Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
to czekam na wieści czy pomoże)
No mam taką cichą nadzieję
Ale super widzieć fasolcię na USG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to czekam na wieści czy pomoże)
No mam taką cichą nadzieję
Ale super widzieć fasolcię na USG
jejku sodko:-):-) naprawde najpiekniejsze zdjecia jakie mama moze zobaczyc w swoim zyciu :-) gratulacje dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i podwojne gratulacje dla mamusi ktora teraz jest "ich troje " :-):-):-) super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez bym moje wkleiła ale 1. nei wiem jak :-) 2. mam zdjecia ztylko z 4 tc gdzie widac sam pecherzyk, czekam niecałe 2 tyg, to juz bede widziec cos wiecej ( znaczy widziałam ta kruszyne 4,5 mm ale w szpitalu zostało to usg ) :-) jeszcze raz GRATULACJE!!!
Kartoteks to strasznie gratuluję jeszcze raz bliźniaków!!
Spróbujesz tylko jeszcze raz nas tak wystraszyć!!
Wczoraj wszystkich nastraszyłaś, a dzisiaj pół dnia się nie odzywałaś!!
Oj niedobra... niedobra.
Ja już po wizycie:-) Strach ma jednak wielkie oczy, jest pęcherzyk i ma zawartość Fasolinka ma już 29mm:-):-)
Dzidzia Twoja ma chyba 2.9mm:-)
obecnie na tapecie jest zapiekanka ziemniaczana z kiełbaską i cebulką <mniaaaaammm>...