!!!

uff w końcu dobrnęłam do ostatniej strony... się rozpisałyście strasznie :)
Na początku chciałam pogratulować Kartoteks bliźniaków :-D
Następnie za braki w odzywaniu się ją publicznie opiórkać. :-p

Ja od dzisiaj mam weekend do wtorku więc odpoczywam :tak:
Ale muszę mieszkanko posprzątać więc trochę mi zleci czas weekendowego obijania się...
Zauważylam że mdłości mi już tak nie przeszkadzają :-) ale mam większe ochoty na konkretne jedzonko, obecnie na tapecie jest zapiekanka ziemniaczana z kiełbaską i cebulką <mniaaaaammm>... więc jutro już wiem co będzie na obiadek :-D
Co do biustu to też zauważyłam że się trochę już przestaje mieścić w biustonoszach które były na mnie oki wcześniej.
Kupiłam sobie fajną tunikę dzisiaj taką z golfikiem i krótkim rękawem - lubie takie rzeczy - ale stwierdziłam że jak będzie brzuszek to fajnie będzie wyglądać :-D

jejku sodko:-):-) naprawde najpiekniejsze zdjecia jakie mama moze zobaczyc w swoim zyciu :-) gratulacje dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i podwojne gratulacje dla mamusi ktora teraz jest "ich troje " :-):-):-) super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez bym moje wkleiła ale 1. nei wiem jak :-) 2. mam zdjecia ztylko z 4 tc gdzie widac sam pecherzyk, czekam niecałe 2 tyg, to juz bede widziec cos wiecej ( znaczy widziałam ta kruszyne 4,5 mm ale w szpitalu zostało to usg ) :-) jeszcze raz GRATULACJE!!!

Ja robię zdjęcie aparatem cyfrowym, przenoszę je do komputera, wgrywam na serwer i jest :tak:

Kartoteks to strasznie gratuluję jeszcze raz bliźniaków!!
Spróbujesz tylko jeszcze raz nas tak wystraszyć!!:dry:
Wczoraj wszystkich nastraszyłaś, a dzisiaj pół dnia się nie odzywałaś!!
Oj niedobra... niedobra.

Ja już po wizycie:-) Strach ma jednak wielkie oczy, jest pęcherzyk i ma zawartość:-D Fasolinka ma już 29mm:-):-)

Dzidzia Twoja ma chyba 2.9mm:-)

reklama
Wiecie co dziewczynki. Z TŻ mamy ślub cywilny w grudniu i... totalnie nie wiem, jaką sukienkę będę miała na sobie. Pewnie juz wyskoczy burzuszek (przy bliźniaczkach podobno szybciej się pokazuje). Ale jestem w dołku, bo teraz to sobie uświadomiłam. :-D

Do góry