reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
jejku sodko:-):-) naprawde najpiekniejsze zdjecia jakie mama moze zobaczyc w swoim zyciu :-) gratulacje dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i podwojne gratulacje dla mamusi ktora teraz jest "ich troje " :-):-):-) super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez bym moje wkleiła ale 1. nei wiem jak :-) 2. mam zdjecia ztylko z 4 tc gdzie widac sam pecherzyk, czekam niecałe 2 tyg, to juz bede widziec cos wiecej ( znaczy widziałam ta kruszyne 4,5 mm ale w szpitalu zostało to usg ) :-) jeszcze raz GRATULACJE!!!

uff w końcu dobrnęłam do ostatniej strony... się rozpisałyście strasznie :)
Na początku chciałam pogratulować Kartoteks bliźniaków :-D
Następnie za braki w odzywaniu się ją publicznie opiórkać. :-p

Ja od dzisiaj mam weekend do wtorku więc odpoczywam :tak:
Ale muszę mieszkanko posprzątać więc trochę mi zleci czas weekendowego obijania się...
Zauważylam że mdłości mi już tak nie przeszkadzają :-) ale mam większe ochoty na konkretne jedzonko, obecnie na tapecie jest zapiekanka ziemniaczana z kiełbaską i cebulką <mniaaaaammm>... więc jutro już wiem co będzie na obiadek :-D
Co do biustu to też zauważyłam że się trochę już przestaje mieścić w biustonoszach które były na mnie oki wcześniej.
Kupiłam sobie fajną tunikę dzisiaj taką z golfikiem i krótkim rękawem - lubie takie rzeczy - ale stwierdziłam że jak będzie brzuszek to fajnie będzie wyglądać :-D

jejku sodko:-):-) naprawde najpiekniejsze zdjecia jakie mama moze zobaczyc w swoim zyciu :-) gratulacje dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i podwojne gratulacje dla mamusi ktora teraz jest "ich troje " :-):-):-) super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez bym moje wkleiła ale 1. nei wiem jak :-) 2. mam zdjecia ztylko z 4 tc gdzie widac sam pecherzyk, czekam niecałe 2 tyg, to juz bede widziec cos wiecej ( znaczy widziałam ta kruszyne 4,5 mm ale w szpitalu zostało to usg ) :-) jeszcze raz GRATULACJE!!!

Ja robię zdjęcie aparatem cyfrowym, przenoszę je do komputera, wgrywam na serwer i jest :tak:

Kartoteks to strasznie gratuluję jeszcze raz bliźniaków!!
Spróbujesz tylko jeszcze raz nas tak wystraszyć!!:dry:
Wczoraj wszystkich nastraszyłaś, a dzisiaj pół dnia się nie odzywałaś!!
Oj niedobra... niedobra.

Ja już po wizycie:-) Strach ma jednak wielkie oczy, jest pęcherzyk i ma zawartość:-D Fasolinka ma już 29mm:-):-)

Dzidzia Twoja ma chyba 2.9mm:-)

reklama
Wiecie co dziewczynki. Z TŻ mamy ślub cywilny w grudniu i... totalnie nie wiem, jaką sukienkę będę miała na sobie. Pewnie juz wyskoczy burzuszek (przy bliźniaczkach podobno szybciej się pokazuje). Ale jestem w dołku, bo teraz to sobie uświadomiłam. :-D

Do góry